Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a megrendelését követő telefonos egyeztetés után (amennyiben szükséges) néhány napon belül átveheti.

Szállítás:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli, ennek mértéke vidéki és budapesti vásárlóinknak egységesen házhoz szállítás esetén bruttó 1200 Ft. PostaPonton történő átvétel esetén bruttó 790 Ft. A legtöbb esetben munkanapokon 13 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanap kézbesítik Önnek. 13 óra után leadott megrendelések esetén a szállítás a második munkanap várható.

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is van lehetőség megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását. Célszerű olyan címet megadnia ahol napközbe tartózkodik, mert a futárszolgálat munkanapokon 8-17 óra között kézbesíti a csomagokat.

Figyelem! A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Természetesen a mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag, a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

Fizetési módok:

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót.

Fizetés futárszolgálattal utánvéttel:

Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.

Fizetés banki átutalással:

Megrendelés elküldése után a visszaigazoló levélben található számlaszámra kell átutalni a rendelés végösszegét. A megjegyzés rovatba a megrendelés számát mindenféleképpen tüntessék fel a könnyebb beazonosítás érdekében. Az árut akkor tudjuk kiszállítani, ha bankunk látja az átutalt összeget.