Kereső: Toshiba távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Toshiba távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic Toshiba SE-R0413 Prémium Blu-ray távirányító
Német prémium Blu-ray távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Toshiba Toshiba RM-L1178 univerzális Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Univerzális Toshiba Tv távirányító
3 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Toshiba Toshiba CT-90288 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (10)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba Toshiba CT-9818 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
Következő »

Toshiba távirányítók

Toshiba távirányító

Távirányító nélkül több készülék is szinte életképtelenné válhat. Ne mondjon le kedvencéről! Hosszabbítsa meg a méltán kedvelt Toshiba elektronikai cikkek életét egy új távirányítóval és vegye kezébe a sorsukat! Olvasson többet róla a termékek alatt!

Milyen eszközökhöz lehet szükségünk távirányítóra?

Ma már számos készülékhez vált szükségessé a távirányító használata. Ami többnyire rendkívül előnyösnek is bizonyul, hiszen így akár nagyobb távolságból is elindíthatjuk kedvenc zenéinket vagy bekapcsolhatjuk a televíziót. De nemcsak a tv-re, rádióra, DVD-lejátszóra, magnóra érdemes gondolnunk a távvezérlés kapcsán, hanem akár olyan, ma még kifejezetten modern termékekre is, mint az elektromos redőny, garázskapu, kutyakennel vagy bármilyen más hasonló, kényelmi funkciókkal is ellátott elektronikai cikk. A távkapcsolóval ellátott eszközök tehát nemcsak kellemesebbé, de okosabbá is teszik az otthonunkat.

Miért számíthat fogyó eszköznek?

A távvezérlő azonban fogyó eszköznek számít. Hiszen rendszeres igénybevételnek van kitéve és többnyire a család több tagja is használja. Könnyen elfelejthetjük, hová tettük le utoljára. Sokszor egészen lehetetlen helyeken kell kikerülnie a kezünk ügyéből és előszeretettel tesszük fel túl magasra, szemmel nem látható helyre akkor, amikor kisgyermek vagy kisállat is van a házban. Az eltűnés akár odáig is fajulhat, hogy hosszú ideig nem sikerül megtalálni, így kénytelenek vagyunk újat vásárolni. Ezen felül a távvezérlő sajnos el is kophat, el is használódhat. A távszabályozókat ráadásul többnyire úgy tervezik, hogy ilyenkor már nem éri meg a javítás. Sőt, sok esetben már nem is lehetséges. Így tehát számos esetben lehet szükségünk egy új távkapcsolóra.

Olcsó Toshiba távirányító

Hogyan tudunk újat vásárolni?

Nem kell azonban aggódnunk, hiszen a vásárlás ma már sokkal egyszerűbb, mint korábban. Nem kell hosszasan kérdezősködnünk az ismerősi körökben, hogy ki ismer esetleg egy olyan speciális üzletet, ahol kapható az a készülék éppen ahhoz a márkához, amelyikre szükségünk lenne. Nem kell felutaznunk semelyik nagyvárosba. Nem kell dugókon át araszolni és egész nap száraz kenyeret enni fasírttal. Az pedig eszünkbe se jusson már a mai világban, hogy új távirányító csak külföldön kapható! Hiszen a HDplanet webáruházban mindenféle utazás, utánajárás, dugóban araszolás, hátsó ülésen síró gyerekek és száraz szendvics nélkül is elintézhető a vásárlás! A leírásokban ugyanis minden távirányítóhoz pontos listát talál azokról a készülékekről, amelyekhez alkalmazható az adott távkapcsoló, így könnyedén ki tudja választani a leginkább megfelelőt. Mindössze néhány kattintás után pedig otthonából, kényelmesen elintézheti az egész vásárlási procedúrát és nem kell mást tennie, mint hátra dőlve várni a futárt.

Új Toshiba távirányító rendelés

Miért ragaszkodunk oly’ sokan a Toshiba márkához?

Talán sokan nem is gondolnák, hogy egy elektronikai cikkeket gyártó márka ennyire idős lehet, pedig bizony a Toshiba elődje már 1873-ban megkezdte a működését. Igaz, hogy ekkor még kicsit más volt a profiljuk, a Japán Modernizálásért Felelős Minisztérium ugyanis távírók kifejlesztésével bízta meg Hisashige Tanakát. Őt ilyenformán a cég egyik alapítójának is tekinthetjük, ezt a gyárat pedig a későbbi Toshiba gyár egyik alappillérének. 1880-tól egy másik gyár is megkezdte a működését, amelyik alapvetően izzólámpákkal foglalkozott, ezt a gyárat pedig Ichisuke Fujioka alapította, aki egyébként az első japán ívlámpa kifejlesztője is egyben. Az 1923-as földrengés nemcsak a gyárakat, hanem a dolgozók lelkivilágát is alapjaiban rengette meg, így ekkor egy alapos újragondolás következett, ami azonban csak jót tett a cégnek. 1939-től pedig a gyárak egy nagy cégként folytatták tovább működésüket. A világháborús időszakban és kicsivel utána gyors növekedésnek indult a cég. Bár, nemcsak a megnövekedett katonai igényeket kellett kiszolgálnia. Veszteségeket is szenvedett, hiszen bombázások áldozatává is vált az épület. 1957-ig továbbra is az elektromos nehézgépek jelentették a fő profiljukat, ekkor azonban váltottak és a kisebb elektromos eszközök felé kezdtek fordulni. Így került ki például az első sorozatgyártásba kerülő notebook éppen a Toshiba szárnyai alól 1986-ban. A Toshiba nevet egyébként csak 1984-ben vették fel hivatalosan, bár ekkor már több mint egy évtizede használták. A 21. században pedig a konszern óriásira nőtt, ma már világméretű cég kiterjedt nemzetközi hálózattal. Így, talán a hosszas fennállás miatt is, a cégben jelenleg is kiválóak a munkakörülmények, valamint kimagasló vállalati kultúra, fegyelem és összetartás uralkodik. Ezért tudnak ma is minőségi termékeket gyártani rendkívül kedvező áron.

Toshiba távirányító

Miért félnek sokan az utángyártott távirányítóktól?

A köztudatban alaptalanul él az az elképzelés, hogy csakis gyári távirányítót érdemes vásárolni, hiszen a tökéletes minőség csak így garantált. Webáruházunkban kizárólag kiváló minőségű, többszörösen ellenőrzött, szakértők által válogatott termékeket talál, így biztosan nem fog csalódni egyikben sem. Ha pedig mégsem nyerte volna el a tetszését a távkapcsoló, akkor bátran érvényesítse a garanciát, amelyet minden termékhez biztosítunk, azaz nyugodtan visszaküldheti és visszafizetjük az árát. Az univerzális távirányítók további előnye ráadásul, hogy több készülék vezérlésére is alkalmasak lehetnek, így praktikusan és sokoldalúan tudja őket felhasználni a család. Ne dőljön be tehát ön sem az alaptalan legendáknak és vásároljon bátran, ráadásul könnyen és gyorsan Toshiba készülékeinkből!

Élvezze tovább ön is a szeretett Toshiba elektronikai termékek által nyújtott jó minőséget, kényelmet és megbízhatóságot és hosszabbítsa meg az életüket egy új Toshiba távirányítóval!