Walkie talkie, Adó-vevő rendelés online áron

Megjelenítés:

Walkie talkie

WALKIE-TALKIE (ADÓ-VEVŐ)

Túrázás, kempingezés, kerti munka gyenge térerővel? Gyermeke még kicsi a mobiltelefonhoz? Walkie-talkie-k, adó-vevő-k széles választékban, rövid határidejű kiszállítással, garanciával profi, tapasztaltalt szakértők ajánlásával. Válasszon termékeink közül!

Cserbenhagyhat-e a mobiltelefon?

A kapcsolatteremtés praktikus, kézenfekvő eszközei a mobiltelefon, okostelefon, okosóra és más hasonló készülékek, ezért gyakorlatilag meg sem fordul a fejünkben ma már, hogy miért is használnánk valami mást erre a célra. Mindaddig, amíg nem kerülünk olyan helyzetbe, amikor megtapasztaljuk ezeknek a technológiáknak a sérülékenységét vagy alkalmatlanságát. A mobiltelefon használatához ugyanis térerő is kell, ezt pedig egy hosszabb, kellemes hegyi túra, kirándulás, kempingenzés során gyakran nélkülöznünk kell.

Milyen esetben ajánljuk a walkie-talkie használatát?

Az adó-vevő akár több kilométeres körzetben is tökéletesen érthető hangzást, jó elérést biztosít, így a legnagyobb kaland mellett sem tévedhetünk el. Persze, az élet nemcsak kalandból áll, hiszen sokan végeznek mezőgazdasági vagy kerti munkát hasonló adottságú területeken. A walkie-talkie az építkezéseken, újonnan beépítendő területeken is segíti a munkavégzést, hiszen ott is gond lehet a nem megfelelő mobilos lefedettség. Mindenütt jól jön tehát a készülék, ahol a mobiltelefon cserbenhagy bennünket. Tökéletes választást jelent továbbá akkor is, ha nem szeretnénk mobiltelefont vásárolni, esetleg a spórolás, költségcsökkentés jár az eszünkben.

Hobbi vagy munka?

A hobbi célra ajánlott, kisebb teljesítményű, pénztárcabarát walkie-talkie bárki számára megvásárolható, nincsen engedélyhez kötve. Ipari használatra azonban egyes nagyobb teljesítményű eszközöket már engedélyeztetni kellhet – erre azért érdemes figyelni. Ezeket az eszközöket azonban jellemzően nagyobb áruházakban használják például a biztonsági őrök, esetleg a hotelek, éttermek, rendezvények, strandok és hasonló nagyobb területű helyszínek. Láthatunk még ilyesmit például taxitársaságoknál, illetve a kormányzati szektorban. Számukra a zárt csatornahasználatot is biztosítani kell, így természetesen ezekben az esetekben is ipari használatra alkalmas, engedélyeztetett eszközökre van szükség. Áruházunkban elsősorban lakossági használatra szánt, hobbi célra alkalmas eszközök kaphatók. Nem kell azonban attól félni, hogy ezek a lakossági készülékek cserben hagynának, hiszen mindegyik képes egy átlagos túra, kempingezés vagy kirándulás által bejárt távolságot lefedni.

Adhatunk-e adó-vevőt a gyermekünknek?

Egy kedvezőbb árú készülék már olcsóbb lehet, mint egy mobiltelefon – ráadásul kettő darabból áll, azaz nemcsak nekünk, hanem a gyermekünknek is juthat belőle. Egy öt-hat éves gyerek már megtanulhatja a használatát, a szülők pedig nyugodtabban kiengedhetik egy nagyobb területű udvarra vagy birtokra, amíg a munkájukat végzik odabent. Az adó-vevő ráadásul azt és csak azt tudja, amire ténylegesen használni szeretnénk: a gyermekünket biztonságban tudhatjuk vele. Nem kell azon aggódnunk, hogy zaklatók fogják hívogatni gyermekünket vagy esetleg az életkorának nem megfelelő tartalmakat fog fogyasztani a látókörünkön kívül az interneten. Így a készülék tökéletes választás lehet a gyermekünk felügyeletére akár babakortól egészen a kisiskoláskorig. Ha már babakorban megvesszük, akkor bébiőrként is használhatjuk, hiszen egyes típusok gombnyomás nélkül, a „beszéd” indulásakor automatikusan bekapcsolnak.

Válasszon adó-vevőt ön is bátran és élvezze az elérhetőség élményét a természetben!