Kereső: Horizon

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Horizon távirányítók, Horizon Tv távirányítók

Megjelenítés:

Funai RC4848 Gyári távirányító
Gyári Tv távirányító
6 490 Ft
Telefunken RC-D3-02 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Funai RC4848 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Sharp RC4937 3D távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba RC4995 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Horizon

Horizon Tv távirányítók

Mit kell tudni a Horizon Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható Horizon Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Horizon Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Horizon Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Horizon távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel a Horizon Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!