Kereső: TVE távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

TVE távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
4 990 Ft
Classic TVE RC1165 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic TVE RC-D3-02 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic TVE RC1243 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic TVE RC2440 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic TVE RC1072 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 

TVE távirányítók

Mit kell tudni TVE távirányítók rendelésekor?

HDplanet webshopban megtalálható TVE távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári TVE távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott TVE távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális TVE távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel TVE távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!