Karácsonyi ajándék ötletek nőknek (és egy felháborító is!)

2020-11-24 19:20
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek (és egy felháborító is!)

Hát persze, hogy bajban vagy a karácsonyi ajándékával, hiszen egyszerre van ezer ötleted, és tulajdonképpen egyetlen ilyen sincs amire ne számítana vagy amiben 100%-ig biztos vagy, hogy tetszene neki. Ezt a cikket nem azért írtuk, hogy vásárolj tőlünk, hanem azért, hogy segítsünk. Öt ajándékötlet karácsonyra nőknek!

Tabu volt, de már nem az

Egyesek szerint „az az ajándék amelyikkel dolgozni kell, az nem ajándék” és ezért tabu. Idővel aztán kiderült, hogy ez nem pontosan van így, mert van élet az előre elkészített karácsonyi tusfürdőcsomagon, és a hajsütővason, vagy a tortaforma készleten túl is hiszen a karácsonyi ajándék éppúgy lehet egy szenzációs, vágyott meglepetés, mint egy olyan használati tárgy, amit éppen akkor kapunk meg.

5: Egy elképesztően dizájnos falióra

Nyugodtan lepd meg vele, ő már most tudja, hogy hol lesz tökéletes helye az otthonában, otthonotokban. Bár a falióra nem tűnik különösebben eredeti ötletnek, ez nem igaz, sőt. Főleg akkor szenzációs ajándékötlet, ha olyat választasz, ami egyben képkeret is, vagy vicceset, esetleg olyat amelyik stílusában illik hozzá. Nézz szét a falióráink között, mert már akár 2580 forinttól szuper ötleteseket találsz. Itt a falióráink között.

4: Ajándékozz karácsonyra energiát: power bankok

Biztos, hogy merült már le éppen akkor a telefonja, amikor nagyon kellett volna, hogy még egy kicsit bírja. Vezetés közben, a Waze miatt. Egy kiránduláson az utolsó kép elkészítése előtt. Vagy bármikor. És ha éppen tőled kapott egy szuperhasznos Power Bank-ot, azaz vésztöltőt, akkor az egyik legjobb karácsonyi ajándékkal lepted meg. Válaszd a csajos színeket, imádni fogja az új Power Bankot

Karácsonyi ajándék nőknek

3: Ajándékozz karácsonyra időt: (robot)porszívót

És most már bevalljuk, hogy emiatt írtuk a bevezetőt, mert a (robot) porszívó az az eszköz, amelyik egy picit vörös posztó. Van, aki szerint „egy porszívó nem lehet karácsonyi ajándék” miközben sokan gondolják, hogy „ez egy hasznos karácsony ajándék”.

Nincs igazság, mert egyészt időt adsz, másrészt munkaeszközt, és épp úgy lehetne 10 pontban érvelni azért, hogy a porszívó milyen szuper karácsonyi ajándék, mint ellene. Szerintünk jó ajándék Össze is gyűjtöttünk neked néhányat kattints, és nézd meg mert vannak szuper porzsák nélküliek, állók, de…. és itt a legjobb ötletünk, tádáááám.

Van olyan robotporszívónk, amelyik magától felporszívóz. Nézd meg őket és koncentrálj a szuper akciós robotporszívónkra.

2: Ajándékozz karácsonyra könyvtárat: az e-book olvasó

Az e-book olvasó – és rajta az ingyen elérhető és letölthető könyvek – egy fantasztikus karácsonyi ajándék lehet, hiszen a könyv eleve az. Most ugyanazt képzeld el úgy, hogy egy eszköz, amin rengeteg könyv van. Nézd meg az e-book olvasóinkat

1: Ajándékozz karácsonyra egészséget: fehérjék

Ha sportol, ha tudod, hogy diétázik, ha odafigyel az alakjára, az étrendjére, akkor neki nem fehérjét, hanem egészséget, karcsúságot, és izmost ajándékozol. Reggelig tudnánk érvelni a fehérje mellett. De nem tesszük, mert ha szokott fehérjét inni, ha használja, akkor imádni fogja. Ha meg nem, akkor inkább vásárolj neki mást. Nézz szét nálunk, és lepd meg a 45 féle fehérje közül a kedvenc ízével, kiszerelésével karácsonyra.

2020-11-24 19:20