Kereső: Thomson távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Thomson távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Classic Thomson MB101 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
Classic Thomson MB100 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Thomson Thomson MB105 Tv távirányító
starstarstarstarstar4.33 (3)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Thomson Thomson RCS615TSLM1 gyári Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Eredeti, originál Tv távirányító
5 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
Következő »

Thomson távirányítók

Thomson távirányító

Miért is dobnánk a szemétbe egy jól működő televíziót csak azért, mert elromlott hozzá a távirányító? Régebbi, kevesebbet érő készülékei is örömet szerezhetnek még! Vegyen új távkapcsolót a HDplanet webáruházban és tegye szebbé vele valaki életét!

A Thomson márka, amit már nem is Thomson-nak hívnak

Sokunknak van otthon Thomson televíziónk, amelyik olyan régóta hűséges társunk, hogy esetleg nem is gondolnánk, hogy ez a márka ebben a formában már nem létezik, vagy legalábbis nem így hívják. A mai Technicolor nevű vállalat korábban – azaz 1893 és 1914 között – Thomson SARL néven működött, később a nevét Thomson Multimedia-ra változtatta és így folytatta tevékenységét egészen 2010-ig. A cég munkássága főleg a kommunikáció, a média és a szórakoztatóipar területén jelentős. A cégnek fontos székhelyei találhatóak még Rennes-ben (Franciaország), Los Angeles-ben, Kaliforniában (Amerikai Egyesült Államok). A cég korábbi, Egyesült Államok-béli székhelye Carmel-ben (Indiana) volt, ez a helyszín 2017-ben bezárt. 2010 január huszonhetedikén a cég a nevét Technicolor SA-ra (társulás, vállalat) változtatta, márka teljes megjelenését újrastrukturálva. Erre részben azért is lehetett szükség, mert a cég amerikai, filmtechnológiával foglalkozó leányvállalata után kívánták így elnevezni a teljes céget. A vállalat egyébként számos átalakuláson ment keresztül a történelme során. Legutolsó információink szerint 2020 júniusában a koronavírus járványra hivatkozva csődöt jelentettek. Hogy a jövő pedig mit hoz, azt majd meglátjuk, de a történelmükből ítélve nagy valószínűséggel fel fognak állni és újra fogják kezdeni, esetleg majd más márkanév alatt.

Thomson távirányító

A márka ellentmondásos megítélése, avagy biztosan igaz-e a népítélet a Thomson-ról?

A Thomson márkáról szinte mindenkinek más a véleménye. Sokszor sajnálattal tapasztaljuk, hogy a közvéleményben gyakran terjed egy olyasmi felhang, hogy a Thomson televíziót egyáltalán nem érdemes megvenni. Felújítani, javíttatni vagy bármilyen szempontból költeni rá pedig egyenesen pénzkidobásnak minősül – vallják egyesek. Így az is gyakran előfordul, hogyha a Thomson televízióhoz készült eredeti távirányító elromlik, megsérül, eltűnik, vagy más módon kikerül a látókörünkből, akkor elgondolkozunk azon, hogy érdemes-e még ezzel foglalkozni, érdemes-e még bármennyit is költeni erre a televízióra. Lehet, hogy talán nem is feltétlenül kapcsolunk első körben, hogy nem is a tv-készülék, hanem a távkapcsoló hibásodott meg.

Hogyan segíthet a világon egy új távkapcsoló?

Ha azonban erre rájöttünk, akkor természetesen mi mást is írhatnánk, mint hogy vegyünk egyszerűen, könnyen és gyorsan egy új távkapcsolót. Hiszen, gondoljunk csak bele: szeretjük a tv-készülékünket! Lehet, hogy idősebb és talán már nem követi a legújabb divatot, de ennek ellenére tökéletes képet sugároz, megbízható és megfelelően ellátja a feladatát? Miért is válnánk meg tőle? Ez nem lenne más, mint pazarlás, felesleges pénzkidobás. Azaz, hogy ez lenne csak a valódi pénzkidobás, nem pedig az úgymond felújítás egy új kiegészítő beszerzése által. Ha új tv-t vettünk, akkor sem illik a régit kidobnunk. Vegyünk hozzá egy új távkapcsolót és vigyük el egy idősotthonba vagy ajándékozzuk el rászoruló családoknak, akiknek a világító és zenélő doboz sokszor az egyetlen kikapcsolódási lehetőséget jelenti a nyomor és a nélkülözés közepette. Ha tehát jól működik a készülékünk, akkor ajándékozzuk meg egy új távszabályozóval és engedjük, hogy továbbra is megszépíthesse valakinek az életét!

Thomson távirányító rendelés

Egyre jobb szájízzel állunk hozzá

Érdekesség egyébként, hogy míg ezelőtt húsz-harminc évvel a Thomson márka nem feltétlenül tartozott néhányunk szerint a legkedveltebb kategóriába, addig az elmúlt pár évben végzett tesztek és összehasonlító elemzések már sokkal kellemesebb szájízzel viszonyulnak a márkához. A legújabb készülékek, például a különböző síkképernyős tévék vagy lapostévék megítélése már lényegesen jobb a tapasztalt szakemberek körében is. Ami biztos, hogy a márka mindig is az elfogadható minőséget és megbízhatóságot képviselte nagyon kedvező, szinte baráti áron. Ma már azonban a minőség megítélése közelít a jóhoz vagy a kiválóhoz, a termékek ára pedig továbbra is hihetetlenül alacsonynak számít. Így tehát egy újabb érvünk van amellett, hogy tartsuk meg a Thomson televíziót és vásároljunk hozzá egy új távszabályozót!

Olcsó Thomson távirányító

Mikor járunk a legjobban?

Előállhat az az eshetőség, hogy viszonylag régebbi Thomson készülékeinkhez már nem kapható a gyári távirányító. Ekkor sem kell azonban megijedni, hiszen az utángyártott távirányítók éppen erre a célra lettek kitalálva! Ők is mindent tudnak, amit az eredeti távvezérlő, tökéletesen el tudják látni azok feladatát. Bátran vásároljuk meg tehát őket és ne higgyünk a legendáknak, tévhiteknek! Ha pedig csak a saját szemünknek hiszünk, akkor is nyugodtan tehetünk egy próbát, hiszen semmit sem kockáztatunk, maximum érvényesítjük a garanciát. A postaköltségnyi veszteség még ekkor is szinte semmi ahhoz képest, hogy utazás és mászkálás nélkül kipróbálhattunk egy új távnyomót. Hiszen talán az utazás is került volna ennyibe, főleg messziről. Nem kell idegenkednünk az univerzális távirányítótól sem, hiszen ma már ezek is kiváló minőségben, nagy tapasztalattal és szakértelemmel készülnek. Az pedig szintén nem utolsó szempont, hogy ezekkel a távkapcsolókkal egyszerre akár több készüléket is vezérelhetünk.

Ne higgyen ön se a legendáknak! Jól működő Thomson készüléke életét is hosszabbítsa meg egy új távkapcsolóval!