PRE WORKOUT (Edzés előtti formulák)

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

PRE WORKOUT (Edzés előtti formulák)

BIOTECHUSA PRE WORKOUT (EDZÉS ELŐTTI FORMULÁK)

Jobban szeretné bírni az edzéseket? Erősödni szeretne? Kimerült és energiára van szüksége? A Pre Workout formulák segítik az edzés előtti felkészülést, erősödést, illetve az edzés alatti nagyobb teljesítményt, nagyobb teherbírást. Tudjon meg többet!

Hogyan készüljünk fel az edzésre fizikailag?

Minden edzésre, de különösen azokra, amelyek várhatóan nagyobb erőkifejtést igényelnek majd, nehezebb fizikai aktivitásokat tartalmaznak, keményebbek, húzósabbak, érdemes felkészülni. Természetesen a tápanyagokban gazdag táplálkozás, alapos folyadékfogyasztás és a kiadós pihenés kell, hogy legyen az edzés előtti felkészülés alapja. A Pre Workout formulák pedig segítenek energiával feltölteni a szervezetet, növelni a teherbírását, csökkenteni a fáradtság és a kimerültség érzetét annak érdekében, hogy nagyobb lendülettel, több lelkesedéssel vághasson bele az edzés jelentette izgalmas munkába és kalandba.

Hogyan készüljünk fel a nagyobb edzés-sorozatokra, versenyekre lelkileg?

Egy hosszabb, keményebb diéta, kimerítő fogyókúra, egy hosszabb edzés-sorozat – nem is beszélve arról, ha versenyszerű edzésről, testépítésről beszélünk – biztosan nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is meg fog viselni bennünket. A szervezet folyamatos igénybevétele, amely esetleg szénhidrát-megvonással is párosulhat, egyfajta lassulást idézhet elő. Érdemes magunkat és a környezetünket is felkészíteni arra, hogy az elkövetkezendőkben kicsit nehezebb lesz: lassabban reagálhatunk, feszültebbek, kimerültebbek lehetünk, nehezebben tolerálhatjuk a vicceket, kisebb-nagyobb poénokat, ugratásokat, beszólásokat. Érdemes mindenkit, beleértve saját magunkat is, türelemre inteni. Aki kedvel bennünket és eléggé jóérzésű, az biztosan tolerálni fogja majd a kilengéseket. Magunkat pedig, ha nem másért, akkor a várt eredmény okozta örömért is érdemes biztatni, hiszen biztosan boldogabbak leszünk majd, ha sikerül véghezvinnünk a hőn áhított célunkat. Addig pedig érdemes kitartani!

Miből álljon az edzés előtti táplálkozás?

Edzés előtt érdemes energiát nyerni valahonnan. Az, hogy ezt a feladatot melyik étel látja el leginkább, ez egyénre szabottan különböző lehet. Vannak, akiknek a rizs válik be leginkább, míg mások a tésztára vagy a kölesre esküsznek. A mozgás előtti pár órában javasoljuk valamilyen alacsony glikémiás indexű szénhidrát fogyasztását. Ha magas glikémiás indexű szénhidrát van éppen a közelünkben, akkor annak a glikémiás indexét csökkenthetjük egyidejű fehérje és zsírfogyasztással. A fehérje, zsír és a rost emésztése lassú, így nem javasoljuk, hogy ezekből túl sokat tartalmazzon az edzés előtti utolsó étkezés. Közvetlenül az edzés előtt pedig elfogyaszthatunk egy banánt vagy zabszeletet, ezek valamivel magasabb szénhidrát-tartalommal bírnak. Edzés előtti ételként beválhat például egy teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvics, tölteléknek csirkehússal, hallal, tojással vagy sovány sajttal. Segíthet egy tonhal-, vagy csirkesaláta is, esetleg egy kis héjas burgonyával, sajttal. Sokaknak beválik a bolognai spagettire emlékeztető étel, sovány hússal, teljes kiőrlésű tésztával, paradicsommal. Klasszikus edzés előtti étel a sült hús, jellemzően csirke vagy hal, valamilyen minimális körettel – például barnarizzsel, kölessel vagy hajdinával – és persze nagyon sok zöldséggel. A teljes kiőrlésű gabonapehely vagy a zabkása is sokak kedvence, amelyhez natúr joghurtot vagy kókusztejet fogyaszthatunk.

Mit tartalmaznak az edzés előtti formulák?

Az edzés előtti táplálkozást, egészséges mértékű fehérje és szénhidrátbevitelt hivatottak kiegészíteni a Pre Workout formulák. A kapszula vagy por anyagú termékek segítenek abban, hogy kirobbanó formában legyünk már az edzés előtt is, így jobban bírjuk a megterhelést. Ma már lehetőség van ráadásul ezeknek a szuper, edzés előtti termékeknek a személyre szabására is, így életkorunknak, nemünknek, testsúlyunknak, illetve az edzettségi szintünk mértékének megfelelően választhatunk a legmodernebb technológiával készült, egészséges alapanyagokat tartalmazó, több kiegészítővel is rendelkező vitaminos étrendkiegészítők közül. A Pre Workout formulák a BioTechUSA sokoldalú készítményei, amelyek nemcsak az edzés előtti formába hozatalra, felpörgetésre alkalmasak, hanem jól jöhetnek például egy hosszabb vizsgaidőszak vége felé, a munkahelyen egy nehezebb projektnél vagy bármilyen olyan időszakban, ahol nagyobb hajtásra lehet szükség.

Melyek a legnépszerűbb készítmények?

Számos edzés előtti formula létezik tehát, ezeknél pedig némi személyre szabásra is lehetőség nyílik.

A leginkább közismert és közkedvelt alaptermék a BioTechUSA Pre Workout. Ebből is választhatunk nemek szerint. A tíz aktív hatóanyagot tartalmazó edzés előtti italpor készítmény különleges ízű, de leginkább az teszi különlegessé, hogy nem tartalmaz doppingszert, emellett pedig nemcsak glutén-, szénhidrát-, GMO-, laktóz- és cukormentes, hanem aszpartám-mentes is. A termék emellett optimális hatóanyag tartalommal rendelkező, komplex összetételű edzést segítő formula. Hatóanyagai közül kiemelkedik az L-karnitin, az antioxidánsok, illetve a zöld tea és zöld kávé kivonat. Az L-karnitin az egyik legnépszerűbb, a fogyást és a formásodást elősegítő aminosav tartalmú vegyület. Az L-karnitin nagyban hozzásegíti a szervezetünket ahhoz, hogy a zsírokat energiává tudja alakítani. A termék más további összetevőkkel is hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, ezek pedig a B3-vitamin vagy niacin, a B6-vitamin és a C-vitamin.

Támogassa ön is az egészségét edzést segítő formulákkal az egészségesen kiadós edzés és a szálkás, csinos, karcsú alak érdekében!