Kereső: Strong távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Strong távirányítók

Megjelenítés:

Strong Strong RC1090 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Nedis Nedis TVRC2200BK 10in1 univerzális távirányító
Univerzális 10:1-ben távirányító
2 490 Ft
7 990 Ft
Strong Strong RC1541 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
LG LG RC1541 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Strong távirányítók

Mit kell tudni Strong távirányítók rendelésekor?

HDplanet webshopban megtalálható Strong távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Strong távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Strong távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Strong távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Strong távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!