Szeletek

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Szeletek

BIOTECHUSA SZELETEK

Hozza ki magából a legjobb teljesítményt edzés vagy egy sportverseny során a BioTechUSA szeletek támogatásával! A jó ízű, vitamindús szeletekből minőségi fehérjéhez jut. A desszert igényét is kielégíti, anélkül, hogy cukrot vinne be a szervezetébe.

A protein szeletekről először biztosan a testépítők és a sportolók jutnak eszébe a legtöbbünknek. Pedig ezek a sok energiát adó termékek elérhetőek a nagyközönség számára is. Bárki fogyaszthatja és nemcsak a fehérje bevitel céljából.

Ezek aszeletekbeiktathatók a diétázók, fogyókúrázók desszertjeként is, ily módon jutva egészséges édességhez, mert nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, hiszen csak a gyümölcsben természetesen előforduló cukor vagy édesítőszer adja a szeletek édesség ízét.

A BioTechUSA az étrend-kiegészítők guruja, így a termékei közül természetesen nem maradhatott ki az energia szelet, a protein szelet sem, melyek könnyen adagolható táplálék-kiegészítőként segítik az étrend kialakítását akkor is, amikor számolni kell a kalóriákat.

Ezeket a szeleteket sokféle ízesítéssel készítik, hogy mindenki megtalálja ízlésének a leginkább megfelelőt. De ezek a termékek nemcsak ízletesek, hanem értékes fehérjéket tartalmaznak, egyesek pedig gyümölcsökkel dúsítva segítik a rostbevitelt is.
Nem lövünk mellé, ha végigkóstoljuk a teljes palettát, mert mindegyik szelet más és más céllal lett kifejlesztve. Van köztük olyan, amelyik kifejezetten az edzés során lehet a segítségünkre, hiszen összetevői növelik a teljesítőképességet, energiát adnak, van olyan, amely azonnal csillapítja a hirtelen támadó éhségérzetet és van olyan, ami a vitaminpótlásba segít be.

Mit tartalmaznak ezek a fehérje szeletek?

Elsősorban fehérjékben gazdagok, de sok élelmi rostot is tartalmaznak, melyet a gyümölcsök és olajos magvak hozzáadásával értek el. A földimogyoró számos tápanyagot pótol egymagában, hiszen a gazdag fehérjetartalom mellett cinket, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot is tartalmaz. A mandula ehhez még hozzáad vitaminokat, E-vitamint és B2-vitamint, hasznos zsírokat, az omega-6 is fontos összetevő, míg a diófélék vasat, szelént, cinket, foszfort adnak az optimális összetevőkhöz. A zabszelet lassan lebomló szénhidrátot is tartalmaz, az ideális tápanyag-összetétel elérésének érdekében.

Egyes termékek szóját, tejet, mogyorót, koffeint tartalmaznak az ízesítéstől függően, úgyhogy aki ezekre allergiás, az ezeket az ízesítésű fehérje szeleteket hagyja ki a kóstolásból. Válasszon a többi ízesítésűből. Minden terméken rajta van a pontos összetétel, így nem lesz nehéz kiválasztani a megfelelőt.

Mit nem tartalmaznak ezek a fehérje szeletek?

Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Gluténmentesek. A Zero Bar fehérjetartalmú szelet nem tartalmaz laktózt sem, és ráadásul aszpartám-mentes.

Kinek ajánljuk a BioTechUSA szeleteket?

Azoknak ajánljuk ezeket a fehérjedús finomságokat, akik mindig minőségi fehérjét fogyasztanak, akik időnkét megemelnék a teljesítményüket egy praktikus, könnyen alkalmazható termékkel, mert gyors, egészséges energiaforrásra vágynak. Azok, akik a súlyvesztés érdekében tényleg elkötelezték magukat a diéta mellett, de még mindig vágynak az édességre, kitűnő választás a 8 féle ízesítésű proteinszeletegyike. Gyermekeknek is nyugodtan adhatjuk csoki helyett. Akár egy fehérjeturmixot is kiválthatunk vele, ha éppen úton vagyunk. Épp ezért mindig legyen nálunk egy vagy kettő, hiszen nem tudhatjuk, mikor tesz jó szolgálatot nekünk.

Mikor fogyaszthatjuk ezeket a müzliket?

E kategória termékeit bátran fogyaszthatjuk bármelyik napszakban. Lehet egy kiváló tízórai belőle, vagy az ebéd utáni desszert kiváltója. Csoki helyett is kiváló választás. Bedobhatunk egyet belőle edzés utánra, de egy energiaszeletsegít az edzés előtt formába lendülni.

Miért fogyasszunk fehérjéket?

A fehérje szervezetünk egyik fontos építőeleme, amely karöltve a szénhidrát és a zsír megfelelő arányával, nagyon fontos az egészséges tápanyagbevitel szempontjából.
A fehérje az összes sejtszinten zajló folyamatokban részt vesz, és fontos szerepet tölt be az izomszövet növekedésében és fenntartásában. Fehérjére van szükségünk ahhoz, hogy energiánk legyen, de ahhoz is, hogy az összes emberi szövet felépülése és működése rendben menjen. A körömtől az izmokon és ereken keresztül a hajunkig, mindenütt ott a fehérje munkálkodása. A fehérje aminosavakból épül fel, amelyek nagyon bonyolult vegyületek, és a természetben mindenütt előfordulnak. De az emberi szervezet csak 22 félét tud belőle előállítani, tehát a többit pótolni kell. Ezt könnyen megtehetjük az élelmiszerek segítségével, de fontos, hogy törekedjünk a minőségi fehérje bevitelre. Ennek egyik praktikus megoldása, ha egy finom fehérje szeletet eszünk meg.

Nagyobb a fehérjeigényünk olyankor, ha sportolunk, ha kemény edzéstervünk van, ha erős fizikai munkát végzünk. A kor előrehaladtával is több fehérjére van szükségünk. Fogyókúra idején sem hanyagolhatjuk a fehérjebevitelt. Meg kell találni az ideális arányokat a szénhidrát- fehérje-zsír kombinációnál.
A fehérje bevitelt célszerű elosztani egész napra, hiszen folyamatos energiára van szükségünk. Jusson reggelire, ebédre és vacsorára is belőle, mert könnyebben hasznosul, ha nem egy nagy adagban szabadítjuk rá a testünkre.

Az étkezések között pedig egy BioTechUSA fehérje szelet újabb energiát és lendületet ad, a tennivalók hatékony megoldásához.