Áruházunk 2023. Szeptember 15-24 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Kereső: Nokia távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Nokia távirányítók

Megjelenítés:

7 990 Ft
7 990 Ft
Nokia Nokia RC39175 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Philips Philips RC7507 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
4 990 Ft
Nokia Nokia RC4220 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Akai Akai RCN700 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 

Nokia távirányítók

Mit kell tudni Nokia távirányítók rendelésekor?

HDplanet webshopban megtalálható Nokia távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Nokia távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Nokia távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Nokia távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Nokia távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!