Ízületi támogatás

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Ízületi támogatás

ÍZÜLETI TÁMOGATÁS

Aktívan sportol vagy épp ellenkezőleg? Sokszor meg sem tud mozdulni, annyira fájnak a csontjai, ízületei? Elkerülné az ízületi problémákat és aktív hatóanyagokkal megtámogatná mozgásszervei működését? Itt a megoldás. Válassza ki a megfelelőt!


Mozgásszerveinknek a megfelelő működéséhez különböző tápanyagokra van szükségük. A vitaminok, ásványi anyagok elősegítik szervezetünk fenntartását, növekedését és ideális működését. Az ember igen tevékeny élőlény, amihez jól működő, könnyen mozgó ízületekre, csontokra, porcokra, inakra és izmokra van szükség. Az életünk során azonban ez a mozgékonyság különböző fázisokban, különböző intenzitással áll a rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy állóképességünket, mozgékonyságunkat sokáig meg tudjuk tartani, megfelelő ízületi támogatásra van szükségünk. Ezt elérhetjük az egészséges életmóddal, ami magába foglalja nem csak az egészséges étkezést, de az egészséges mozgást is. Válassza mindenki a saját alkatának, egészségi állapotának megfelelő mozgásformát! A lényeg az, hogy a mozgás legyen része az életünknek. Az ízület is csak úgy tudja megtartani sokáig a funkcióját, ha igénybe van véve.

Mozogjunk eleget, hogy ízületeink ne rozsdásodjanak be. Már napi néhány perces nyújtással is sokat tehetünk mozgásszerveink karbantartásáért. Ráadásul a mozgás öröme egyéb pozitív energiákat is megmozgat. Életerősebbek leszünk és a világot is más szemmel nézzük, ha nem vagyunk mozgásunkban korlátozottak.

Kiknek van szüksége ízületi támogatásra?

Sokan azonnal rávágják, hogy az időseknek. Igen, ez így van. Hiszen ízületeink a sok éves használat során elkopnak, eldeformálódnak, a porcok közötti kollagénes ízületi folyadék elfogy. Ezután jönnek az ízületi gyulladások és egyéb fájdalmak.

De nem csak az idősek ízületei vannak igénybe véve, hanem a sportolóké és a nehéz fizikai munkát végzőké is. Itt nem a hosszú távú, hanem a nagy erősségű igénybevétel a ludas, amikor is az ízületek sérülhetnek, illetve csökkenhet működésük.

A túlsúllyal rendelkezők ízületei pedig a nagy súly által okozott igénybevétel miatt szorulnak ízületi támogatásra.

Az ülő munkát végzők is bekerülhetnek ebbe a körbe, hiszen a napi több órás ülés során, a mozgás hiánya révén, az izmaik és ízületeik lemerevednek. Ideális működésükhöz szükség van némi támogatásra, amit bevihetünk az ételekkel és kiegészíthetjük különböző étrend-kiegészítőkkel.

Ebben a kategóriában épp ilyen étrend-kiegészítőket találhat, amelyek mozgásszerveink teherbíró képességét növelik és kifejezetten az ehhez szükséges tápanyag ellátására lettek kifejlesztve.

Milyen termékeket találhat ebben a kategóriában?

BioTechUSA 4 féle terméke közül válogathat, annak megfelelően, hogy milyen típusú formátumban tudja és kívánja bevinni a szervezetébe az ajánlott hatóanyagokat.

  • A gazdaságos kiszerelésű tablettás termék előnye, hogy nem kell méricskélni, könnyen adagolható.
  • Aki nem tudja a tablettákat lenyelni, választhatja a folyékony állagú liquidet, melynél csak arra kell ügyelni, hogy ha nem fogyott el a mennyiség, akkor a maradékot hűtőben kell tárolni és záros határidőn belül el kell fogyasztani.
  • Az italpor segítségével szintén elkerülhetjük a tabletta lenyelésének kínzó érzését, mert az ízesített por formula szintén tartalmazza az ízület támogatására nélkülözhetetlen összetevőket. Kicsit kell vele bíbelődni, amíg kimérjük és elkészítjük, de erre kulacsaink a segítségére lehetnek.
  • Végül, de nem utolsó sorban, egy speciális gyógyászati célra készült kapszulát is ebben a kategóriában találja, amely glükozaminnal, kondroitinnal és ásványi anyagokkal segíti ízületei tápanyag ellátását.

BioTechUSA ízületjavító termékei gluténmentesek, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak, melyek nemcsak az ízületi támogatásban, de a rugalmas porcok megtartásában is segítenek.

Kinek ajánljuk ezeket az étrend-kiegészítőket?

Azoknak ajánljuk ezeket a nagy hatékonyságú termékeket,

  • akik aktív életet élnek,
  • a sportolóknak, akik magas igénybevételnek teszik ki izmaikat és ízületeiket,
  • azoknak is ajánljuk akik a változatos étrend mellé még egy kis biztonságos pótlásra is vágynak,
  • akik nagyra tartják a természetes növényi összetevőket, akik hisznek a vitaminok segítő erejében,
  • akik egészséges életre vágynak és tesznek is érte.

Kinek nem ajánljuk?

Azt gondolhatjuk, hogy az étrend-kiegészítőket mindenki szedheti, hiszen a nevében rejlik, hogy kiegészítő tápanyaghoz juthatunk hozzá e készítmények segítségével, és az ízületi támogatás mindenkire ráfér. Ez így is van, de előfordul néhány eset, amikor ezt nem ajánljuk. Ezeket a termékeket nem szedhetik terhes nők, szoptató kismamák és komoly betegségben szenvedők. Gyomorbántalmak esetén nem, epeköves betegeknek szintén nem és véralvadásgátló gyógyszert szedőknek sem ajánlott ilyen termékek fogyasztása. A glükozamint a kagylóból vonják ki, így aki erre allergiás, szintén ne fogyassza ezeket a készítményeket!

Hogyan tároljuk az étrend-kiegészítőket?

Az étrend-kiegészítők felnőttek számára készültek, ezért gyermekek elől elzárva tároljuk. Száraz, hűvös helyen, a napfénytől és nedvességtől védve tároljuk és szorosan zárjuk le a kapszulákat tartalmazó dobozt. A folyékony étrend-kiegészítőt pedig felbontás után, ha nem fogyott el mind, akkor hűtőben tároljuk és rövid időn belül fogyasszuk el. Ne fagyasszuk le!

Válassza a BioTechUSA ízületi támogatását és élvezze a könnyed mozgás minden apró pillanatát, ha pedig aktívan sportol, tegye azt nyugodt szívvel, biztonságban.