Izomtömeg-növelők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Izomtömeg-növelők

IZOMTÖMEG NÖVELŐK

Egészséges táplálkozás, kemény edzés, sok pihenés és megfelelő folyadékfogyasztás mellett is szükség lenne izomtömeg-növelésre? A BioTechUSA termékek segítségével az izomépítésre kerül a hangsúly a zsírégetés mellett. Válasszon széles kínálatunkból és tegyen szert testépítői izomzatra!

Izomtömeg növelés okosan?

Amikor tömegnövelésről vagy „tömegelésről” van szó, sokan gyakran félreértelmezik a helyzetet. Természetesen szó sincs arról, hogy innentől kezdve bármit ehetünk bármikor, bármilyen mennyiségben, bármilyen jól is hangzik ez. Ettől csak hízni fogunk, nem pedig izmot építeni és igazából örüljünk is annak, ha ennyivel megússzuk, és nem jönnek a sarkunkba a csúnya, egész életünket végigkísérő betegségek, mint a metabolikus szindróma, inzulinrezisztencia, esetleg a cukorbetegség vagy diabétesz. A hízástól ráadásul a kedvünk, hangulatunk is rosszabb lesz, könnyen utol is érhet a depresszió, különösen akkor, ha eddig az elkötelezett célunk a fogyás, karcsúsodás, alakformálás volt. Semmiképpen se együnk össze tehát mindenfélét, hanem gondolkozzunk inkább megfontoltan!

Segítsünk először természetes úton!

Hiába forgalmazunk tömegnövelőket, ezt el kell mondanunk, azaz le kell írnunk, hiszen nekünk nem az a célunk, hogy most néhány termékkel többet vásároljon az ember, hanem az, hogy hosszútávon is elégedett legyen és akár egész életében is visszajárjon hozzánk. Szóval, a tömegnövelés nem ott kezdődik, hogy veszünk néhány kiló tömegnövelő port, lehetőleg még egy raklap fehérjeporral is megtámogatva, hanem ott, hogy szépen rendbe szedjük először a szervezetünket. Nincsen kerülőút, senki sem úszhatja meg sajnos a rögös utat, amit a fogyás, egészséges életmód, pihentető alvás, sok zöldség és gyümölcs fogyasztása, sok tiszta víz ivása jelent. Tömeget növelni akkor érdemes, amikor már elég csinosak vagyunk. Ha inkább a fogyás a cél, akkor az egészséges életvitelre és a rendszeres edzésre inkább a zsírégetőkkel vagy más néven szólva a testsúly kontroll formulákkal érdemes rásegíteni.

Milyen termékeket kínálunk a kategóriában és kiknek ajánljuk őket?

Az izomtömeg növelés alapkészítménye a BioTechUSA-nál a Muscle Mass. Ez a termék bátran ajánlható akár 16 évesnél fiatalabbak számára is, illetve olyan esetben is, ha a rendszeres edzés és a kalóriabevitel csak korlátozottan oldható meg.

A Hiper Mass tökéletes választás akkor, ha arányosan szeretnénk fejlődni és mellette még nagyobb teljesítményt is kellene nyújtanunk a mindennapokban. A termékek zsírtartalma alacsony, szénhidrát tartalma pedig összetett, a fehérjetartalomnál az optimális mennyiségre törekedtünk.

Hogyan adagoljunk? Mit ajánlunk mellé?

Fogyasztásuk naponta két alkalommal ajánlott, ekkor extra étkezésként, tehát nem étkezés-helyettesítőként kell gondolni rájuk. Ha a 65 grammos adagolást elsőre soknak érezzük, akkor nyugodtan kezdjük kisebb adagokkal és fokozatosan szoktassuk hozzá a szervezetünket! Izomtömeg növelés kiegészítéséhez is mindenképpen javaslunk még valamilyen vitamint, lehetőleg az életkorunknak, nemünknek, egészségi állapotunknak megfelelő multivitamin készítményt, amelyik a leírások alapján nálunk is könnyedén kiválasztható és egy csomagdíjjal elszállítható. A multivitamin mellett a tömegnövelést tovább javíthatja számos más termékünk is, jelen esetben kiemelten javasoljuk a magas növényi fehérje tartalmú Spirulina kapszulát, amelyet bátran fogyaszthatnak vegánok, vegetariánusok és laktózérzékenyek is. Ajánljuk még az Omega-3-tartalmú kapszulákat, amelyek nemcsak a fokozott fizikai igénybevételt segítenek kiegyensúlyozni, hanem az ezzel járó, lelki-szellemi terhelés elviselésében is segítenek.

Hogyan érdemes edzeni a termékek mellett?

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás minden életmódváltozás alapja, így az egészséges tömegnövelés sem képzelhető el nélküle. Muscle Mass és Hiper Mass ektomorf tömegnövelés alapja a rövidebb, rendszeres, kisebb izomgyakorlatok gyakori elvégzése. A kisebb súlyzós gyakorlatok általánosan elterjedt 8-12 ismétlésszámát érdemes inkább 6-8-ra csökkenteni és esetlegesen napjában többször elvégezni. Ne izoláló gyakorlatokban gondolkozzunk, hiszen az izmokat először még fel kell építeni ebben a szakaszban, csak a tökéletes felépítés után jöhet a szálkásítás! Most törekedjünk inkább a nagyobb izomcsoportok megmozgatására – comb, váll, hát – lehetőségeink szerint nehéz gyakorlatokkal, de persze semmiképpen sem túlterhelve magunkat. Gondolkodjuk logikusan, hiszen egy nagyobb sérülés után biztosan több önbizalmat és izmot veszthetünk, mint akkor, ha meggondoltan, óvatosan építjük fel ezeket a gyakorlatokat!

Hogyan támogathatjuk még az izomtömeg növelést?

Itt ugye az optimális hormonális változások elérése – maximális tesztoszteron kibocsájtás – is szempont, tehát esetleg alternatív megoldásokban is gondolkodhatunk. A tesztoszteron kibocsájtást ugyanis gyakorlatilag bármilyen fizikai aktivitás és önbizalomnövelés segíti, és persze az sem árt, ha van mellettünk valaki, aki szeret és támogat, na de persze ez inkább már pszichológia. Mindenesetre gondoljuk át, hogy milyen tevékenységek mellett éreznénk magunkat még jobban férfinak a szó jó és egészséges értelmében, hiszen talán ez is segíthet!

Gondolkozzon logikusan, növeljen tömeget okosan! Megfelelő táplálkozás és folyadékfogyasztás, rendszeres, tervezett edzés mellett pedig az izomtömeg-növelő készítményeink is segíthetnek!