Shakerek/kulacsok

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Shakerek/kulacsok

BIOTECHUSA SHAKEREK/KULACSOK

Sportkulacsot szeretne, ami jól zár? Ne löttyenjen ki az ital? Fél kézzel is lehessen inni? Shakerrel szeretné felrázni a fehérjeturmixot? Díjazzuk az elhatározását! Jó helyen jár! Kínálatunkban mindent megtalál. Csak görgessen tovább!

Miért fontos a sportkulacs?

Nemcsak sportolás esetén, hanem tulajdonképpen bármikor, amikor hosszabb időre elhagyjuk az otthonunkat, jó szolgálatot tehet egy kulacs. A magyarok jellemzően visznek magukkal innivalót szinte mindenhová, ez pedig bármennyire is gyakran lehet a mémek tárgya, bizony dicséretes szokás. Hiszen sokszor elfelejtkezünk arról a mindennapi rohanásban és hajszában, hogy mennyit kellene innunk éppen. Ha pedig nincs nálunk egy praktikus italtároló, amelyiknek segítségével azonnal kortyolhatunk egyet a kedvenc, saját otthonunkban, a saját ízlésünknek megfelelően készített itókából, akkor még könnyebben elfelejtődhet ez a fontos tevékenység. Pedig a rendszeres ivás jelentősége még inkább megnő a fogyókúra vagy a sportolás során, hiszen ilyenkor még nagyobb lesz a vízveszteség, még több víz vagy egészséges ital szükségeltetik a folyadékpótláshoz. Egy jó ütemben haladó fogyókúra esetén, amelyik akár napi több edzéssel is társul, akár napi 4-5 liter folyadék pótlására is szükség lehet. Ezt pedig nem lehet másképpen megoldani, csak úgy, ha mindig van nálunk egy kulacs, teletöltve kedvenc innivalónkkal.

Praktikus tippek a használathoz

Ha pedig nemcsak az irodába megyünk, hanem túrázunk, kirándulunk, sportolunk, akkor érdemes lehet több kulacsot is betáraznunk. Mosogatógép-használók számára is praktikus lehet a dupla vagy tripla készlet tartása, hiszen így kevésbé okoz gondot megvárni, amíg sorra kerül a mosogatás. Persze, 1-2 napnál többet azért ne várjunk, nehogy bepenészedjen szeretett kulacsunk. Fontos, hogy a kupakot mindig csavarjuk le használat után, ezzel is csökkentve a penészedés előfordulását! Legjobb, ha nem is iszunk semmilyen cukros italt, csak tiszta vizet, egy nagyobb kempingezésnél vagy hegyi kirándulásnál a nehézkes tárolásnál ez igencsak hasznos lehet! A kulacsot akár egy kézzel is kinyithatjuk, ennek például kerékpározásnál nagy hasznot tulajdoníthatunk. Ügyeljünk arra azonban, hogy ha erre vetemedünk, akkor azt csak a kirándulás elején, lehetőleg teljesen tiszta kézzel tegyük! A kulacs nyitás előtt mindig igyekezzünk gondoskodni a tiszta kezeinkről, e célra jó szolgálatot tehát például egy nedves törlőkendő!

Mikor ajánljuk a shakert?

Sokan összekeverik vagy vegyesen használják a két kifejezést. Pedig a shaker alapvetően egészen másra való, mint a kulacs, még akkor is, ha esetlegesen a két termék között lehet némi átfedés. Míg utóbbi inkább az egyszerűbb italok, jellemzően víz tárolására és könnyű hozzáférhetőségének biztosítására szolgál például sportolásnál, kerékpározásnál, addig az utóbbi inkább, ahogyan a neve is mutatja, a fehérjeturmixok, diétás turmixok összekeverésére, összerázására szolgál. Az egyszerűbbtől a bonyolultabbig, különböző típusok léteznek, akár olyanok is, amelyikben magát a port külön is tárolhatjuk, így utazásra, edzésre, irodába is magunkkal hurcolhatjuk. A praktikus összeállítás segítségével elektromos áram, turmixgép nélkül is könnyű lesz az összerázás és egy nemcsak könnyű és finom, de csomómentesen összeállt, gusztusos, habos turmix lesz az eredmény. A kedvező árú shakerbe mindenképpen érdemes beruházni tehát akkor, amikor olyan helyen fogyasztjuk jellemzően a fehérjeturmixunkat, ahol nem elérhető a turmixgép, illetve akkor, amikor csak spórolni szeretnénk így az idővel és az elektromos árammal.

Miért a BioTechUSA termékeit forgalmazzuk?

A BioTechUSA már lassan egy generáció óta jelen van a piacon, mégis fiatalos, modern cégként ismerjük, hiszen folyamatosan képes a megújulásra. Kevesen tudják, hogy a nevével ellentétben, a cég alapvetően magyar tulajdonban van, bár valóban az Újvilágban alapították. A BioTechUSA elérhető áron kínál alapvető cikkeket, amelyek a sportolást, egészséges életmódot könnyítik meg az átlagember számára. Termékpalettájuk széles: a táplálékkiegészítőkön és vitaminokon túl, amelyekről oly sokan ismerik őket, ma már ilyen jellegű kiegészítőket, például sportruházatot, egyéb sport-termékeket is gyártanak. A termékek előállításánál törekednek az vegyszermentességre, magas természetes anyag tartalomra, így kímélik a környezetet is.

Milyen legyen a dizájn, szín és kivitelezés?

Ez esetben is fontos lehet a kivitelezés, több szempontból is. Ha csak a praktikumot nézzük, gondoljunk bele, milyen célból, milyen gyakran fogjuk használni a tárolókat, mennyi folyadékot tartunk vagy keverünk majd benne jellemzően, mennyire fontos a kompakt kivitel. A shakernél talán picit bonyolultabb összefüggéseket is számításba kell vennünk. Nyilván, mindenkinek fontos a szivárgásmentes kivitelezés és a BPA-mentes műanyagok használata. De vegyük még figyelembe a kompaktságot is, hogy például szükséges-e magát a port külön, elzárva tárolni. Ha több shaker van a családban, akkor praktikus lehet a szín szerinti megkülönböztetés, hiszen hiába a megfelelő tisztítás, mégiscsak higiénikusabb, ha nem iszunk egymáséból. Figyeljünk az űrtartalomra is, hogy biztosan beleférjen az a mennyiség, amennyivel elégedettek tudunk lenni.

Vásároljon ön is kedvező áron, jól záródó shakert és kulacsot, hogy a kedvenc fehérjeturmix elfogyasztása biztosan akadálymentes lehessen, és hogy a sportolás közben a megfelelő mennyiségű folyadék-utánpótlás biztosan ne okozzon gondot!