Kereső: Telefunken távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Telefunken távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Horizon Horizon RC43135P gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
14 490 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Funai Funai RC4848 gyári Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Eredeti, originál Tv távirányító
6 490 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
Következő »

Telefunken távirányítók

Telefunken távirányító

A távirányító segítségével könnyebb és kényelmesebb lehet az életünk, a tv-nézés újra valódi kikapcsolódássá, kellemes élménnyé, szórakoztatóvá válhat. Vásároljon Telefunken készülékeihez új távkapcsolót ön is! Tudjon meg többet, görgessen lentebb!

Miért fontos, hogy legyenek otthon jól működő távirányítóink?

A távirányító mindannyiunk életét megkönnyíti, hiszen a segítségével kisebb vagy akár nagyobb távolságból is bekapcsolhatjuk, kikapcsolhatjuk, irányíthatjuk és szabályozhatjuk a televízión kívül még számos más szórakoztató-elektronikai cikk életét is. Különösen hasznos funkció továbbá a távvezérlőn a hangerő-szabályozás, hiszen, ha éppen csörög a folyton mellettünk lévő telefon, vagy egy váratlan vendég szeretné a kapu elől megtudni, hogy itthon vagyunk-e, akkor praktikus lehet a távszabályozóval letekerni a hangerőt. A csatornák között is gyakran vagyunk kénytelenek váltogatni, hiszen a műsorok élvezetét gyakran kellemetlen reklámblokkokkal szakítják meg, ez pedig zavarhat néhányunkat. Sokan talán arra is vetemedhetnek, hogy a reklámokat lenémítsák, de mi ezt nem javasoljuk senkinek, hiszen a reklámok értünk vannak (irónia Off). Időnként azért le lehet némítani egy-egy pillanatra a televíziót, hiszen, ha szeretnénk meghallani például egy fontos üzenetet a konyhából, akkor ez a funkció nagyon hasznos lehet. Ezen felül még természetesen minden távvezérlő számos egyedi, különleges gombbal is rendelkezik, ezáltal pedig új lehetőségeket is nyitnak meg számunkra azzal kapcsolatosan, hogy az életünket még könnyebbé, kényelmesebbé, szórakoztatóbbá, pihentetőbbé és boldogabbá tehessék.

Telefunken távirányító

Miért érdemes beruházni egy új távirányítóba?

Távvezérlővel válik csak igazi élménnyé, jó hangulatúvá a televíziózás, akár egy közös családi film-délutánra gondolunk, akár a kényszer szülte vagy magunk választotta magányunkat szeretnénk a világító dobozzal enyhíteni. Ha tehát azt szeretnénk, hogy a televíziózás valódi kikapcsolódás lehessen, valóban pihentető és szórakoztató legyen, nem pedig folytonos idegeskedéssel, kapkodással, állandó felállással és a tv-készülék elé mászkálással járjon, akkor tehát érdemes beszerezni egy új távkapcsolót!

Mit kell tudni a Telefunkenről?

A Telefunken nevű, német rádió- és televíziótechnikával foglalkozó céget 1903-ban alapították. Kezdetben szövetségben állt az AEG és Siemens cégekkel, de ebből a szövetségből 1941-ben kilépett a Siemens. Érdekesség, hogy a híres Nikola Tesla is a cég mérnökeként dolgozott, valamint közreműködött abban is, hogy a cég segítségével vezeték nélküli kapcsolat jöhessen létre a Németországban található Nauen város és az amerikai New York között. A cég 1967-től az AEG-gel egybeolvadva AEG-Telefunken néven működött. 1985-ban az AEG-et felvásárolta a Daimler és a közös névből törölte a Telefunkent, bár a márkanevet forgalomban hagyta. A Telefunkennél került kifejlesztésre, Walter Bruch jóvoltából, a PAL televíziós rendszer, amely az egész világon elterjedt, Amerika kivételével. Ha tehát fontos számunkra, hogy egy több mint egy évszázados múlttal rendelkező, európai cég termékei álljanak a polcainkon és a tv-állványainkon, akkor érdemes továbbra is ragaszkodnunk a Telefunken készülékeinkhez és kitolni azok nyugdíj-korhatárát egy új távnyomó megvásárlása által.

Telefunken távirányító rendelés

Milyen típusú távkapcsolók közül választhatunk?

Amikor a távkapcsoló cseréjében gondolkodunk, többféle lehetőség közül választhatunk. Ideális esetben sikerül beszereznünk a készülékünkkel kompatibilis gyári távirányítót a megfelelő márkából. Ha erre nincsen módunk, mert esetleg nem található meg éppen a kínálatban vagy talán már nem is gyártanak esetleg ilyen eredeti távnyomót, akkor is érdemes tovább keresgélni. Az utángyártott távirányítók többnyire minden igényt kielégítenek és mindenben megfelelnek az eredetileg készített verziónak. Nem szabad hinni az alaptalan legendáknak és nem érdemes bedőlni a tévhiteknek sem, hiszen ezek a készülékek is ugyanolyan kiváló minőségben készültek, folyamatos ellenőrzéseknek vannak kitéve, gondosan válogatott alapanyagokból készültek a legmodernebb technológiákkal, a legszigorúbb gyártási feltételek mellett. Webáruházunk kínálatába csakis hozzáértők által válogatott, többszörösen ellenőrzött, a fogyasztók körében is kedvelt termékek kerülhetnek fel. Így tehát bátran merjük ajánlani az univerzális távirányítókat is, amelyeknek számos más előnyén túl az is növeli a vonzerejét, hogy esetükben sokkal egyszerűbb a behangolás vagy betanítás, sőt, a legtöbb esetben erre gyakorlatilag nincs is szükség.

Olcsó Telefunken távirányító

Így ne használjuk semmiképp!

A Telefunken készülékekhez való távkapcsolókra is egy év garanciát tudunk biztosítani, így gyakorlatilag a megvásárlásuk szinte semmilyen kockázattal nem jár. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a garancia csakis rendeltetés-szerű használat mellett biztosított. Minden családban történnek balesetek, így akár egy vidám összejövetel alkalmával is előfordulhat, hogy véletlenül egy kis folyadék vagy ételmaradék kerül a távkapcsolóba. Mindannyian emberek vagyunk, gyakran rohanunk, és azt sem tudjuk, hol áll a fejünk. Így megeshet, hogy a távszabályozót az asztal szélére tettük le, ahonnan pedig könnyen le is eshet. Jó hír, hogy ezekben az esetekben is igaz, hogy egy új távkapcsolót ma már nagyon egyszerű megvásárolni a HDplanet webáruházon keresztül. Ügyeljünk tehát a távvezérlőre, óvjuk testi épségét! Ha pedig ez véletlenül nem sikerült, akkor vásároljunk könnyen és gyorsan egy új távnyomót!

Könnyítse meg ön is az életét egy új Telefunken távirányítóval!