Kereső: Távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Projektor távirányítók

mustasd mind
Eredeti, originál projektor távirányító
20 665 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
12 975 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
42 735 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
14 900 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
11 230 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
12 000 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
14 160 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
12 710 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
12 000 Ft
Eredeti, originál projektor távirányító
12 000 Ft

Oldalak:

1
 

Projektor távirányítók

Az irodai PowerPoint prezentációtól kezdve a zumba DVD-vel való edzésen át egészen az otthoni házimoziig a projektorok egyre népszerűbbek. Többé nem kell kedvenc klubunk focimeccseit egy közepes méretű tévé képernyőn néznünk, hanem kivetítő és a kihúzható képernyő segítségével stadion hangulatot varázsolhatunk nappalinkba. De a projektor használatával és a hozzátartozó megfelelő tartozékokkal és kiegészítőkkel néhány egyszerű lépéssel egy standard irodát könnyedén bemutatóteremmé varázsolhatunk. De ahhoz, hogy kompetens és hozzáértő benyomást keltsük kollégáinkban és üzletfeleinkben elkerülhetetlen a megfelelő távirányító használata.

Webáruházunkban széles választékban talál mindenki márkás, eredeti vagy utángyártott projektor távirányítót. Ne feledjük, a távirányítók a modern világ legpraktikusabb találmányai közé tartoznak, nélkülük az életünk és a munkánk is sokkal fáradságosabb lenne. Éppen ezért mivel nap mint nap használjuk őket, a távirányítók fogyóeszköznek számítanak, használatuk során gyakran érik őket sérülések. Milyen távirányítót válasszunk projektorunkhoz?

Projektor távirányító

A projektor távirányítók előnyei

Valamennyi projektor ugyanazon az alapelv alapján működik, amit az iskolai időkből az írásvetítőről vagy a diavetítőről már ismerünk. De akkor emlékszünk arra is, hogy a tanárnő minden egyes alkalommal fel-alá szaladgált a tanteremben, ha valamit változtatni szeretett volna. Milyen jó is lett volna egy modern távirányító? De miért is olyan fontos a megfelelő távirányító? A jelenlegi kivetítők hat-kilenc méteres képernyőátlóval készítenek kiváló minőségű képeket, amitől még az ismert gyártók jelenlegi televíziói is zöldellnek az irigységtől. De ezt képernyőátlót körülbelül 10-15 méter távolságból tudjuk megfelelően élvezni. Ehhez pedig elengedhetetlen a gyári vagy az utángyártott projektor távirányító.

Használjunk projektorunkhoz univerzális távirányítót

Egy univerzális távirányító hatékonyan tudja helyettesíti otthonunkban vagy az irodában található összes készülék egyedi távirányítóját. Hogyan? Az elektronikus készülékek gyártói kódokat adnak meg az univerzális távirányítókhoz, hogy megkönnyítsék a programozást. Ha beírjuk az univerzális távirányítók kódját, és a megfelelő adatkészlet betöltődik, az univerzális távirányító már használható is. A multifunkcionális távkapcsoló beállításakor megtanulja az egyes távirányítóktól, hogy milyen funkciókra van szükség, így nekünk ezzel semmi teendőnk nincs.

A nagy teljesítményű univerzális távvevezérlő úgynevezett makró gombokat is tartalmaznak. Ez olyan programozható billentyűkre vonatkozik, amelyek több parancsot hajtanak végre egyszerre vagy egymás után. Ily módon bekapcsolható a projektor, és ezt követően a hangszórók is, de lehetőség van az intelligens szoba világításának egyidejű tompítására is. Így nincs szükség több távirányítóra, és az univerzális távirányítón sem kell váltogatni a különböző eszközök között.

Univerzális projektor távirányító

Miért válasszunk márkás projektor távirányítót?

A márkás projektor távirányítók ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmesen illeszkednek kezünkbe, amelyek lehetőséget kínálnak számunkra, hogy a projektort könnyedén és gyorsan tudjuk kezelni. A prémium minőségű projektor távirányítók kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, valamint a gondos összeszerelésüknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. A webáruházunkban kapható márkás projektor távirányítókra jellemző a kiváló minőség, a piktogramok és feliratok tartóssága, valamint a gombok ergonomikus elhelyezése és kialakítása. Tapintásuk kellemes. Az ilyen típusú távirányítók nemcsak otthonunkban, hanem különösen hasznosak konferenciatermekben, de a közép- és felsőoktatási intézményekben is.

A projektor távirányítóhoz nem küldünk használati utasítást, mivel a vezérelt eszköz leírásában van feltüntetve a használata. Amennyiben projektor távirányítót keres weboldalunkon, a gyártó és típus alapján pillanatok alatt megtalálja a készülékéhez illő távirányítót.

Projektor távirányító kereső