Kisvárdán is megvásárolhatók fali tartóink

Kisvárdán is megvásárolhatók fali tartóink

Mi, a HDPlanet.eu-nál odafigyelünk arra, hogy termékeink az egész ország területén elérhetőek legyenek, gondolva itt a Kisvárdán élő ügyfeleinkre is. A fali konzolok ára olcsóbb, mint a hagyományos boltok árai, kiterjesztett, 3 éves garanciát vállalunk rájuk, s akár már másnak házhoz szállítjuk őket.

Milyen fontos előnyöket biztosítanak a fali tartók?

A fali tartók nagyon biztonságosak, megvédve a családban élő kicsiket a rádőléses televíziós balesetektől. Ezek a balesetek a leggyakoribb tévékkel kapcsolatos baleset, csupán az USA-ban évente 17000 ilyen eset történik. (Olvass el erről az amerikai Today magazin cikkét: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)

A biztonság mellet egy újabb érv a fali konzolok mellett a praktikusság és az esztétikum. Egy fali tartónál soha nem lesz több gondja azzal, hogy nem látja be a teljes képernyőt és az egész szoba sokkal szebbé és modernebbé válik. Az Ön ismerősei végre fel fogják fedezni, hogy Önnek egy csodás nagyképernyős tévéje van, amely nincs elrejtve a nagymama szekrényén!

Webshopunkban televízió típusok szerint válogathat fali tartó kínálatunkból

Webshopunkban nagyon könnyen megtalálhatja a megfelelő fali tartót, hiszen tévé típusok szerint kategorizáltuk kínálatunkat. Ön a következők közül választhat:

          -          LED televíziókhoz választható fali tartók

          -          LCD televíziókhoz választható fali tartók

          -          plazma televíziókhoz választható fali tartók

A megfelelő fali konzolt további mérések szerint választhatja ki. Ellenőriznie kell a tévé súlyát, a képernyőjének átmérőjét és a VESA felfogatási méretet. Ezek az adatok segítenek jó döntést hozni!

A VESA felfogatási méret minden esetben a tévé hátulján lévő furatok leméréséből tudható meg. A vízszintesen és függőlegesen elhelyezkedő furatokat is le kell mérnie. Egy példa a VESA méretre: VESA 100x100 mm (vízszintes x függőleges).

A tartók mindegyike más és más teherbírással rendelkezik. Hogy optimálisan tudjon választani, ehhez kell tudnia a tévé súlyát. A konzol adatlapok jelzik a maximálisan használható tévé súlyát, ezt mutatja a maximális terhelhetőség.

A konzolok adatlapján megtalálja majd a képernyőátmérőket is. Ez azt jelzi, hogy mekkora képernyőátmérővel rendelkező tévékhez választható ki az adott tartó. Pl. 25,4-102 cm-es méret.

Ha a fentiek alapján kiválasztotta az Önnek megfelelő konzolt, rendeljen most! Amennyiben segítségre van szüksége, keresse szakképzett kollégáinkat, vagy tegye fel kérdéseit a konzolok adatlapjain.

A 13 óráig beérkező rendeléseket cégünk a következő munkanap kiszállítja a futárral Kisvárda egész területén. A később beérkező tételek egy munkanappal később kerülnek házhozszállításra.

Rendeljen Ön is még ma!