Fali konzol Bajára

Fali konzolt keres Baján? Ne menjen tovább, megtalálta! Ráadásul most azonnal 3 varázslatos előnyt is biztosítunk a bajai vásárlók számára!

     1.       Fali konzol áraink csupán töredéke a bolti áraknak!

     2.       A kiválasztott terméket akár már másnap házhoz szállítjuk!

     3.       A HDPlanet.eu nem 1, hanem 3 év garanciát vállal minden fali konzolra!

Fali konzol vásárlása előtt érdemes tudni

Van néhány szempont, amely mindenképpen a fali konzolok mellett szól! Tudta, hogy minden évben csak Amerikában 17000 gyermek sérül meg, mert magára rántja a tévét (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? Az ajánlások szerint éppen a fali konzol az az eszköz, mellyel olcsón, hatékonyan és nagy biztonsággal előzhetőek meg a kisgyermekekre leselkedő balesetek!

De ha Önnek nincs gyermeke, akkor is megéri fali konzolra váltania, hiszen egy felfüggesztett tévé sokkal modernebb és igényesebb kinézetet kölcsönöz a szobának, mint a nagymama megmaradt komódjára állított készülék! A konzol felszerelése után pedig eltávolítható az addigi tárolóeszköz, s máris sokkal szellősebbé válik a szoba!

Amire figyelni kell a választáskor

Önnek tudnia kell, hogy nem minden fali konzol való minden tévé típushoz! Hogy könnyebben eligazodhasson választékunkban, tévé típusok szerint csoportokba szedtük a fali konzolokat:

·         a LED tévékhez való fali konzolok itt találhatóak: LED tévé fali konzol

·         az LCD tévékhez való fali konzolok itt találhatóak: LCD tévé fali konzol

·         a plazma tévékhez való fali konzolok itt találhatóak: plazma tévé fali konzol

A termék kiválasztásához szüksége lesz még a tévé súlyára, képernyő átmérőjére és a tévé VESA méretére.

A tévé súlya és a képernyő átmérője

A tévé súlya azért fontos, mert a fali konzolok mindegyike rendelkezik egy Maximális terhelhetőségi értékkel. Ez azt a súlyt mutatja meg, amelynél többet a konzol már nem bír el, pl. Max. terhelhetőség: 20 kg. Ez az érték szerepel a konzolok adatlapján.

Az adatlapokon szerepel még az is, hogy az adott fali konzol mekkora képernyő átmérőjű televízióval használható, pl. 25,4-102 cm. Ha ennél kisebb vagy nagyobb képernyőjű tévével használná a konzolt, a tévézés élménye nem lesz ideális!

A VESA méret

A konzoloknál az is feltüntetésre került, hogy milyen VESA mérethez illeszkednek, ez a méret a tévé hátulján lévő furatok közti távolságot jelenti. Ezekbe a furatokba lesz belecsavarozva a fali konzol.

A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot kell lemérni. Pl. a 200 mm-es vízszintes és 100 mm-es függőleges távolság megadja, hogy a tévé VESA mérete VESA 200x100 mm. Az ilyen VESA méretet engedő konzolok használhatóak a készülékhez.

Fontos, hogy a távolságok meghatározásakor mindig a furatok középpontjától mérjen! További segítségért tekintse meg az alábbi képet!

Másnapi házhoz szállítás Baján

A HDPlanet.eu tudja, hogy minden rendelés sürgős, így mi ennek megfelelően kezeljük a beérkező megrendeléseket. Amennyiben Ön 13 óráig megrendeli a kiválasztott terméket, fali konzolját már a következő munkanap házhoz szállítjuk egész Baja területén!

A 13 óra után beérkező rendeléseket a rákövetkező munkanapon teljesítjük, így Ön a lehető leggyorsabban felszerelheti konzolját!

Amennyiben Ön segítséget kérne a televíziójához való fali konzolok megtalálásában, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! A beérkező kérdéseket rövid időn belül megválaszoljuk, s ellátjuk Önt a tévéjéhez illeszkedő konzolokról szóló információkkal! Sok éves szórakoztatóelektronikai termékekkel eltöltött múltunk, illetve az elégedett vásárlóink nagy száma a garancia arra, hogy Ön is a legmegfelelőbb terméket kapja kézhez!

Postán maradó pontok:

Baja 1 posta 6501 Baja Oroszlán utca 5.

Baja 2 posta 6502 Baja Szabadság út 77.

Baja 3 posta 6503 Baja Dózsa György utca 161.

Baja postapartner 6501 Baja Tél utca 18.

Mol postapontok:

45158 sz. MOL töltőállomás 6500 Baja Szegedi út 113.