Kereső: Technics távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Technics távirányítók

Megjelenítés:

Nedis Nedis TVRC2200BK 10in1 univerzális távirányító
Univerzális 10:1-ben távirányító
2 490 Ft
7 990 Ft
Technics Technics N2QAYA000095 Prémium médialejátszó távirányító
Német prémium médialejátszó távirányító
7 990 Ft
Technics Technics N2QAYA000095 eredeti médialejátszó távirányító
Eredeti, originál médialejátszó távirányító
77 790 Ft
Technics Technics N2QAYA000114 eredeti HiFi távirányító
Eredeti, originál hifi távirányító
25 510 Ft

Oldalak:

1
 

Technics távirányítók

Mit kell tudni Technics távirányítók rendelésekor?

HDplanet webshopban megtalálható Technics távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Technics távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Technics távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Technics távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Technics távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!