TST

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

TST

BIOTECHUSA TST

Tesztoszteronra lenne szüksége, egészséges készítményben, doppingszertől mentesen, természetes forrásból? A BioTechUSA termékei segítenek! Egyszerűen megrendelhető, pénztárcabarát házhozszállítással! Ha nem tudja, mire való, csak olvasson tovább!

Milyen tévhitek járhatnak a fejünkben akkor, amikor a tesztoszteron pótláson gondolkozunk?

Amikor arról hallunk vagy olvasunk, hogy valaki tesztoszteront szed, hormonokat szed, hajlamosak lehetünk arra gondolni, hogy biztosan valamilyen rossz útra tévedt. Pedig nem feltétlenül kell semmilyen rossz dologra gondolni, hiszen semmiképpen nincsen semmilyen doppingszerről vagy drogról szó. A tesztoszteron hormon pótlása egyszerűen akkor szükséges, ha már érettebb korba léptünk, hiszen ekkor a szervezetünk már kevesebbet termel ebből a hormonból. Akkor is fontos lehet még a tesztoszteron pótlás, amikor az izomépítés, izomfejlesztés végén már a szálkásításon gondolkozunk, és úgy érezzük, egy kis támogatásra van szükségünk a tökéletes izmokhoz. A tesztoszteron tartalmú TST tehát semmiképpen sem elítélendő dolog, csupán az izomépítés eszköze.

Mit jelent a TST-ben a tesztoszteron?

A tesztoszteron vagy férfi nemi hormon elsősorban a férfi szexuális aktivitásban nyújtott szerepéről ismert, hiszen nyilvánvalóan ez az elsődleges funkciója. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ez a hormon az izomépítésben is kiemelkedő szereppel bír. Nem azért kell szednünk tesztoszteront, hogy férfi-állatok vagy alfa-hímek legyünk, hanem azért, hogy az izomépítés végső fázisában, a szálkásításban elsősorban, tökéletesen arányos testre tehessünk szert. Nem elhanyagolhatók persze az esetleges kellemes mellékhatások sem, de önmagában csak a szexuális aktivitás fokozásáért nem biztos, hogy ehhez a termékhez kell nyúlni. Ez a készítmény inkább az aktívan sportolóknak, versenysportolóknak, testépítőknek való, akiknek nagyon fontos a tökéletesen arányos, izmos test látványa. Dicséretes, hogy mindezt lehetőség szerint természetes anyagokkal, doppingszerektől mentesen kívánják elérni, ehhez pedig a TST tényleg hathatós segítséget tud nyújtani. A tesztoszteron egyébként javíthatja, kiegyensúlyozhatja a férfiak kedélyállapotát is, hozzájárulhat az egészséges önbizalom-növeléshez is, illetve az általános, egészséges energiaszint fenntartásában is.

Kiknek ajánljuk a terméket?

A férfi nemi hormonról azt is érdemes tudni, hogy 35-40 éves kor körül elkezd kisebb mennyiségben termelődni. Ha tehát ebben az életkorban kezdünk bele a sportolásba, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy szükséges lehet-e a tesztoszteron pótlása. Ha tehát nagyon fontos a megfelelő testkompozíció, azaz magas izomtömeget szeretnénk alacsony testzsír-százalék elérése mellett, továbbá rendszeresen, gyakran edzünk és már a szálkás izomtömeg növelés, szálkásítás fázisában járunk, akkor TST+GH optimalizáló italporra eshet a választásunk. A magas hatóanyag tartalmú por formula ugyanis előnyös módon szabályozza a hormontermelést, ehhez pedig a tesztoszteron hormonon túl aminosavakkal, funkcionális ásványi anyagokkal és B-vitaminokkal is hozzájárul. A termék akkor is segíthet, ha a túledzettség hatásait szeretnénk csökkenteni, illetve kiemelten ajánlott negyven éves kor felettieknek.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az alkalmazásnál?

A termék adagolása egyszerű. Jó hír, hogy csak naponta egyszer kell vele foglalkozni, hiszen napi egy adag fogyasztása elegendő. Egy adag körülbelül 6 gramm, ami nagyjából egy púpozott evőkanálnak vagy egy púpozott adagolókanálnak felel meg. A porhoz adagoljunk körülbelül két deciliter vizet, tehát egy átlagos pohárnyit érdemes belőle fogyasztani.

Melyek a termék további, különleges tulajdonságai?

A termék a tesztoszteron hatóanyaga mellett egy speciális aminosav kombinációra épül, tovább segítve ezzel az optimális izomműködést. Hozzáadott vitaminokat is tartalmaz.

A hozzáadott B6 tovább segíti az egészséges hormonális aktivitást, amellett, hogy az idegrendszer egészségének fenntartásában is kiemelkedő szereppel bír, ami szintén fontos lehet a megerőltető edzések miatt.

A cink szintén segíti a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartását és egyébként is hasznos diétázóknak, fogyókúrázóknak, hiszen az optimális cukoranyagcsere fenntartásában is segít.

A D-vitamin a napfény vitaminja, amelyre szinte mindenkinek nagyobb mennyiségre lenne szüksége, mint, amennyit természetes úton tud bevinni a szervezetébe. Nem véletlenül adják már a csecsemőknek, sőt már a kismamáknak is, de idős korban is csökkentheti a csontritkulás előfordulásának valószínűségét. Segíti az anyagcserét, csökkenti a fáradtság, kimerültség érzését, javítja a teljesítményt és még a lelkünkre is jó hatással van, hiszen a depresszió előfordulását is elkerülhetjük vele.

A B5-vitamin hozzájárul a szteroidhormonok normál szintéziséhez, emellett szintén hozzájárul az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki-szellemi egészség biztosításához.

A glutamin legfontosabb szerepe az aminosav anyagcseréjének szabályozásában rejlik, továbbá kiváló energiaforrásként is funkcionál, ami nagyon fontos, hiszen az izomszövet közel kétharmada aminosavakból áll, nem véletlen, hogy a sportolók körében annyira nagy népszerűségnek örvend a glutamin.

Ne aggódjon ön sem a tévhitek miatt és próbálja ki bátran a TST-t, a BioTechUSA modern termékét! Legyen nyugodt, hiszen semmiféle doppingszerről, gyógyszerről nincsen szó, csupán egy hasznos táplálék-kiegészítőről! Próbálja ki ön is bátran és élvezze a férfierőt minden porcikájában!