Kereső: Philips távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Philips távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Classic Philips RC4499 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Philips Philips RC4707/01 Tv távirányító
starstarstarstarstar4.8 (21)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
2 520 Ft
7 990 Ft
39 700 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Philips Philips RC4401/01 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (6)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Nem rendelhető
Philips Philips RC2034312/01 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
17 955 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
  »»
14
 
Következő »

Philips távirányítók

Philips távirányító

A Philips márka rajongója? Minden korban Philips volt a nyerő? Videója, DVD-je és TV-je is e márka jeles darabja? Már csak egy közös távirányító az álma? Itt az álom vége. Ez már a valóság. A valóságos Philips távirányító, ami mindet távvezérli.

Manapság már minden tévékészülékhez kapcsolódik egy set top box, vagyis beltéri egység is, ezen tudjuk befogni a több száz csatornát, amit a szolgáltatónknál előfizettünk. Természetesen mindkettőhöz jár egy távirányító is. De amikor leülünk tévézni, biztos, hogy az egyik a kanapén, a másik a dohányzóasztalon van. Ugorhatunk fel a kényelmes fotelunkból, hogy mindkettőt megkaparintsuk a kedvenc tévéműsorunk kezdése előtt. Mennyivel könnyebb lenne, ha csak egy eszközzel kezelhetnénk mindkét készüléket! Ez ma már nem álom. Erre való az univerzális távirányító. Philips készülékéhez pedig ebből is Philips távirányító dukál.

A távirányító története

A mai távirányítók elődjének a Nikola Tesla szerb-amerikai feltaláló 1898-ban alkotott távvezérlője tekinthető. Egy rádióhullámokkal vezérelt hajót mutatott be abban az évben egy elektromos kiállításon. Innentől kezdve már több területen is próbálták bevezetni ezt a technikát. Távolról vezéreltek robotot, rakétát, hajót, repülőgépet.

Az első kifejezetten televízió számára készült távirányító 1950-ben jelent meg, igaz még vezetékkel csatlakozott a TV készülékhez. De már ennél a változatnál sem kellett felugrálni a fotelból, ha csatornát akart váltani a kedves néző. Hamarosan megjelent az első vezeték nélküli változat is, melyet Eugene Polley fejlesztett ki 1955-ben. De még ez is csak „mezei” változata volt a mostani távirányítóknak, mert csak néhány gomb volt rajta. A csatornákat lehetett váltani fel- és le, valamint a hangerőt szabályozni. 1973-ban, amikor megjelent a teletext szolgáltatás, már ettől több funkcióra volt szükség, ezért a távirányítót továbbfejlesztették. Több kezelőgomb és számsor segítette a kényelmi funkciót. Manapság pedig, az akkor még elképzelhetetlen is valósággá lett: már hang-vezérelt és mozgás-vezérelt távirányítók is léteznek.

Az ezredfordulóra nagymértékben megnövekedett az elektronikai eszközök száma. Minden háztartásba jutott TV készülék. Később megjelentek a DVD lejátszók, majd a házimozi rendszerek is. Ezek mind távirányítóval kerültek forgalomba, mert atávszabályozóeszközök már alapfelszereltségként növelték az elektronikai cikkek értékét.

Webshopunk ezen kategóriájában Philips távirányítókat talál Philips televíziókhoz, beltéri egységekhez, médialejátszóhoz, sőt még DVD-lejátszókhoz és videókhoz is. Van köztükuniverzális távirányító, eredeti, gyári eszköz, de utángyártottat is kínálunk.

Philips távirányító

Gyári vagy utángyártott? Milyen tévhitek vannak ezzel kapcsolatban?

Sokan azt gondolják, hogy csak agyári távirányítóval lehet működtetni a távirányítású eszközüket. De mi történik, ha az elromlik? Akkor az egész megy a kukába? Veszünk egy új televíziót, mert nem működik a távirányító? Hát ez igen költséges és eszement megoldás lenne.

Azutángyártott távirányítók funkciója ugyanaz, mint a gyáriaké, de külalakra és gomb kiosztásra esetleg eltérhetnek. Néha funkcióban is előfordulhatnak hiányosságok vagy eltérések, de alapvetően nem mások, mint a gyári. Csak később újabb példányszámban gyártottak belőle, hiszen atávvezérlőkis fogyóeszközök a háztartásokban. Egy könyv újabb kiadása sem mindig szóról szóra ugyanaz, mert előfordulhat, hogy kiegészítették, aktualizálták, de a lényege, amilyen témáról íródott ugyanaz. Ezeknél a távirányítóknál nincs szükség beállításra, ugyanúgy működnek, mint a gyári társaik. Csak beletesszük az elemeket és már kapcsolhatjuk is a TV-t.

A Philips távirányítók ugyanúgy, mint a Philips márka összes terméke a kényelmet és a jobb életstílust képviseli.

Olcsó Philips távirányító

Több mint 120 éves a Philips

A Philips egy sokrétű multinacionális holland vállalat, melyet Anton és Gerard Philips alapított 1891-ben a hollandiai Eindhovenben. A világ több mint 60 országában vannak jelen és 110 000 felett van az alkalmazottainak száma.
A kezdetekben szénszálas izzók gyártásával foglalkoztak, amiben a legnagyobbak lettek egész Európában. Energiahatékony világítástechnikai megoldásokkal és új világítási alkalmazásokkal álltak elő.

Philips innováció az egészségügyben

Ezután az egészségügyben is nagyot alakítottak, mert ők találták fel a röntgent. Kutatólaboratóriumaik és fontos fejlesztéseik eredményeképpen, a cég mára már piacvezető szerepet tölt be a szív-, az akut betegellátás és az otthoni egészségügy területén is. Az egészségügyi vonalat az egészséges felhasználók felé is erősítették, így a Philips márka nagy hírnevet szerzett férfiborotválkozás, női szőrtelenítés és a szájápolás piacán is.

Az emberek életminőségének javítására törekednek minden termékükkel, fejlesztéseikkel, szebbé, jobbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá téve a vásárlók hétköznapjait és ünnepnapjait. Számos szabadalmaztatott találmányuk mind ezt a célt szolgálják.

Philips távirányító rendelés

Philips a csúcsminőségű szórakoztatásért

A szórakoztató elektronika piacán is olyan minőségi árukat kínálnak, ami ezt az életérzést tovább fokozza. A Philips hangtechnikai eszközei mellett a televíziók is nagy népszerűségnek örvendenek.
Ezekhez kínálunk most Philips távirányítókat, melyek gyári változata és utángyártott példányai is megtalálhatóak e kategóriában.