Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

Projektor tartó konzolok

Megjelenítés:

Projektor tartó konzolok

Projektor konzol

Aki járt már olyan irodában, vagy akár lakásban, ahol az asztal közepén elhelyezett projektorból kilógó kábelrengeteget kerülgetve próbálta elrendezni a dolgait, az tudja, hogy mekkora segítséget nyújt a projektor konzol és a fali tartó. Ezek a konzolok régebbi eszközök, mint a TV-hez készült társaik, hiszen az üzleti, illetve oktatási szférában a különböző előadótermekben már az LCD TV-k előtti időkben is szükség volt vetítésre. Igaz, hogy az eszközök és a használatukat megkönnyítő kiegészítők még egészen máshogy néztek ki, mint manapság, de a tartó konzol nem bonyolult megoldás, kialakítása és funkciója nagy változásokat nem tud mutatni. A technika fejlődésével az olyan egyszerű berendezések is szükségszerűen átalakultak, mint a TV állvány, de a fali vagy mennyezeti megoldások a projektorok esetében különösen nagy megváltást jelentenek helytakarékosság, praktikum és esztétikum szempontjából is.

A projektor konzol előnyei

A projektor állvány ma is megfelelő tartóeszköz, de azért nem tökéletes megoldás. Könnyen beláthatjuk ennek okát, ha elképzeljük a projektor használatának körülményeit. Ha a készülék a nézők előtt helyezkedik el, jelenléte és erős fénye zavaró lehet. Ha viszont a közönség mögött kerül elhelyezésre a vetítésre szolgáló berendezés, akkor „belelóghat” valaki feje, keze, így árnyékolva a vetítést. A legideálisabb megoldás a projektor tartó konzol.

A konzolok megszüntetik a projektor elhelyezésének minden problémáját, ráadásul olyan plusz lehetőségeket kínálnak, amiket egyetlen polc, vagy még kevésbé praktikus megoldás (szekrény, vagy komód teteje) sem tud. Ez az előny a forgathatóság és dönthetőség, melynek köszönhetően többirányú vetítésre is lesz mód. Az általunk forgalmazott projektor tartó és konzol megoldások mindegyike 360 fokban forgatható és legalább 15 fokban dönthető. Kínálatunkban az ezeknek a minimum elvárásoknak megfelelő konzolok mellett olyan projektor tartó konzol is megtalálható, mely 20 fokos dönthetőségével kiemelkedik társai közül.

Projektor tárolása: fali vagy mennyezeti konzol?

A projektor ideális helye, ahogy azt fentebb levezettük, a plafon közelében van, így a projektor mennyezeti konzol a lehető legjobb választás az elhelyezéséhez. A mennyezeti projektor tartó minden normál plafonra felszerelhető, és állíthatósága okán az alacsonyabb belmagasság sem okoz gondot. Azonban esetenként nincs lehetőség a plafonhoz való rögzítésére, ilyenkor a projektor fali konzol nyújt segítséget. Számos lakásban és irodában állmennyezettel burkolt plafon van, és ebben az esetben, hacsak már az építéskor nem gondoltak a projektor elhelyezésére, a mennyezeti konzol nem használható. Igaz, hogy számos projektor tartó rögzíthető álmennyezetre is, mivel hosszú rögzítőrésszel rendelkezik, azonban esztétikailag mégis problémás lehet ezek használata. A mennyezeti konzolt remekül kiváltja a fali konzol, amit a mennyezethez közel, de a falra rögzítve is el lehet helyezni. Mivel az ilyen típusú projektor konzol is forgatható és dönthető, alig érzékelhető különbségek vannak csupán a plafonra szerelhető típusokhoz képest.

Távirányító és tartó konzol webáruház lévén a HDplanet kínálatában többféle kialakítás, szín és márka található a projektor konzol terméktípusból is, így mindenki megtalálja az eszközéhez és saját igényeihez leginkább passzoló projektor tartó megoldást. 3 év garanciát vállalunk, az ország teljes területére szállítunk, így a legkényelmesebb vásárlási lehetőséget biztosítjuk az ön számára is. Mindemellett barátságos ügyfélszolgálatunk munkatársai a termékek alatti boxban, vagy a „KAPCSOLAT” menüpont alatt a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak esetleges kérdéseikre.

Miért jó egy projektor és egy projektor tartó konzol?

Minden előadó, értékesítő, pedagógus álma egy professzionális projektor, amelyhez projektor tartó konzol is kell. A projektor ugyanis elengedhetetlen egy felejthetetlen előadás, termékbemutató megtartásához, egy csoportos filmnézéshez. Minden céges tárgyalóteremben, irodában, iskolában kötelező tartozék kellene, hogy legyen egy projektor tartó konzol, természetesen, a hozzá tartozó, kiváló képet biztosító projektorral együtt. Ideje örökre elfelejteni az írásvetítők borzalmát, az elkenődött alkoholos filceket, a kézzel rajzolt szerencsétlen ábrákat, a kínosan vihorászó diákokat, és végre megpróbálni felvenni a ritmust a modernebb technológiákkal!

Mire figyeljünk a projektor tartó konzol kiválasztásánál, azaz hova tegyük a projektort és a vetítővásznat?

Érdemes mindig átgondolni a projektor és a vetítővászon leendő helyét, a terem elrendezését. Gondoljuk végig, hogy a diákjaink vagy kollégáink honnan fogják legjobban látni a kivetített képet! Teszteljük le, ha tehetjük, például létráról, hogy a projektor jó helyre fog-e vetíteni, nem fog-e lelógni a kép a vetítővászonról! Ha tehetjük, vegyük figyelembe az árnyékolási lehetőségeket is, hogy a vetítővászonra ne tűzzön a napfény, hiszen lehetséges, hogy semmit sem fognak látni a kivetített képből! Nyáron pedig gondoljunk arra is, hogy a redőny vagy más mesterséges árnyékolási lehetőség hogyan használható ki legjobban az előadás sikerének javára.

Fali vagy mennyezeti projektor tartó konzol?

Felmerül a kérdés, hogy a fali vagy a mennyezeti projektor tartó konzol lehet-e az ideális megoldás. Mind a fali, mind a mennyezeti projektor tartó konzol tökéletes tartást biztosít a projektornak akkor, ha a HDplanet gondosan válogatott kínálatából választunk. A projektor leendő helyétől, azaz a terem elrendezésétől, a belmagasságtól és a látási viszonyoktól függően azonban lehetséges tehát, hogy vagy a fali, vagy a mennyezeti projektor tartó konzol lesz a jobb döntés.

Mekkora legyen a projektor tartó konzol teherbírása?

A projektor tartó konzol teherbírása kulcsfontosságú kérdés, hiszen mindenkit leverne a jeges víz, ha a projektor a földre zuhanna, különösen egy sorsfordító vizsga, üzleti tárgyalás vagy előadás kellős közepén. Az anyagi veszteség mellett pedig szó szerint egy világ omolhat össze bennünk ekkor. Mindenképpen vegyük figyelembe tehát, hogy mekkora teherbírásra lesz szükségünk, mekkora a projektor súlya! Figyeljünk a fal vagy a mennyezet anyagára: egy újabb építésű irodaháznál vagy egy műemlék jellegű egyetemi épületnél is adódhatnak speciális gondok, amelyek akadályozhatják a tökéletes rögzíthetőséget! Kérjük ki tapasztalt szakemberek tanácsát és természetesen a felhelyezést is az épülethez értő, profi szakember végezze, ne álljunk le neki magunk barkácsolni! Általánosságban elmondható, hogy a webáruházunk kínálatába gondosan válogatott projektor tartó konzolok teherbírása nagy. Igyekeztünk úgy összeválogatni ezeket a projektor tartó konzolokat, hogy egy átlagos projektor semmiképpen sem okozzon nekik túl nagy nehézséget. Ettől még persze nem árt az alaposság és az elővigyázatosság a projektor és az idegrendszerünk megóvása érdekében.

Tartson ön is magabiztosan előadásokat modern, professzionális eszközök segítségével!
Professzionális projektorhoz pedig válasszon csúcsminőségű projektor tartó konzolt!