Kereső: Toshiba

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Toshiba távirányítók, Toshiba Tv távirányítók

Megjelenítés:

3 990 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-90288
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-9818
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Orion RC1900 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-861
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-8054
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-884
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
3 990 Ft
5 990 Ft
Orion RC3900, RC3902 távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Orion RC1912 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-8069
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Orion 2040, RC2040 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-8528
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
5 990 Ft
6 990 Ft
Toshiba RC4995 távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Vestel Vestel RC4875 Tv távirányító
Gyári Tv távirányító
3 990 Ft
Toshiba Toshiba távirányító CT-8053
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Vestel RC1911 Gyári távirányító
Gyári Tv távirányító
4 990 Ft
5 970 Ft
3 490 Ft
Orion RC1910 távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Toshiba

Toshiba távirányító

 


Az huszadik század második harmadában alakult cég, a Toshiba olyan termékeket dob piacra, melyek az aktuális igényeknek magas szinten megfelelnek, ugyanakkor árban nem a csillagos ég a mérce. A kedvező ár/érték arány miatt, valamint természetesen a megbízható minőség miatt a Toshiba távirányító egy igen népszerű termék, melyet kimondottan keresnek.

 

Mit kell tudni a Toshiba távirányító gyártójáról?

 

A Toshiba távirányító egy nagy múltra visszatekintő vállalat kiváló terméke. A Toshiba Corporation egy japán multinacionális vállalat, tokiói székhellyel, mely egy egész vállalatcsoportot fog össze.  A fő tevékenységek között említendő az infrastruktúra, az elektronikus eszközök, fogyasztói termékek gyártása. A szórakoztatóelektronikai termékek, laptopok gyártásában igen kiemelkedő, valamint a részegységek és félvezetők gyártásában is fontos szerepet tölt be. Olyannyira jelentős, hogy például a félvezetők gyártásában az első húsz között említendő. Jelentős eredményeket ért el, 2009-ben a Toshiba például világszinten az ötödik helyet foglalta el a személyi számítógépek gyártásában. Csak Hewlett-Packard, a Dell, az Acer és a Lenovo előzte meg. Ez már így elég ahhoz, hogy feltételezzük a Toshiba távirányító komoly minőségét, ám van még itt néhány dolog.  A cég széleskörű tevékenysége még az információs és kommunikációs eszközök és rendszerek, az internet alapú megoldások, szolgáltatások, energetikai rendszerek, alkatrészek, anyagok, ipari rendszerek, sőt, szociális infrastrukturális rendszerek fejlesztője, gyártója és forgalmazója is. Mindebből következik, hogy a széleskörű tapasztalat, a széleskörű tevékenységek mindegyikében elnyert elismerések és világviszonylatban is előkelő pozíciók mellett csakis kiváló minőségű, megbízható termékeket, szolgáltatásokat találhatnunk a Toshiba védjegy alatt. A Toshiba távirányító nem csak egy eszköz, hanem befektetés is, mivel hosszú élettartamának köszönhetően a távirányítás problémáját akár egy életre meg lehet oldani vele. A vállalat a fejlesztéseket nem kevesebb, mint harminc külön kutatólaboratóriumban végzi, a gyártás, forgalmazás és egyéb tevékenységek megoldására pedig több mint háromszáz leányvállalatot működtet szerte a világon.  Érdekesség, hogy a Toshiba Japánban olyasmiket is gyárt, mint erőművek, nagy sebességű vonatok. A világ azonban leginkább szórakoztatóelektronikai termékeiről és laptopjairól ismeri.

 

Toshiba és a környezet

 

Ha egy Toshiba távirányító akad a kezünkbe, akkor egy olyan gyártó termékét fogjuk, amely egyrészt hatalmas nevet vívott ki agának az elektronikai berendezések, rendszerek, alkatrészek és anyagok gyártásában, ami világviszonylatban is a legnagyobbak közé emeli, másrészt pedig hatalmas jelentőséget tulajdonít a környezet védelmének. A mai világban, mikor lépten nyomon olyan tevékenységek, anyagok, holmik kerülnek utunkba, amelyek ártalmasak a környezetünkre, nagyon nagy jelentősége van annak, ha valaki, akár magánszemély, akár csoport, akár vállalat, figyelmet fordít a szennyezés, a károsítás minimalizálására. A Toshiba távirányító elkészülésekor egészen biztos, hogy a cég a lehető legminimálisabban károsítja a környezetet. A Toshiba nagy lépése volt, mikor elkezdte megújítani az általa használt technológiát annak érdekében, hogy mindennemű tevékenysége során, az abból fakadó környezeti károkat a lehető legnagyobb mértékben csökkentse. Tulajdonképpen elmondható, hogy aki Toshiba távirányító vásárlására adja a fejét, az, ha minimálisan is, de támogatja a környezettudatos életmódot. A környezetre káros tevékenységek minimalizálásának komoly bizonyítéka a vállalat egyik világméretű programja, mely az Enviromental Vision 2050 nevet viseli. Ez a program az emberek olyan társadalmi szerepvállalásra ösztönzi, amely a környezetvédelmi problémák megoldására irányul, ezekre keresi a lehetőségeket. Egyik legszebb kezdeményezése a vállalatnak a 2025-ig tartó erdőfejlesztési program, mely az „Ültessünk 1,5 millió fát” mozgalom névre lett keresztelve. A környezetvédelem számos cég profiljában szerepel, ám a valós eredmények nem  mindig értékelhetőek. A Toshiba ezzel szemben kézzel fogható, szemmel látható eredményeket ér el e területen is. Mivel egy olyan nagyvállalatról van szó, mely világviszonylatban jelentős mennyiségű és méretű gyárakkal, szállítással és hasonlókkal rendelkezik, az általuk végzett környezetvédelmi projectek nagy minuszt jelentenek a környezetünk rongálásából származó negatív hatások halmazában. A Toshiba távirányító tehát egy olyan elektronikai eszköz, mely létrejöttével nem okozott akkora kárt a világban, mint amekkora hasznot jelent egy végfelhasználó kezében.

 

Toshiba cégtörténet

 

A Toshiba távirányító gyártója a Toshiba cég nem egy különálló, újonnan alapított ki vállalkozásként kezdte pályafutását, hanem két, már működő vállalat összevonásából jött létre, 1939-ben. A két előd, melyek összevonásából jutottunk el odáig, hogy például ma rendelhető legyen Toshiba távirányító, nagyon jelentős cégek voltak Japánban. Az egyik, a Tanaka Gépgyár ( Tanaka Szeiszakuso ) 1875-ben alakult, ez volt a szigetország legelső távírógyártó cége. Nevét alapítójáról, Tanaka Hiszasige-ről kapta, majd 1904-ben nevet változtattak, az új cégnév Sibaura Gépgyár (Sibaura Szeiszakuso) lett. A 1900-as évek elején már a Sibaura volt Japánban az elektromos berendezések fő gyártója, az egyik legjelentősebb vállalata. A másik cég, melyből a Toshiba keletkezett, a Hakunecusa, egy izzók gyártásával foglalkozó vállalat volt, melyet 1890-ben alapítottak. A cég nem csupán izzókat gyártott és forgalmazott, bár fő profiljaként ez volt kiemelhető, de más fogyasztói termékek is a kínálatának részét képezték. Az összevonás előtt ez a vállalat is egy névváltoztatáson esett át, Tokyo Electric ( Japánban Tokio Denki) nevet kapott. 1939-ben e két cég összeolvasztásából alakult a Tokio Sibaura Denki (nemzetközi nevén Tokyo Shibaura Electric) A két első szó első betűiből származik a mai név, melyet eleinte csak nem hivatalosan használtak, majd 1978-ban a vállalat neve hivatalosan is Toshiba Corporation lett. A Toshiba tehát komoly múltra tekinthet vissza és sok-sok lépcső vezetett odáig, hogy ma kapható legyen például Toshiba laptop vagy pedig Toshiba távirányító. A vállalat üzleti szerepe hatalmas. Kofi Annan 1999-ben a Világgazdasági Fórumon  kezdeményezte egy olyan megállapodás létrejöttét, mely önkéntes alapon tömöríti az üzleti élet szereplőit. A Toshiba 2004-ben csatlakozott ehhez, vagyis az ENSZ Globális Megállapodásához. A Toshiba cég mára igen komoly hírnevet és megbecsültséget szerzett magának, üzleti befolyása pedig egyre nő.