Kereső: Schneider távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Schneider távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Orion Orion RC1900 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (13)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Schneider Schneider RC2000 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
Következő »

Schneider távirányítók

Schneider távirányító

Hazánkban talán kevésbé ismert márkáról van szó, így kevesen tudják, hogy a cég már több mint 180 éves múltra tekint vissza. Válassza ön is a kiváló minőséget és a megbízhatóságot! Hosszabbítsa meg készüléke életét egy megfelelő távirányítóval!

A Schneider márka kalandos története

Sajnos, ezt a márkát méltatlanul kevesen ismerhetik kis hazánkban, ezért azt gondolhatják, hogy valamilyen újabb, még nem eléggé bejáratott márkáról van szó. Pedig a cég történelme már több mint 180 évet ölel fel, ezt pedig szinte kimondani vagy leírni is hihetetlen egy szórakoztató-elektronikai termékeket gyártó cég esetében. A vállalat tehát az ipari forradalom alatt született. 1836-ban a Schneider testvérek tulajdonába kerültek bányák és kohók, amelyek később a cég alaptőkéjének is bizonyultak. A bányák Let Creusot-ban találhatók, Franciaország területén. Két évvel később pedig megalapították a Schneider & Cie-t. 1891-től, a korábban a fegyveripar területén nagy szakértelmet szerzett cég az energiapiacra is be kívánt törni. 1919-től a cég elkezdett terjeszkedni Németország és Kelet-Európa felé, az Európai Ipari és Pénzügyi Unió közreműködésével. A második világháború után, mint oly sok más cégben, itt is nagy átalakulás volt megfigyelhető. Az 1980-as évek végétől a cég fokozatosan maga mögött hagyja az acél- és hajógyártást, és az áramszolgáltatással kezd foglalkozni. Jelenlegi nevüket 1999-ben vették fel, a Lexel felvásárlása után. 2000 és 2009 között a céget rohamos fejlődés jellemzi, amely több kisebb vállalat felvásárlásával is együtt járt. Fő profiljuk ekkor a mozgásvezérlés, illetve az épületautomatizálás és a biztonság. 2010-től napjainkig pedig a cég legjobban fejlődő tevékenységi körei a szoftverek, kritikus energiarendszerek és az okoshálózati alkalmazások. Innovatív, kapcsolt technológiákat is fejlesztenek.

Schneider távirányító

Melyek a távirányító legfontosabb részei, amelyek el is szoktak romlani?

Ami elromolhat, az el is romlik. Mindannyian jól ismerjük ezt a szállóigévé vált mondást. Sajnos nincs ez másképpen a távirányítókkal sem, különösen azért, mert jellemzően egy nagy igénybevételnek kitett eszközről van szó. A gombok valóban hamar elkophatnak, esetleg bizonyos készülékeknél könnyen ki is mozdulhatnak a helyükről. Különösen a gyakran használt gomboknál lehet arra gondolni, hogy valóban nem működnek már. Ilyenek jellemzően a hangerő szabályozására alkalmas gombok, illetve azok, amelyekkel csatornák között szoktunk váltogatni. Gond lehet még esetleg az antenna esetében is. Az antenna ma már nem egy feltűnő alkatrész, ezért gyakran hajlamosak lehetünk letakarni a kezünkkel. Ügyeljünk tehát arra, hogy az ujjaink ne kerüljenek az antenna elé, mert ez a kapcsolat megszakadását okozhatja. Amit még a távirányító szétszedése nélkül is észrevehetünk, az az elemtartó fedél lepattanása, ami szintén gyakran megesik a távkapcsolókkal. Ezt ideiglenesen orvosolhatjuk esetleg némi házi praktikával, de azért valljuk be, a nagymamáink idejéből is ismert celluxos vagy szigetelőszalagos megoldás nem túl esztétikus és nem is túl praktikus. Arra a néhány napra azonban megfelelhet, amíg megérkezik a HDplanet webáruházból megrendelt új távvezérlő.

Schneider távirányító rendelés

Hogyan válasszunk megfelelően?

A megfelelő távkapcsoló kiválasztása komoly dilemmához juttathat bennünket bizonyos esetekben. Ideális eset akkor áll fenn, amikor a készülékekhez elérhető a megfelelő gyári távirányító, így látszólag mindenki a legjobban járhat, hiszen a legnagyobb nyugalommal dőlhetünk hátra a vásárlás sikerességét illetően. Semmi okunk nincsen elkeseredni azonban akkor sem, amikor az eredeti távkapcsoló már nem kapható, hiszen ekkor is mindenben megfelelhet egy úgynevezett utángyártott távirányító. Ne ijedjünk meg, ha ezeken a készülékeken nem található márkajelzés vagy esetleg más márkajelzés van feltüntetve rajtuk, mint amilyen elvileg a mi televíziónkhoz szükséges. A kompatibilitási listát kikeresve láthatjuk, hogy milyen készülékekhez felelhet meg az adott távkapcsoló. Ha a mi tv-nk szerepel a listán, akkor az adott távnyomót nyugodtan megvásárolhatjuk, hiszen biztosan kiválóan fog működni az esetünkben.

Kitől kérhetünk segítséget a választásban?

Ha azonban nem találjuk az eszközünket egyik kompatibilitási listán sem, akkor sem kell aggódnunk. Bátran írjunk egy e-mailt a HDplanet webáruház elérhetőségeire és a webáruház dolgozói segítenek megtalálni számunkra a leginkább megfelelő távkapcsolót. Nem kell idegenkednünk az univerzális távirányítótól sem, hiszen ezekkel is lehetőségünk nyílik minden igényt kielégíteni.

Olcsó Schneider távirányító

Kinek érdemes adni a véleményére?

Sajnos, sokan hiszik azt, hogy szinte mindenhez értenek. Talán egyfajta büszkeség mondatja velünk, hogy muszáj minden témához hozzászólnunk, minden ügyben véleményt formálnunk, akkor is, ha nem feltétlenül vagyunk a helyzet magaslatán. Nincs ez másképpen a távnyomók esetében sem. Sokan mondhatják például azt, hogy egyik vagy másik típust nem érdemes, esetleg nem is szabad megvásárolni. Gyakran azonban kiderül, hogy ők maguk még sohasem találkoztak ilyen távkapcsolóval, csak ők is valahol ezt hallották. Akiktől meg persze ők hallották, azok szintén nem tapasztalták, csak talán valakitől hallották. Nos, a helyzet az, hogy ez nem más, mint a pletyka. Esetleg nevezhetjük még akár úgynevezett városi legendának is, bár annak szokott lenni némi alapja, esetünkben pedig nincs. A mi tanácsunk az, hogy csakis a témában valóban járatos, akár évtizedek óta ezzel foglalkozó, tapasztalt szakértők véleményére adjunk, akik ismeretükkel és hozzáértésükkel valódi, releváns információval tudnak szolgálni számunkra.

Válasszon ön is körültekintően és kérje szakértők tanácsát!