Kereső: Grundig távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Grundig távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
Classic Grundig TP770 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Grundig Grundig MHS187R gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
13 530 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Classic Grundig TP6 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic Grundig TS3 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic Grundig TP900 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Grundig Grundig TP800 Tv távirányító
starstarstarstarstar4.2 (5)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Classic Grundig TP2 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
Következő »

Grundig távirányítók

Grundig távirányító

Ne keressen tovább! A HDplanet oldalán biztosan megtalálja Grundig készülékeihez a megfelelő távirányítót. Ha hiszi, ha nem, még DVD-hez is forgalmazunk távirányítót. Vegye elő újra régi kedvencét és nézzen meg rajta egy régi emléket vagy filmet.

Távirányítású életet élünk. Távolról irányítják a munkánkat, hiszen sokan kapjuk e-mailben a feladatokat. Távirányítjuk mi is a háztartásunkat. A lakásunk már lehet okos otthon. Alkalmazásokkal tudjuk irányítani a különböző készülékeket, amiket már egyenesen így fejlesztenek ki. A szén-monoxid vészjelző is applikáció segítségével naplózza a hiba jelenségeket és a riasztást. De figyelhetjük távolról az egész lakást, ha olyan riasztórendszert szereltetünk be, ahol egész nap kamera figyeli a lakásunkat. Érintőképernyős eszközöket használunk nap, mint nap, de a TV készülékhez még mindig a jó öreg távirányító a leginkább kézre álló.

Grundig távirányítók nagy választékban

A Grundig televíziók sokaságát a német precizitásnak megfelelően ugyanennyi Grundig távirányítóis követi. Minden Grundig TV-hez a megfelelőtávvezérlőtválaszthatja ki oldalunkról. A Grundig távirányítókközött talál keskeny vagy széles kivitelezést, fekete, szürke vagy ezüstszínű változatot. Karcsúsított vagy szögletes dizájnútávszabályzóbólválogathat kedve szerint. Azért a termékoldal alján megtalálható listát is böngéssze végig, nehogy akkor derüljön ki, hogy nem is kompatibilis a tévéjéhez a kiválasztott Grundig távirányító, amikor már kézhez kapta. Tudjuk, hogy nagy a választék, és nem mindig könnyű a választás, ezért ha bizonytalan, örömmel segítünk a megfelelő eszközt kiválasztani.

Grundig távirányító

Grundig gyári távirányító vagy az utángyártott is megfelelő?

Azutángyártott távirányítóhallatán ne legyenek előítéletei. Az utángyártott, azt jelenti, hogy gyártottak belőle még többet. A TV-készüléketgyári távirányítóvalkapta, de nyilván a távirányítója több igénybevételnek van kitéve, mint maga a TV. A távkapcsoló kézről-kézre jár állandóan. Sokszor a vita hevében, hogy kinél legyen, a földre is pottyan és talán szét is esik. Kapcsolgatjuk a csatornákat, lekopik a kapcsológombról a felirat. Nem csoda, ha egy idő után már nem funkcionál rendesen. De ilyenkor nem veszünk új TV-t is, csak új távirányítót. Ezért készül az utángyártott változat, ami megegyezik a gyári társának minden funkciójával, csak nincs rajta a márka logó. Esetleg a formatervezése eltérhet, mert haladnak a korral, és az új dizájn igényeket is kiszolgálják. Pont ezt az igényt szolgálják még ki azuniverzális távirányítókis. Ezek az eszközök egy szempontból még tökéletesebbek, hiszen nem csak egy készülék irányítását tudják vezérelni, hanem többet is ugyanazon távirányítóval. Vezérelje a médialejátszót, a TV-készüléket, és ha még van, DVD-jét is egyetlen Grundig távirányítóval.

Ha Grundig készüléke van, biztos megtapasztalta már a német minőséget, de érdekességként olvassa el, honnan indultak és hogyan fejlődtek az évtizedek alatt.

Grundig távirányító rendelés

Grundig a rádiók nagymestere

Max Grundig a német technológiatörténet egyik legnagyobb személyisége. A rádiótechnika iránt érdeklődő fiatalember már 22 évesen megnyitja rádiójavító üzletét. Ez az alapja a híres Grundig márkának. A világháború után is folytatja a rádiójavításokat, hiszen ekkor senkinek nincs pénze újat venni, inkább a régit javíttatják. De amikor beindul a gazdaság, elsők között ismeri fel a rádió-, a hang-, és a képmédia jelentőségét. A pontos állomás beállítást lehetővé tevő Grundig-találmánnyal beindítja a rádió tömeggyártását, később pedig Európa egyik legnagyobb rádió-magnetofon-tévé gyárát is. Több országban is leányvállalatot nyitnak. Az autók elterjedésével igény keletkezik az autórádiókra is, amit természetesen a Grundig gyár ki is szolgál.

Grundig TV-t minden háztartásba

Ugyanígy reagálnak a TV-készülék vásárlói igényre is. Amikor 1952. december 25-én elindul Németországban az első TV adás, hamarosan elkezdődik a televíziók sorozatgyártása is. A Grundig is bemutatja TV-készülékét, amelyet hosszú fejlesztőmunka előzött meg. A jellemző képméret még csak 14 coll. Hol van ez a mai TV képernyők átmérőjétől, de az akkor nagy szám volt! A televíziók még igen drágák voltak, mindnek 1000 márka felett volt az ára, így azt nem sokan engedhették meg maguknak. De a Grundig gondolt egy nagyot és 998 márkáért árulta új terméküket. Piacra dobtak még egy új terméket, az időzítővel ellátott órás rádiót, ami a hálószobák ébresztőórájának az elődje.

Grundig a hagminőség jegyében

1954-ben a Grundig fejleszti ki a világ első diktafonját. A rádió tökéletesítésében sem pihennek. A hangminőség javítására fókuszálnak. Többségi tulajdont szereznek a Triumph és az Adler írógépgyárban is, valamint átadják a legnagyobb szalagos magnógyárat Bayreuth-ban. Elkészül az első sztereó készülék is, amiben a lemezjátszó és a szalagos magnó egyben megtalálható. Már a 60-as években elkészítik a mai hifi berendezések elődjét is, különálló hangfalakkal.

Olcsó Grundig távirányító

A Grundig-birodalom megremeg

Ahogy az általában lenni szokott az alapító halálával, a cég elindul a lejtőn. A vezetőség és az özvegy nem szívből viszi tovább a boltot, hanem a vagyon gyarapítása miatt. A Grundig különböző részlegeit eladják.

De a Grundig márka még mindig él és sokak kedvence. Ha Grundig TV-je van, válasszon hozzá távirányítót az oldalunkról.