Távirányító rendelés Zalaegerszegre

Távirányító Zalaegerszeg

A HDPlanet.eu az egész országot lefedi kínálatával, mindenkik számára elérhetővé téve távirányítóit. A távirányítók már Zalaegerszeg lakosainak is elérhetőek, így ezentúl otthonról is megrendelhetik a távirányítót a TV-hez, beltéri egységhez vagy klímához. Webshopunk gyors vásárlást biztosít, válasszon széles kínálatunkból, s kérje munkatársaink segítségét amennyiben kérdése lenne!

Miért is éri meg nálunk vásárolni?

A Zalaegerszegiek is pontosan ugyanazokat az előnyöket élvezhetik, mint az ország más pontján élő, megbecsült vevőink:

   1. Távirányítóink ára, legyen az univerzális, gyári vagy utángyártott, mind a bolti árak alatt található.

   2. A megrendelt távirányító eszköz akár már másnapra Önnél lehet!

   3. Garanciát vállalunk minden nálunk rendelt távirányítóra, mely 1 év!

Elveszett vagy eltört a TV, klíma vagy beltéri egység távirányítója? Forduljon hozzánk, mi segítünk Önnek!

A TV távirányító egy olyan eszköz, mely eltűnhet, elromolhat vagy összetörhet az évek során. Sokszor nehéz a nekünk árban vagy minőségben megfelelő távirányítót kiválasztani. Használt TV esetében is találkozhatunk ezzel a problémával, hogy nehéz olyan távirányítót az eszközhöz beszerezni, amivel működőképes a készülék. Ezen a gondok már a múlté, hiszen webshopunk kínálata elérhető az Ön számára is!

Abban az esetben, ha nem tud dönteni, hogy milyen távirányító illik a készülékéhez, szakképzett kollégáink az Ön rendelkezésére állnak. Keressen minket elérhetőségeinken!

Mit kell tudnia a távirányító rendeléséhez?

A megrendelhető távirányítóink kategóriákba vannak sorolva. A következő kategóriák elérhetőek:

          ·         klíma távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         beltéri egység távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          ·         univerzális távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Nem kell attól tartani, hogy nem találja meg az Önnek megfelelő márkát, mivel több, mint 100 kisebb és nagyobb márkanév távirányítói közül választhat: Daewoo, Orion, Panasonic, Arena, Gaba, Goldstar, Lexus, Sharp, Siemens, , Neckermann, Nokia, Otto Versand, Palladium, Quelle, Sagem, Schneider, Sharp, Siemens és még sokan mások.

Ezen márkaneveket a következő linken érheti el, a baloldali menüben: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A kiválasztott távirányító adatlapja a következőket tartalmazza:

           ·         milyen más eszközök irányítására képes a távirányító

           ·         szállítási és átvételi módjai

           ·         gyári, utángyártott vagy univerzális távirányító-e

           ·         garanciális-e a termék

           ·         a termék pontos adatai

Milyen fajta távirányítót rendeljen? Jobb-e a gyári távirányító, mint az utángyártott távirányító vagy az univerzális távirányító?

A HDPlanet.eu a távirányítók három típusát kínálja Önnek. Ezen típusok között árban és kinézetben van különbség.

A gyári távirányító megegyezik az eredeti TV-hez vagy más eszközhöz kapott távirányítóval. Megtalálható rajta a gyártó logója, illetve kifogástalan a minősége, így az ára is magasabb. Ha számít Önnek a márkahűség, akkor ez az opció ajánlott.

Az utángyártott távirányító esetében, csak a kinézet egyezik meg az eredetivel, viszont a logót nem láthatjuk rajta, s mivel kicsit gyengébb minőségű, így az ára is alacsonyabb, mint a gyári távirányítóé. Amennyiben az a lényeges Önnek, hogy közel hasonló távirányítót kezelhessen, mint az eredeti, ez a választás a megfelelő Önnek.

Az univerzális távirányító kinézetében eltér a gyári távirányítóétól, s egyedien az Ön készülékéhez van beprogramozva. Önnek semmilyen teendője nincs vele, csak bele kell helyeznie az elemet és már használhatja is. Abban az esetben, ha sem a márkahűséget, sem a távirányító kinézetét nem tartja fontosnak, ez az opció lehet a tökéletes Önnek.

Bármely opciót is választja, biztosíthatjuk Önt arról, hogy a választott távirányító tökéletesen fog működni, melyre garanciát vállalunk! Ha a leírás sem segített a döntésben, keresse fel kollégánkat, aki ingyenesen segít a távirányítók közül a legmegfelelőbbet kiválasztani!

Használja a távirányító-keresőt a gyorsabb keresés érdekében!

Webshopunk rendelkezik egy speciális keresőprogrammal, mely megkönnyítheti az Ön dolgát. A keresőben beállíthatja a televíziója típusát, melyet a 'Gyártó'-hoz kell begépelnie. A 'Típus' mezőnél megadhatja a televízió pontos típusát vagy a távirányító típusszámát is, melyet az előző távirányítóról le tud olvasni.

Ha a keresőrendszert bonyolultnak találja, kérje kollégáink segítségét, akik szívesen állnak rendelkezésére!

Szállítási információk

A HDPlanet.eu többféle szállítási opciót kínál a zalaegerszegiek részére. A szállítás történhet házhozszállítás útján, melyet futárszolgálat segítségével teljesít cégünk. A 13 óráig leadott rendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap szállítja a futár, így Ön aznap kezébe veheti a megrendelt terméket.

Lehetősége van arra is, hogy MPL Posta Ponton jusson hozzá a megrendeléséhez, melynek 2500 Posta és számos MOL benzinkút tagja.

A szállításon kívül lehetősége van személyes átvételre is a következő címen: 1042 Budapest, Árpád út 39.

Válasszon széles kínálatunkból még ma!