Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

Projektor tartó konzolok

Megjelenítés:

Projektor tartó konzolok

Projektor konzol


Aki járt már olyan irodában, vagy akár lakásban, ahol az asztal közepén elhelyezett projektorból kilógó kábelrengeteget kerülgetve próbálta elrendezni a dolgait, az tudja, hogy mekkora segítséget nyújt a projektor konzol és a fali tartó. Ezek a konzolok régebbi eszközök, mint a TV-hez készült társaik, hiszen az üzleti, illetve oktatási szférában a különböző előadótermekben már az LCD TV-k előtti időkben is szükség volt vetítésre. Igaz, hogy az eszközök és a használatukat megkönnyítő kiegészítők még egészen máshogy néztek ki, mint manapság, de a tartó konzol nem bonyolult megoldás, kialakítása és funkciója nagy változásokat nem tud mutatni. A technika fejlődésével az olyan egyszerű berendezések is szükségszerűen átalakultak, mint a TV állvány, de a fali vagy mennyezeti megoldások a projektorok esetében különösen nagy megváltást jelentenek helytakarékosság, praktikum és esztétikum szempontjából is.

A projektor konzol előnyei

A projektor állvány ma is megfelelő tartóeszköz, de azért nem tökéletes megoldás. Könnyen beláthatjuk ennek okát, ha elképzeljük a projektor használatának körülményeit. Ha a készülék a nézők előtt helyezkedik el, jelenléte és erős fénye zavaró lehet. Ha viszont a közönség mögött kerül elhelyezésre a vetítésre szolgáló berendezés, akkor „belelóghat” valaki feje, keze, így árnyékolva a vetítést. A legideálisabb megoldás a projektor tartó konzol.

A konzolok megszüntetik a projektor elhelyezésének minden problémáját, ráadásul olyan plusz lehetőségeket kínálnak, amiket egyetlen polc, vagy még kevésbé praktikus megoldás (szekrény, vagy komód teteje) sem tud. Ez az előny a forgathatóság és dönthetőség, melynek köszönhetően többirányú vetítésre is lesz mód. Az általunk forgalmazott projektor tartó és konzol megoldások mindegyike 360 fokban forgatható és legalább 15 fokban dönthető. Kínálatunkban az ezeknek a minimum elvárásoknak megfelelő konzolok mellett olyan projektor tartó konzol is megtalálható, mely 20 fokos dönthetőségével kiemelkedik társai közül.

Projektor tárolása: fali vagy mennyezeti konzol?

A projektor ideális helye, ahogy azt fentebb levezettük, a plafon közelében van, így a projektor mennyezeti konzol a lehető legjobb választás az elhelyezéséhez. A mennyezeti projektor tartó minden normál plafonra felszerelhető, és állíthatósága okán az alacsonyabb belmagasság sem okoz gondot. Azonban esetenként nincs lehetőség a plafonhoz való rögzítésére, ilyenkor a projektor fali konzol nyújt segítséget. Számos lakásban és irodában állmennyezettel burkolt plafon van, és ebben az esetben, hacsak már az építéskor nem gondoltak a projektor elhelyezésére, a mennyezeti konzol nem használható. Igaz, hogy számos projektor tartó rögzíthető álmennyezetre is, mivel hosszú rögzítőrésszel rendelkezik, azonban esztétikailag mégis problémás lehet ezek használata. A mennyezeti konzolt remekül kiváltja a fali konzol, amit a mennyezethez közel, de a falra rögzítve is el lehet helyezni. Mivel az ilyen típusú projektor konzol is forgatható és dönthető, alig érzékelhető különbségek vannak csupán a plafonra szerelhető típusokhoz képest.

Távirányító és tartó konzol webáruház lévén a HDplanet kínálatában többféle kialakítás, szín és márka található a projektor konzol terméktípusból is, így mindenki megtalálja az eszközéhez és saját igényeihez leginkább passzoló projektor tartó megoldást. 3 év garanciát vállalunk, az ország teljes területére szállítunk, így a legkényelmesebb vásárlási lehetőséget biztosítjuk az ön számára is. Mindemellett barátságos ügyfélszolgálatunk munkatársai a termékek alatti boxban, vagy a „KAPCSOLAT” menüpont alatt a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak esetleges kérdéseikre.