Kereső: Samsung távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Samsung távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

Samsung Samsung AK59-00104X gyári Blu-Ray távirányító
Eredeti, originál Blu-ray távirányító
5 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
19 375 Ft
10 420 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Samsung Samsung AK59-00167A gyári Blu-Ray távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Eredeti, originál Blu-ray távirányító
10 420 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Samsung Samsung BN59-01054A Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Samsung Samsung AH59-02303A gyári házimozi távirányító
Eredeti, originál házimozi távirányító
4 990 Ft
7 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
  »»
31
 
Következő »

Samsung távirányítók

Samsung távirányítók és tartók: minőség és kényelem

Üdvözöljük a HDplanet webáruházban, ahol széles választékban találhatók Samsung távirányítók és távirányító tartók. A Samsung márka a minőség és az innováció szinonimája, és most lehetősége van arra, hogy a legjobb távirányítókat és tartókat válassza az Ön szórakozásának kényelmes irányításához és tárolásához. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő termékeket az alábbi kategóriák közül:

 • Samsung Blu-ray távirányítók: Ezen távirányítók segítségével könnyedén navigálhat a Samsung Blu-ray lejátszók menüjében és élvezheti a magával ragadó moziélményt.
 • Samsung DVD távirányítók: Válassza a Samsung DVD távirányítókat, hogy optimálisan kihasználja otthoni szórakozórendszerét és egyszerűen válassza ki a lejátszandó tartalmakat.
 • Samsung Házimozi távirányítók: A házimozi távirányítók segítségével irányítsa a Samsung hangrendszereket és a házimozi berendezéseket, hogy egyedülálló moziélményt teremtsen otthonában.
 • Samsung Hifi távirányítók: Hangtechnológia irányítása sosem volt ilyen egyszerű. Válassza a Samsung Hifi távirányítókat a hangzás testreszabásához és élvezze a zene élményét.
 • Samsung Klíma távirányítók: Az intelligens klíma távirányítók segítségével optimális hőmérsékletet teremthet otthonában, kényelmesen és energiatakarékosan.
 • Samsung Porszívó távirányítók: A porszívó távirányítók könnyed irányítást nyújtanak a Samsung porszívókhoz, így tiszta és rendezett környezetet teremthet otthonában.
 • Samsung Sat és Set-top box távirányítók: Az intelligens TV szórakozás kulcsa a megfelelő távirányító. Válassza a Samsung Sat és Set-top box távirányítókat, hogy élvezze a kedvenc műsorait és csatornáit.
 • Samsung SoundBar távirányítók: A SoundBar távirányítókkal fokozza az audioélményt, és élvezze a térhatású hangzást a televíziózáshoz és filmnézéshez.
 • Samsung Távirányító tartók: Tartsa rendezetten és biztonságosan Samsung távirányítóit a különböző tartók segítségével, így mindig kéznél lesznek, amikor szükség van rájuk.
 • Samsung TV távirányítók: Az eredeti és helyettesítő Samsung TV távirányítók segítségével egyszerűen irányíthatja televízióját, és válogathat a csatornák között.
 • Samsung Univerzális távirányítók: Az univerzális távirányítók egyszerűsítik az elektronikai eszközök kezelését, mivel több készüléket is irányíthatnak egyetlen távirányítóval.

Böngésszen áruházunkban, és válassza ki a minőségi Samsung távirányítókat és tartókat az Ön igényeihez és eszközeihez. A Samsung márkára való támaszkodás azt jelenti, hogy a kiváló minőség és a kényelem mindig a rendelkezésére áll, amikor az elektronikai eszközök irányításáról van szó.

Választhat utángyártott és eredeti kivitelek közül: Kínálatunkban megtalálja mind az eredeti, mind az utángyártott Samsung távirányítókat és tartókat. Az eredeti termékek a gyártó minőségi szabványainak megfelelnek, míg az utángyártottak költséghatékony alternatívát kínálnak. Döntsön az Önnek leginkább megfelelő választás mellett.

Kedvező árak: Az alacsony árak azt jelentik, hogy minőségi Samsung távirányítókat és tartókat vásárolhat anélkül, hogy túlterhelné a pénztárcáját.

Gyors szállítás: Gyors és megbízható szállításunk biztosítja, hogy a kiválasztott termékek gyorsan és biztonságosan eljussanak az Ön otthonába.

1 éves garancia: Minden vásárolt Samsung távirányítóra és tartóra 1 éves garanciát nyújtunk. Bízunk abban, hogy termékeink tartóssága és minősége megfelel az elvárásainak.


Samsung távirányító

A megfizethető Samsung márka a gyengéje? Telefonja, TV-je és beltéri egysége is e márka család tagja? Van hozzájuk univerzális távirányítója? Nincs? Ez helytelen és nem praktikus. Válogasson széles Samsung távirányító kínálatunkból kedve szerint!

Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas életképek, esetek következnek!

Ülünk a kényelmes kanapénkon és mindjárt kezdődik a focimeccs. Ide-oda forgolódva a távirányítót keressük, de az szőrén-szálán eltűnt. Most mi lesz? A kanapépárna alatt találunk végre egy távirányítót, nyomkodjuk, de a TV képernyő még mindig sötét, hiszen az nem a Samsung távirányító. Futkosunk a szobába, mire az asszony bejön és kiveszi a fotel réséből az oly hevesen keresett távirányítót. Hálásan, de sürgetően kikapjuk a kezéből atávkapcsolótés még a meccs kezdete előtt sikerül a közvetítésbe bekapcsolódni. Az est meg van mentve.

Kedvenc szappanoperánk megy éppen a TV-ben, de kis-unokánk az összes távirányítót a dömperje utánfutójába gyűjtötte. Mindent megígérve próbáljuk tőle visszaszerezni a TV távirányítóját, de nem hajlik a szép szóra. Már-már feladjuk a harcot és nem tudjuk meg kié Eulália gyermeke, amikor unokánk huncut nézéssel épp a megfelelő Samsung távirányítót nyújtja felénk. Cuppanós puszit kap érte, és mehet a móka tovább mindkettőnknek.

De a viccet félre söpörve, el kell ismernünk, hogy a TV távirányító minden családban az irányítás jelképe.

Samsung távirányító

Samsung a generációkon átívelő márka

A Samsung név hallatán minden generációnak más árucikk jut az eszébe: a számítógép monitor, memória kártya, telefon, de a televízió biztos mindenkinél szerepel a listán. Nem is csoda, hiszen a Samsung már 2000-ben elérte a százmilliomodik értékesített színes televízió számot. A vezető szerepet is megszerezték a globális TV-piacon és ott trónolnak évtizedek óta.

Samsung TV-hez Samsung távirányító

A számos hiper-szuper TV-készülék tartozékaként pedig nem maradhat el atávvezérlőegység sem. A rengeteg típusú Samsung TV-hez pedig ugyanennyigyári távirányítókapható. De azutángyártott távirányítókis ugyanazzal a tulajdonságokkal rendelkeznek, tehát azzal sem járunk rosszul. Akár még más formatervezésű univerzális távirányítót is választhatunk, ha az jobban tetszik. Esetleg a kezelőgombok máshova fognak esni, de a dizájn miatt ezt is bevállalhatjuk. Viszont ha a megszokott kezelhetőséget nem akarjuk feladni, akkor az óriásiSamsung távirányító választékból keressük ki a Samsung televíziónk számának megfelelőSamsung távirányítót. Ebben nagy segítségünkre lehet a minden termékoldal alján szereplő márka lista. Ebből kiolvashatjuk milyen készülékekhez jó az adott távirányító.

Persze nem csak TV-készülékekhez tartunk távirányítót. Találhat nálunkSamsung távirányítót a DVD-jéhez, vagy a beltéri egységéhez, de még Blu-Ray távirányítót is. Samsung házimozijához is vásárolja tőlünk atávszabályozót. Biztos nem lesz rá panasza, ha a kód alapján a jó eszközt választja ki. Ha bizonytalan, írjon nekünk és mi készséggel segítünk.

Samsung távirányító rendelés

A Samsung életútja

Ma már hihetetlennek tűnik, de a Samsung a kezdetek kezdetén élelmiszerben utazott. Halakkal, tésztával, cukorral, gyapjúval kereskedtek. Később a biztosítások, értékpapírok területére is bemerészkedtek. A dél-koreai 40 fős kisvállalkozásból a Samsung óriáscéggé nőtte ki magát, mert sokirányú befektetéseikkel fokozatosan újabb és újabb piacokra törtek be. Az alapító Lee Byung-chul azt akarta, hogy a Samsung minden iparágban ott legyen.

Az 1960-as évek vége felé a Samsung Group belépett az elektronikai iparba is. Első termékük egy fekete-fehér televízió volt. Igaz, ehhez még biztosan nem volt távirányító. A 80-as években már betörtek a telekommunikációs hardverek piacára is. Telefon- és faxrendszereket, később pedig mobiltelefonokat készítettek.

Az alapító halála után 1987-ben a Samsung csoport négy üzleti részre volt osztva, de 1990-ben három külön csoportra oszlott. A 80-as években Samsung Electronics néven a cég hatalmas fejlesztésekbe kezdett szerte a világon és a globális elektronikai ipar élvonalába tornázta fel magát.

A Samsung cégcsoport minden megcélzott iparágban az élre tör

A cégcsoport három iparágra összpontosította minden erejét és pénzét: elektronika, mérnöki munka és vegyszerek. Hatalmas épületeket építettek szerte a világban, például az Egyesült Arab Emírségekben található Burj Khalifa épületét is. A világ legnagyobb memóriakártya- és chipgyártója lettek. 1995-ben létrehozták az első folyadékkristályos kijelzőt. Később ezért a termékért társult a Sony is velük egy időre. 2012-re a világ legnagyobb mobiltelefon gyártója lettek, lekörözve a Nokiát is. Okos telefonjaik a világot elárasztották. Egyre újabb fejlesztéseikkel a TV-piac vezetőivé is előlépnek. Egymás utáni tíz évben meg is őrzik vezető helyüket a globális televízió piacon. Ugyanennyi ideje már a globális vezető szerepet uralják a digitális kijelző üzletágban is. A világ első Cinema Led képernyője is nekik köszönhető. A DRAM tömeggyártásával is az élen járnak. Befektetnek a megújuló energia piacba is.

Olcsó Samsung távirányító

Samsung a családi márka

A világ 100 legértékesebb márkájának listáján folyamatosan lépkednek előre. A márka hírnevét minden platformon erősítik, és évtizedeken át támogatják az olimpiák megrendezését is. A Samsung nevet az egész világon ismerik. Több termékük tömeggyártása lehetővé teszi, hogy minden háztartásba eljussanak. A Samsung egy olyan sokoldalú multinacionális cég, amely innovatív termékekkel a tömegek szolgálatában áll.