Kereső: Humax távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Humax távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

Humax Humax RM-106 Set-top box távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Set-top box távirányító
3 990 Ft
4 990 Ft
Humax Humax RM-H04S Set-top box távirányító
starstarstarstarstar5 (4)
Utángyártott Set-top box távirányító
3 990 Ft
4 990 Ft
Classic Humax NR-202 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic Humax NR-225 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic Humax NR-242W Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Classic Humax NR-213 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Classic Humax NR-304 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Humax Humax RS-571 Set-top box távirányító
Utángyártott Set-top box távirányító
3 990 Ft
Classic Humax NR-242 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Humax Humax RS-505 Set-top box távirányító
Utángyártott Set-top box távirányító
3 990 Ft
Classic Humax NR-305 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 

Humax távirányítók

Humax távirányító

Nemcsak a televízióhoz lehet szükség távirányítóra, hanem például a beltéri egységhez is. Beltéri egység nélkül pedig nehezen elképzelhető a modern, jó minőségű tv-adás. Egy új távirányítóval viszont újra működésre bírhatjuk, ha a régi elkopott!

Mikor van szükség beltéri egységre?

A beltéri egységre akkor van szükség, amikor a – talán már nem is annyira – új típusú, digitális tévéadásokat szeretnénk igénybe venni. Ez többnyire akkor történik meg, amikor előfizetünk egy kábeltévé-szolgáltatásra. Amikor tehát kijönnek hozzánk a televíziós szolgáltatást beüzemelő, a kiegészítőket beszerelő szakemberek, akkor hoznak magukkal egy úgynevezett beltéri egységet is, egy hozzá való távkapcsolóval. Ez a készülék talán a legjobban egy DVD-lejátszóra emlékeztet, de egy teljesen laikus, nem technikai szakértő számára picit a routerre is hasonlíthat. Ez az eszköz segít abban, hogy a televíziónk értelmezni tudja a digitális jeleket és így mi is tudjuk nézni a digitális adásokat. A digitális adások nyilvánvalóan sokkal jobb képminőséget biztosítanak, illetve nagyságrendekkel több televíziós csatornát tesznek elérhetővé számunkra, mint más lehetőségek. A beltéri egység tehát hasznos, fontos és értékes új tagja lehet a családunknak és mindenképpen javíthatja a szórakozásunk színvonalát és minőségét.

Humax távirányító

Mikor találkozhatunk a Humax távirányítókkal?

A Humax távkapcsolókat az egyik legnagyobb magyar kábeltévé-szolgáltató cég használja a beltéri egységeihez. Ezekhez az egységekhez általában adnak egy távirányítót, ami viszont hamar elkophat, megsérülhet vagy elromolhat, ebből pedig többféle gond adódhat.

Mi lehet a gond a beltéri egységhez kapott távkapcsolókkal?

A gond azzal van, hogy az előfizetés esetleges felmondásával, tehát jellemzően a szolgáltatóváltással vagy a költözéssel együtt a beltéri egységet és az összes hasonló alkatrészt, amit a szolgáltató adott, vissza kell adnunk nekik. Ezeket a tartozékokat, ideértve a távnyomót is, gyakorlatilag béreljük tőlük, az előfizetés idejére. Ha pedig az eszközök megsérültek, irreálisan elhasználódtak vagy esetleg nem rendeltetés-szerű használatból adódó külsérelmi nyomok keletkeztek rajtuk, akkor azt különféleképpen büntethetik is. Nem érdemes emiatt aggódnunk, célszerű inkább egy minimális beruházással a saját távvezérlőnket használnunk. Ezzel nemcsak pénzt takaríthatunk meg, hanem rengeteg idegeskedést is megspórolhatunk.

Miért érdemes megvenni?

Kisgyerekes családban, nagyobb családban, kisállat mellett, sok tévét néző időseknél vagy bármilyen más hasonló, nehezített terepen ajánlatos lehet megelőzni a bajt, illetve elkerülni az esetleges büntetési tételeket és az ezzel járó kellemetlen procedúrát. Hiszen ma már mindössze néhány kattintással, alig néhány perc időbefektetéssel az otthonunkból, kimozdulás nélkül, kényelmesen beszerezhetünk egy új Humax beltéri egységhez való távszabályozót. Így egy mindössze pár ezer forintos beruházással több évnyi nyugalmat is megvásároltunk, kedvünkre nézhetjük a sorozatokat, dokumentumfilmeket és az összes kedvenc kábeltévés műsorunkat. Az új távnyomót bátran nyüstölhetjük, kedvünkre váltogathatunk a csatornák között akkor is, ha egy-egy rövidebb műsor mindössze tíz-tizenöt perc hosszú. Bátran elnémíthatjuk a reklámokat is és beszélgethetünk, ügyeket intézhetünk a reklámblokk közben, hiszen úgyis megveszünk néhány dolgot abból, amit ekkor szeretnének nekünk eladni.

Humax távirányító rendelés

Mi jöhet még?

Olyan eset is előállhat, hogy az előfizetéssel már régóta elégedettek vagyunk, viszont eljött az ideje egy új televízió vásárlásának. A legmodernebb televízió-készülékek esetében pedig lehetséges, hogy a bérbe adott, minden ügyfél számára egységes minőségben biztosított, távnyomó nem tud minden funkciót ellátni, nem mindenben kompatibilis az új, modern tv-készülékünkkel. Ez egyébként nemcsak a legújabb típusú, hanem éppenséggel az egészen régi tv-k esetében is megtörténhet. Idősebb rokonainknál is könnyen megeshet, hogy át kell állniuk egy új típusú előfizetési rendszerre vagy csak szeretnének újítani a szoba-antennás megoldásról. Viszont, érthető okokból, ragaszkodnak a korosabb, de még teljesen jól működő beszélő dobozukhoz. Az új távkapcsoló segítségével nem kell feltétlenül a tv-t is cserélni, a digitális adásokat mégis lehet élvezni.

Olcsó Humax távirányító

Két vagy több legyet egy csapásra?

Az univerzális távirányítók számos előnye közül az egyik legjelentősebb ebben a helyzetben igazán ki tud bontakozni. A beltéri egységhez is megfelelő távkapcsolóval egyszerre lehet akár a tv-készüléket vagy a DVD-lejátszót is irányítani, ennek pedig bizonyára nagyon fog minden korosztály, nemcsak a gyerekek és az érettebb korúak örülni. Egy átlagos tv-használó ugyanis gyakran bosszankodik azon, hogy a beltéri egységet és a tv-t külön-külön kell kapcsolgatni. Ez az egy plusz perc idegeskedés pedig gyakran azzal jár, hogy nincs is kedvünk a tv-t például egy főzésnyi időre bekapcsolni, mert egyszerűen nem ér annyit. Ezekkel a szuper, utángyártott távirányítókkal azonban nem csak az elhasználódás problémáját, hanem a felesleges, időnként el is vétett, kapcsolgatás okozta galibákat is kiküszöbölhetjük. Ha pedig a kapkodásban véletlenül olajos kézzel fogtuk meg, hát annyi baj legyen! Az ebéd árából seperc alatt beszerzünk egy újat!

Vásároljon ön is Humax távirányítót és oldjon meg több problémát is egy pillanat alatt!