Kereső: LG távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

LG távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
LG LG 6710V00151E Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (11)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
4 990 Ft
Classic LG MKJ42519636 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic LG AKB33871420 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
LG LG 6710V00090A Tv távirányító
starstarstarstarstar4.93 (30)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
LG LG 6710V00141W Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic LG AKB31199310 Prémium DVD távirányító
Német prémium DVD távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Classic LG AKB73635409 Prémium házimozi távirányító
Német prémium házimozi távirányító
7 990 Ft
Classic LG AKB35960102 Prémium DVD távirányító
Német prémium DVD távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
  »»
35
 
Következő »

LG távirányítók

LG távirányító

Csúcsminőségi LG televíziójához keres megfelelő távirányítót? Eredeti gyári távirányítóra vagy univerzális mindent vivő távkészülékre van szüksége? Jó helyen jár. Nálunk biztosan megtalálja. Válassza ki a megfelelőt a kompatibilis listák alapján.

Ebben a kategóriában, kifejezetten LG távirányítókattalál: LG tévékhez, LG házimozi rendszerhez és LG DVD-hez.

LG a globális elektronikai cég

Az LG filozófiája már a szlogenjükben és a futurisztikus logójukban is megmutatkozik. Szlogenjük: a „Life’s Good” magyarul „Az élet szép” kiválóan jelképezi hozzáállásukat a világhoz. Elhatározták, hogy termékeikkel világvezető céggé akarnak válni, és kitartó munkával, sok-sok fejlesztéssel, az emberekhez való hozzáállásukkal el is érték ezt. Alapértékeikhez tartoznak az őszinteség, az emberek igényeinek folyamatos megismerése, és ezen igények kiszolgálása minőségi, innovatív termékekkel. Az állandó fejlődés mellett tették le voksukat. Az úttörő technológiák révén, sok olyan terméket vezettek be, amiben ők voltak az elsők. Új technológiákat alkalmaztak a mobil eszközök és a digitális televíziók területén. Kijelenthetjük, hogy ezen a területen a 21. század globális cégeként működnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az LG Electronics több mint 100 leányvállalatot tart ellenőrzése alatt, majdnem 74 000 alkalmazottal.

LG távirányító

LG a szép életért

Vásárlóiknak olyan termékeket kínálnak, melyekkel új élményekhez juthatnak, ezzel segítve elő, hogy jobb életet éljenek. De a jobb életet elősegítik karitatív tevékenységgel is. Számos olyan projektben, rendezvényen részt vesznek, ahol adományokkal segíthetik a rászorulókat. Az LG a fókuszba a rászoruló gyermekek támogatását helyezte, így különböző módon gyermekkórházakat, óvodákat támogat.

Az LG vezetési alapszabálya az „értékteremtés az ügyfelek számára” és a „tiszteleten alapuló vezetés” filozófiájának terjesztését foglalja magába. A szabad piacgazdaság tiszteletére alapozva arra törekszik, hogy a közösség javát szolgálja és a „nyerni csak a szabályok betartásával” alapelvet vallja. A cég minden dolgozója ígéretet tesz, hogy mindig tiszteletre méltóan viselkedik és értékítéleteit a vállalat Etikai Kódex-ével összhangban hozza meg.

LG újdonságot mindenkinek

Mindezek bizonyítják, hogy az LG termékek a legmagasabb minőséget képviselik, a legmodernebb technológiával készülnek, mert igyekeznek a vásárlóknak olyan eszközöket nyújtani, amivel a legjobb, legszebb élményt el lehet érni, hogy a vásárlóiknak is szép legyen az élete.
Az LG háztartási elektronikai eszközök, IT termékek, klímák és szórakoztató elektronikai cikkek gyártásával és forgalmazásával igyekszik megszépíteni és megkönnyíteni ügyfelei életét.
Termékeik könnyen kezelhetőek, modern formatervezésűek és energiatakarékosak. A technika legújabb vívmányait kapjuk a kezünkbe, ha egy LG terméket vásárolunk, legyen az egy klíma berendezés, televízió vagy egy távirányító.

E kategória termékei az LG távirányítók.Van köztük gyári, utángyártott és univerzális távirányító is.

LG távirányító rendelés

Mi a különbség az LG távirányítók között?

Az LG gyári távirányítónálnincs szükség semmiféle beállításra vagy hangolásra, mert amint kézhez kapta már használhatja is. Csak be kell rakni a lehetőleg új és tartós elemeket és egyből be is kapcsolhatja vele az LG televízióját. Az elem nem tartozék a távirányítóhoz, de webáruházunkban elemet is tud rendelni. Atávvezérlőnmegtalálja az összes funkciót, az összes gombot az eredeti helyén. Külön használati útmutatót nem küldünk a távirányítóhoz, mert a TV készülékhez kapott használati útmutatóban minden leírást megtalál a távirányítóról is. Éppen ezért ha csak lehet, válasszunk eredeti távirányítót!

Viszont ha erre nincs lehetőség, akkor válasszunk olyat, ami a leginkább hasonlít a cserélni kívánt eszközre. Azutángyártott távirányítókközött biztosan megtalálja a megfelelőt, amit megkönnyít a termékoldalon található lista is. Ebből kiderül, hogy az adott távirányító mely tévékkel kompatibilis. Az utángyártott LG távszabályozóhasonló az eredetihez, funkcióját illetően ugyanolyan. A gombok is ugyanott vannak, mint ahol a gyárin, csak nincs rajta a az LG márkajelzés. Ezt sem kell beállítani. Az elemek behelyezése után már kapcsolhatunk is kedvenc műsorunkra.

Az LG univerzális távirányítónem csak TV-t és beltéri egységet tud irányítani, hanem a házimozi rendszert is. A gomb kiosztásban és külalakban viszont eltérhet. De ha megszokta az új elosztást, akkor ez már fel sem fog tűnni.

Olcsó LG távirányító

Kapható még DVD-hez távirányító?

A válaszunk igen. Áruházunk széles távirányító kínálatában igyekeztünk minden távirányítású készülékhez biztosítani távkapcsolót. Böngéssze át az oldalt vagy keressen rá egyenesen a keresőbe beírva a távirányítani kívánt készülék márkáját.
Sokak által már idejétmúlt a DVD lejátszó, de miért is dobnánk ki, ha még működik? Azért mert már nem divatos? De nagyon sok szép emléket DVD-n örökítettünk meg. A lagzink is DVD-n pihen a polcon, és milyen jó mulatság lehet újra belenézni, például rég nem látott barátokkal, főleg olyanokkal, akik ott is voltak az esküvőnkön. De az unokáknak is nyugodtan megmutathatjuk. Jó móka már a készülék ismertetése is, de ha meglátják szüleik gyermekkorban készült filmkockáit, nem marad el az öröm és a mosoly, az biztos.