Tintapatron kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú nyomtatóhoz keres tintapatront!

Gyártó:
Típus:

Tintapatronok eredeti és utángyártott kivitelben

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
  »»
19
 
Következő »

Tintapatronok

Tintapatron rendelése a minőségi nyomtatáshoz

A nyomtatóhoz használt tintapatronok lehetővé teszik például a színes képek létrehozását. Típusai függnek az adott nyomtató és az általa használt technológiától is. A tintapatron kiválasztásához keresse meg a gyártót és a típust, hogy biztosan a megfelelő terméket kapja kézhez. Webáruházunkban gyári és utángyártott tintapatronok egyaránt elérhetőek. 

Miért lehet szükség tintapatronra?

A nyomtatógép napjaink egyik fő irodai kelléke. Még akkor is, ha a digitális megoldások egyre inkább visszaszorítják a papírmunka szükségességét. A nyomtatás ugyanakkor még jó darabig fontos tevékenység maradhat, ezért érdemes tisztában lenni a tintapatronok használatával kapcsolatban. Amikor nem tudunk nyomtatni, annak oka gyakran a kifogyott tinta- vagy nyomtatópatron. Ekkor pedig újat kell szerezni, amit a leggyorsabban és legkönnyebben a webáruházokon keresztül tehetünk meg.

Tintapatron

Tintapatron kiválasztása

A tintapatron megvásárlása nem olyan bonyolult folyamat, ha tudjuk, hogy milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani. Amennyiben nem tudjuk, hogy a nyomtató milyen technológiával működik, mindenképpen nézzünk utána. Ne keverjük össze a tintapatront a tonerekkel, azok ugyanis a lézeres technikához valók. Célszerű utánanézni továbbá az aktuális nemzetközi követelményeknek is, legyen szó eredeti vagy utángyártott verziókról. 

Tintapatron típusok

Több szín és kategória közül is válogathat. Ezek lehetnek a következők:

 • Prémium utángyártott tintapatron (pl. ciánkék, magenta, sárga vagy fekete)
 • Eredeti tintapatron (pl. cián vagy sárga)
 • Gyári utántöltő tinta (pl. cián vagy fekete)

Eredeti vagy utángyártott tintapatron? Melyik a jobb?

Előfordulhat, hogy a régebbi típusú nyomtatókhoz már nem találunk eredeti tintapatront. Ekkor nagy segítségünkre lehet, ha találunk még a piacon utángyártott patront. További előnyük, hogy akár más nyomtatókhoz is használható, illetve általában olcsóbb megoldást is jelent. A kompatibilitási lista alapján egyszerűen utánajárhatunk, az adott fajtához alkalmazható-e az utángyártott verzió. Ezt egyszerűen megtalálhatjuk akár az online felületen található  ismertetőben. 

Ha még jobban "színeznéd” a nyomtatás élményét és nagy kapacitású terméket szeretnél rendelni, prémium termékek közül is választhatsz. Így akár 500 oldal kinyomtatása sem fog gondot okozni egy adag tintapatronnal. 

Milyen színű legyen a tintapatron?

A színválasztás sem elhanyagolható kérdés. Amennyiben hivatalos okiratok és egyéb dokumentumok kinyomtatását célozzuk meg, talán érdemes a fekete-fehér verziónál maradni. Ez esetben ugyanis olcsóbban kijövünk, több esetben pedig felesleges is lenne a színes papír. A sokszínűség abban az esetben nyerő, ha rajzok, képek és ábrák is szerepelnek a kinyomtatott dokumentumon. Ekkor viszont kifejezetten ajánlott a színes tintapatront választani. 

Színes tintapatron

Rendelj tintapatront kedvező áron és gyorsan!

A megfelelő tintapatron megvásárlásához tehát figyelembe kell venni a nyomtató által használt technológiát (hagyományos), illetve az egyéni szempontokat és igényeket is. A nyomtatás igényeihez szabva kiválaszthatjuk azt is, hogy színes vagy inkább fekete-fehér tintapatront szeretnénk rendelni. Esetleg mindkettőből, hogy legyen tartalékunk minden eshetőségre. 

A tintapatron kereső segítségével pedig gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az ideális terméket. Az elérhető kínálatról részletes ismertetőt találsz, ahol többek között a kapacitásról és a garanciával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról is tájékozódhatsz. A HDplanet kínálatában a következő gyártóktól rendelhetsz:

 • Brother
 • Canon
 • Epson
 • HP
 • Kodak
 • Lexmark
 • Philips
 • Ricoh

Amennyiben lézeres technikához keresel tonereket, szintén találhatsz gyári és utángyártott típusokat!