Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Funai távirányítók

Megjelenítés:

AKCIÓ! 3 190 Ft
3 990 Ft
AKCIÓ! 5 990 Ft
7 990 Ft
AKCIÓ! 3 690 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 3 190 Ft
3 990 Ft
AKCIÓ! 3 690 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 3 690 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 3 690 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 3 690 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 

Funai

Funai távirányító

 

A Funai egy ismert, de nem a sztármárkák között szereplő gyártó, ha elektronikai cikkek között keresgélünk. Mint oly sok mindenben, így itt is igaz, hogy attól még, hogy nem a Funai folyik a csapból is, még lehet kiváló minőségű.  A Funai távirányítók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mivel aki egyszer kipróbálta a márkát, legközelebb is keresni fogja. Ár/érték arányát tekintve különösen jó, hiszen mivel nem egy reklámokból ismert márkáról beszélünk, itt a konkrét minőséget kell csak megfizetni.

 

Kis márka-nagy célok

 

A Funai távirányító felveszi a versenyt más, ismertebb gyártók termékeivel. Néhány, nem csupán szórakoztató elektronikai termékeket gyártó céghez képest azt lehet mondani, hogy a Funai egy kis márka. Kicsi, abban az értelemben, hogy nem látható minden harmadik televíziós reklámban és nincs teleplakátolva vele a város, ugyanakkor ez nem befolyásolja a Funai távirányító minőségét. A minőséghez nem kell túl sok minden, nagyon egyszerű a képlet. Megfelelő alapanyagok, megfelelő technikai felkészültség, jó mérnökök, folyamatos innováció és tökéletes kivitelezés. Ezekkel a legtöbb cég, gyártó rendelkezik, mégis, mindennek ellenére sok esetben valami mégsem kerek. Hogy mi, azt nehéz megmondani, de szerencsére a Funai távirányító esetében nem kell ezen gondolkodni. Ezek az eszközök a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb elvárásoknak is megfelelnek. A márka folyamatosan fejleszt, egyre komolyabb eszközöket dob piacra, így elmondható, hogy a nagy célok egyre közelebb lebegnek. Ezt bizonyítja az is, hogy a Funai eszközök iránt egyre nagyobb az érdeklődés, egyre több háztartásban találhatók meg.  Számos távirányító még az egyszerűbb televíziókhoz készült, de akadnak olyan termékek is, melyek multifunkciósak vagy taníthatók. A Funai nem akar megragadni a középszerűségben és a félig-ismertségben, ezért egyre bővíti és újítja kínálatát, mind a távirányítók, mind az egyéb elektronikai eszközök terén. A televízióikra is igaz az állítás, hogy megfelelő, sőt, kimondottan jó minőséget képviselnek, élettartamukra sincs panasz. A Funai televíziókhoz és egyéb szórakoztató elektronikai felszerelésekhez természetesen alaptartozékként jár a hozzá passzoló távirányító is. Amennyiben elkallódna, tönkre menne, érdemes ugyanabból a márkából pótolni a hiányt. Természetesen a multifunkciós eszközöknek is megvan a maguk haszna és előnye, ugyanakkor megvannak annak is az előnyei, ha a megfelelő készülékhez a megfelelő távirányítót társítjuk. Ezek a holmik egymáshoz készültek, ugyanazzal a technológiával, ugyanazzal a céllal, így a tökéletes kompatibilitás megkérdőjelezhetetlen. A Funai távirányító könnyen kezelhető, kényelmes fogást nyújtó távkapcsoló, számtalan különböző típusban, így ha pótolni kell, nem lehet akadálya a sikernek.

 

Távirányítók réme - a gyerek

 

Minden háztartásban megtalálhatók a szórakoztató elektronikai cikkek, és természetesen az ezekhez tartózó távirányítók is. A Funai televíziókhoz például a Funai távirányító és egyéb márkák esetén meg az azokhoz tartozó kis alkalmatosságok. Nos, a távirányító könnyen kallódó holmi, szokása az ülőfelületek olyan részeibe benyomódni, ahol nem vesszük észre, mikor keressük, de ha épp nem is gondolunk rá, sikerül ráülni. A távirányító leeshet, ráülhetünk, ráléphetünk, összefoghatjuk a mosni valóval, és még sorolhatnánk a lehetőségeket, hogyan lehet kínozni, tönkre tenni, összetörni. No de ez mind semmi ahhoz képest, amit a gyerekek tudna vele tenni. A legkisebbeknek finom falat és dobverő, ami bármely felületen biztos jól szó, így ki is próbálják. A kicsit nagyobbak előszeretettel próbálják lekaparni, kikaparni a távirányító gombait, amit nem is nehéz kitartó munkával megtenni. Nem azért könnyű a gombokat kivájkálni, mert a távirányító rossz minőségű lenne, hanem azért mert értelem szerűen nem a nagy strapára készültek, hanem finomabb műveletekhez tervezték őket. Ha masszívabbak lenének a gombok, nem munka lenne a csatornaváltás vagy hangosítás. A gumiból készült gombfelület kimondottan finom célpont, hiszen a megrágós korszakban lévő gyerekeknek az aránylag kemény, de mégis gumiszerű anyagok a leginkább rágnivalók. Nyilván mindenki odafigyel a gyerekre, de ha három éven aluli van a lakásban, a távirányítók is azok közé tartozó holmik, amiket sürgősen el kell tenni szem, kéz és láb alól. A már szélesebben érdeklődő és az összefüggéseket meglátó gyerekek a kapcsolgatás örömeit is szeretik élvezni, ami a nem megfelelő használat miatt szintén a távirányító vesztét okozhatják. A Funai távirányító jó minőségű, ár/ érték arányban kiváló eszköz, de gyerekbiztos csak akkor lenne, ha színtiszta acélból gyártanák, ezért fokozottan ügyelni kell, hogy ne kerüljön kicsi, illetéktelen kezekbe. Nem csak a távirányító épsége itt a kérdés. A távirányító még egy pótolható semmiség, ám a gyerek, ha például lenyeli a gumigombot, amit ügyesen és sunyiban kikapart vagy kirágott, kellemetlen helyzetbe kerülhet. Nincs olyan könnyű dolga, de ha sikerül meglógnia és van ideje „dolgozni”, könnyen megeheti a fél számsort. Ez nem csak a távirányítóknál fordulhat elő. A kicsikre nagyon ügyelni kel, és a háztartásban fellehető összes olyan holmit el kell pakolni előlük, amiben kárt tehetnek, és ami az egészségüket, testi épségüket csak egy kicsit is, de veszélyeztetheti.

 

Funai eszközökhöz, Funai távirányítót

 

A Funai egy régóta működő japán cég, mely szórakoztató elektronikai termékeket gyárt. Teljes neve Funai Electric, de leányvállalattal is rendelkezik, melyet Funai Corporation, Inc névvel találhatunk meg. A Funai Electric székhelye Oszakában található, alapítása 1961-ben történt. A terjeszkedés nem volt túl gyorsa, de miután 1991-ben megalapították a leányvállalatot Az Amerikai Egyesült Államokban, nagy előrelépést értek el. A cég gyártmányai a Sylvania, Emerson Radio, Magnavox, Pye, Symphonic eszközök voltak a saját, Funai márkanévvel ellátott elektronikai holmik mellett. A cég más vállalatok, például a Sharp, Toshiba és egyebek számára televíziókat és más, szórakoztató elektronikai termékeket is gyárt, ezzel egy fő OEM gyártó. Emellett digitális kamerákat gyárt a Kodaknak és nyomtatókat a Dell és Lexmark cégeknek. A minőséghez kétség sem férhet, a szakmai felkészültséghez és a folyamatos fejlesztés meglétéhez pláne nem. Ezért is az a legjobb megoldás, ha egy elromlott Funai távirányító pótlására nem más márkájú, hanem ugyanazon márkájú és típusú távirányítót szerzünk be.

Sokan kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe, hogy a szórakoztató elektronikai készülékül távirányítójával történik valami, ami miatt újat kell beszerezniük. Mi történhet? Ezer dolog. Például egész egyszerűen eltűnik a lakásban. Ilyen esetekben a legtöbbször hetek múlva mégis előkerül, de addig? El is törhet valamiféle fizikai hatástól, például ráülnek vagy rálépnek, esetleg megrágja a kutya vagy „kezelésbe veszi” a saját, esetleg a vendég gyerek. A távirányítóra ezer veszély leselkedik, ezért is érdemes fix helyen tárolni és nem elfelejteni vagy lustaságból nem tenni oda. Ha az eszköz, amihez épp nincs használható távirányító, Funai márkájú, akkor érdemes hozzá ugyanolyan eszközt vásárolni, mint amilyen gyárilag tartozott hozzá. Ez azért fontos, mert így megkérdőjelezhetetlen a tökéletes kompatibilitás és még kinézetben is passzolni fognak egymáshoz. Na, az meg aztán kiváltképp nagy előny, hogy a több távkapcsoló között azonnal tudni fogjuk, hogy melyik is az adott Funai eszközé. Hát persze, hogy a Funai távirányító..