Ruhák és kiegészítők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Ruhák és kiegészítők

BIOTECHUSA RUHÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Végre sportolásra adta a fejét? Megvette már a kondi-bérletet? Higgye el a biztonságos edzéshez szüksége lesz néhány hasznos kiegészítőre, amit nálunk pár kattintással egyszerűen beszerezhet. Azt is megtudhatja mire valók és miért nélkülözhetetlenek.


Ebben a kategóriában is BioTechUSA termékeket kínálunk, mert tudjuk, hogy a gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékek gyártására, melyeknek fő szempontja mindig a funkcionalitás. A cél leghatékonyabb eléréséhez kínálnak nem csak étrend-kiegészítőket, hanem a sporthoz, a mozgáshoz kapcsolódó ruhákat és kiegészítőket is.

Ruhák és kiegészítők a sportoláshoz

Ha elhatározzuk magunkat, hogy belefogunk végre a sportolásba, akár az egészségünk megőrzése céljából, akár hobbiból, akár azért, hogy aktív sportolóvá válhassunk, néhány dologra még szükségünk lesz az elhatározás mellé. Ruhák és kiegészítők is kellenek a kellemes közérzethez, hiszen ha nem élvezzük, nem fogjuk sokáig csinálni. A higiénia elősegítésére olyan sportruházatban kell űznünk ezt a tevékenységet, ami légáteresztő. A különböző sportokhoz és az edzőtermi edzéshez pedig nem árt néhány hasznos kiegészítőt beszerezni, mint például a kesztyű, az öv vagy a heveder.

Strapabíró bőr öv a stabil testtartás érdekében

Az edzéseknél használt erős bőrövek, elsősorban a törzsizom stabilizálására szolgálnak a gyakorlatok végzése közben. Egyes gyakorlatoknál, mint például a nehéz súlyokat emelő sorozatok, egyenesen nélkülözhetetlenek. Ilyenkor az öv tartja a has izomzatot, ami a nagy súly emelésekor erősen megfeszül, de a hátizmot is, hogy elkerülhetőek legyenek az esetleges sérülések. A vastag varrott, kifejezetten az erőedzéseket elbíró bőr öv állítható. Minőségi, rugalmas bőrből készül, hogy hosszú évek során szolgálja a biztonságos edzést. M-es mérettől az XXXL-es méretig, fekete és natúr színben is kapható.

Bánjunk „kesztyűs kézzel” a súlyzókkal!

A kesztyűk a biztonságos edzés fontos kellékei. Sokan nem szeretik és nem is használják, mert azt gondolják, hogy nem érzik benne úgy a fogást. De épp a stabil fogás miatt fontos a kesztyű használata, mert az edzés során a nagy erőlködésben nem csak a testünk, hanem a kezünk is megizzad, és már mindjárt nem olyan biztos a fogásunk, esetleg ki is csúszhat a kezünkből a súlyzó, ami valljuk be, igencsak balesetveszélyes helyzeteket teremthet.

A jó edzőkesztyű a kezünkre passzol méretben. Elég veszélyes, ha nagyobb és csúszkál benne a kezünk. A markolat résznél megerősített anyagból készül, hogy hosszú élettartamú legyen. Feladata, hogy megvédje a kezünket a felhólyagosodástól és keményedéstől. Az izzadságot is el kell vezetnie, hogy ne csússzon a kezünk az edzőeszközökön. Gumis csuklószorítóval készül a biztosabb illeszkedésért.

A kesztyűvel kényelmesebb és biztonságosabb lesz az edzés, de ez nem jelenti azt, hogy könnyebb is. Azért ugyanúgy oda kell tenni magunkat a gyakorlatok során.

Edzőkesztyű a higiénia miatt is nagyon fontos. Több kutatás is kimutatta már, hogy egy edzőteremben több baktérium hemzseg, mint egy nyilvános vécében. A kézi súlyzók, rudak, tárcsák, erőgépek több izzadt kézen mennek át naponta. Jó esetben fertőtlenítik őket, de nyilvánvalóan nem minden felhasználó után, ezért ezek az eszközök tele vannak bacikkal. Tehát egy kesztyű abban is segít, hogy az egészségünket megvédjük.

Minden kesztyű sorsa az, hogy elhagyják valahol. A jó edzőkesztyűre ezért nagyon vigyázzon, mert megéri használni.

Kesztyű helyett grip pad

Aki nem szereti a kesztyű viselését, annak ajánljuk a grip padot. Mi is ez tulajdonképpen? A speciálisan nehéz súlyok emeléséhez lett kifejlesztve. Hatása a kesztyűhöz hasonló, csak nem fedi be az egész kezet. A tenyerünket védi, a fogást biztonságossá teszi, de főleg nagy melegben nem izzad bele a kezünk, mert a kézfejünk szabadon marad. Csúszásmentes gumírozott tenyérrésszel készül egy méretben, hiszen csak az ujjak rögzítésére szolgáló bujtatókba kell bedugnunk a kezünket. Kis mérete miatt, ezt még könnyebben a teremben felejthetjük, érdemes rá vigyázni.

Felhúzó heveder a nehéz súlyokhoz

Egy igen praktikus kiegészítő a nehéz súlyokat emelő sportembereknek a felhúzó heveder, más néven gurtni. Ki tudja kapcsolni a bicepszet a hátedzések gyakorlatainál. Nem kell bicepszből tartani a rudat, így a hátizomra lehet koncentrálni. Figyelni kell a megfelelő irányban történő feltekerésre, hogy elérjük vele a kívánt hatást.

Jó minőségű pamut pólók, atléták a fitneszhez és az edzésekhez

Eddig a teljesítményt növelő és a biztonságot szolgáló eszközökről beszéltünk, de a kényelem, a higiénia és a divat is fontos egy edzés során. Főleg ha társaságban végezzük. És ez nem csak a női edzőtársakra igaz. A férfiak is szeretnek izmaikat előnyösen mutató edző cuccokban feszíteni, még ha nem is vallják be. A ruhák és kiegészítők kategóriában megtalálhatja azt a pólót, mely növelni fogja komfortérzetét minden edzés során. A pólók anyaga funkciójából adódóan légáteresztőre tervezett. A kényelem és rugalmasság miatt pedig elasztánt is tartalmaz a pamut mellett, ami viszont az izzadás miatt kialakulható irritációt akadályozza meg.

Törölköző nélkül nincs higiénia

Minden sportnál a fizikai erőfeszítés hatására fellép a folyadékvesztés, az izzadás, tehát a törölköző használata nélkülözhetetlen. Az edzőteremben talán ez még fokozottabb igény. Kínálatunkban két méretben is talál kellemes, puha tapintású és nagy nedvszívó képességű törölközőket, melyeket az edzés folyamán akár még alátétként is használhat a fekpadra.

Aruhák és kiegészítők kategóriába egy praktikus eszköz is belefért, mégpedig a tablettatartó BioTechUSA felirattal ellátva a kapszulák és tabletták precíziós adagolásához.