Fali tartó kínálatunk ajkai lakosok számára is elérhető

Már az Ajkán élők is élhetnek a HDPlanet.eu által felkínált különleges lehetőséggel, hiszen egész Ajka területén házhoz szállítjuk fali tartóinkat a lapos képernyős televíziókhoz. Már másnap Önnél lehet a fali tartó!

A HDPlanet.eu által felkínált előnyök:

-          a hagyományos bolti árak alatt vásárolhat másnapi házhozszállítással fali tartót

-          meghosszabbított 3 év garanciát kínálunk fali tartóinkra

Mire is jó a televíziókhoz megvásárolható fali tartó?

Weboldalunkon számtalan fali tartó közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Minden televízióhoz más és más tartó illik. A tartók segítségével végre a nappalijában is rend uralkodhat és a gyerekek is elkerülhetik a baleseteket. Helyezze el a lakás bármely pontján a jól pozícionálható tartót, segíteni fog Önnek a megfelelő tévé nézési élmény elérésében.

Kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk konzoljainkat, hiszen csak Amerikában évente 17 000 ilyen típusú gyermek baleset történik. A televízióknak nekiszaladnak a gyerekek vagy esetleg magukra rántják. Olvassa el a Today cikkét:  http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, nehogy gyermeke is megsérüljön!  

Melyik a megfelelő fali tartó?

Azt már írtuk, hogy nem mindegy, melyik konzolt választja ki televíziójához, hiszen ezek közül nem mindegyik illik az Ön tévéjéhez. Mi segítségképpen a nálunk kapható konzolokat televízió típusok szerint csoportosítottuk a könnyebb áttekinthetőség miatt:

-          LED televíziók fali tartóit itt találja: LED fali tartó

-          LCD televíziók fali tartóit itt találja: LCD fali tartó

-          plazma televíziók fali tartóit itt találja: plazma televíziók fali tartó

Pár mérést mindenképpen el kell még végeznie, hogy választása tökéletes legyen. Szükség lesz a VESA méretre, a televízió súlyára és a képernyő átmérőre is.

Melyik fali tartó illik az Ön televíziójához és mi takar a VESA méret?

 A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű cég alakított ki. Ők szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkoznak.

A VESA méretet minden esetben a lapos képernyős televízió hátulján elhelyezkedő furatok távolságának lemérésével tudja pontosan meghatározni. A méréseket mindig a furatok középpontjából indítsa.

Példa a VESA méretekre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolság, a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolság.

A televízió képátmérője és súlya

A konzolok adatlapján megtalálható a képméretet: pl: 25,4-102 cm. Az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező nagyképernyős tévékhez nem ajánlott.

Minden egyes fali tartó maximálisan terhelhető, azaz az adatlapon feltűntetett súlynál nehezebb tévét ne helyezzen rá, különben leszakadhat és balesetet okozhat!  

Kérdés esetén adatlapjainkon keresztül tudja felvenni velünk a kapcsolatot, vagy a megadott elérhetőségeinken.

Ajkára már másnap kiviszi a futár a fali tartót, amely mellé 3 év garanciát biztosítunk

A HDPlanet.eu minőségi fali tartó kínálatával régóta az ügyfelek szolgálatára áll. Most Ajkára is megérkeztünk. Hívjon, üzenjen, rendeljen minden nap 13 óráig és munkanapokon már másnap Önnél lehet a biztonságos 3 év garanciával rendelkező televízió fali tartója. A kiszállítást egész Ajka területére vállaljuk. Hívjon, mert a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk fali tartóinkat!