Fali konzol ajánlat Balmazújvárosi lakosoknak

A HDPlanet.eu Balmazújváros lakosainak is örömmel mutatja be teljes fali konzol ajánlatát. Éljen Ön is a lehetőséggel, hiszen nem mindenhol kap 3 év garanciát! További előnyt is kaphat, hiszen a hagyományos bolti árak alatt vásárolhat.

Milyen előnyökkel jár, ha fali konzolt vásárol?

Fontos tudni, hogy Magyarországon is egyre többen keresik a konzolokat. Sokszor épp a gyerekek biztonsága miatt. Ha Önnél is a komódon van a tévé, akkor veszélyben lehetnek szerettei, a gyerekek játék közben könnyen magukra ránthatják a készüléket!

Az USA területén évente 17 000 gyerek sérül meg, az erről szóló cikk itt olvasható: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996. Gondoljon bele a veszélyekbe, s rendelje meg konzolját Ön is!

A konzol megvásárlásának további előnye, hogy otthona sokkal barátságosabb és esztétikusabb lesz. Végre komódját is rendeltetésszerűen használhatja majd, mert nem a tévé fog állni rajta.

Mi alapján válassza ki a megfelelő fali konzolt otthonába?

Természetesen először a televízió típusával kell kezdenie. Ezeken a linkeken keresztül érheti el termékeinket:

-          LCD televízióhoz kapható fali konzolok

-          LED televízióhoz kapható fali konzolok

-          Plazma televízióhoz kapható fali konzolok

A vásárláshoz még pár mérésre van szükség, és már le is adhatja rendelését. Szüksége lesz a VESA méretre, a tévé súlyára és képernyőátmérőjére.

Ebből a legérdekesebb a VESA felfogatási méret, amely azt mutatja meg, hogy az Ön televíziójának hátulján lévő furatok közötti távolság mekkora. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot kell meghatároznia mm-ben, pl. VESA 100x100 mm.

A konzolok mindegyike bizonyos teherbírással rendelkezik, ezt az értéket szigorúan figyelembe kell venni! A konzol adatlapok maximális terhelhetőségi értéke mutatja a tévé max. súlyát, kérjük, eszerint válasszon!

Utolsó lépésként még a képméretet kell ellenőriznie, például így van megadva ez az adatlapokon: 25,4-102 cm. Ha az Ön tévéjének képernyője ennél nagyobb vagy kisebb, akkor válasszon másik konzolt!

Mivel már sikeresen kiválasztotta a megfelelő fali konzolt, nem marad más hátra, mint a rendelés leadása. A 13 óráig befutott rendeléseit már másnap kiviszi a futárszolgálat, ha az munkanapra esik. Ha később adja le, akkor rákövetkező nap szállítunk Balmazújváros egész területére.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainkat elérhetőségeink bármelyikén megtalálja! Keressen minket Balmazújvárosból is, hiszen segítünk a kiválasztásban is!