2014 legjobb 4 okostévéje

2014-10-27 22:28

Ha azt szeretnénk, ha a tévénk intelligenciája sem maradna el a mobiltelefonunkétól, azaz a közeljövőben egy okostelevízió beszerzését tervezzük, érdemes körül néznünk a piacon, mit érdemes vásárolni. Az alábbiakban a megfontolandó modellek közül mutatunk be néhányat

LGSmart TV

A letisztult kialakítású készülék felhasználói felülete egyszerűen kezelhető. A tévé a különböző eszközök összekapcsolhatóságára épít: SmartShare szoftvere bármilyen videót, fotót vagy zenét megjelenít vagy lejátszik, amely egy az eszközzel párosított PC-n, Macen, vagy USB-s eszközön szerepel. Az okostévé rengeteg féle fájlt támogat, és számtalan telepített alkalmazás közül választhatunk.

2.PanasonicSmart Viera

Bár a Panasonic tévéjének felhasználói felülete kölcsönzött néhány ötletet az LG-től és a Samsungtól, a My Home Screen testreszabási lehetőségei igen egyediek. Különböző háttereket használhatunk, saját ikonokkal és gyorselérési lehetőségekkel. Az egyes témákat akár el is nevezhetjük. Az alakíthatóság mértéke talán már túlzás is, de tény, hogy a tévé rugalmasan idomul a felhasználó igényeihez.

3.SamsungSmart Hub

Mint minden új Samsung okostévé, a Samsung Smart Hub is rögzíti a szokásainkat, és olyan élő tévéműsorokat, illetve videókat ajánl, amelyek nagy valószínűséggel elnyerik majd a tetszésünket. A televízión számos alkalmazás elérhető, mint a Facebook, a Twitter, a Vimeo vagy a Netflix. A Smart View applikáció segítségével az élő tévéadást okostelefonunkra vagy táblagépünkre is streamelhetjük.

4.Sony Entertainment Network (SEN)

A tévé modern felhasználói felülete és az új, lista formátumú menü egy hasznos Előzmények opcióval társul, amely felvonultatja a nemrégiben megtekintett műsorokat. A távirányító SEN gombját megnyomva az összes elérhető applikációt megtaláljuk. A Sony KDL-55W905A-hoz és a Sony KDL-47W805-höz jár egy ultravékony távkapcsoló, amelyet egy megfelelő eszköz – például egy Sony Xperia Z okostelefon – felé irányítva azt azonnal összekapcsolhatjuk a tévével.

2014-10-27 22:28