Fali tartó Békésen

Fali tartó Békésen

A HDPlanet.eu a békési lakosok számára hihetetlen előnyökkel biztosítja a fali tartókat. Békési lakosként Önt több előny is megilleti: fali tartóinkat meghosszabbított 3 év garanciával, jóval a bolti árak töredéke alatt vásárolhatja meg, ráadásul akár másnapi házhoz szállítással!

A fali tartók előnyei

A tartókkal otthona sokkal esztétikusabb lesz, hiszen nem kell már a komódon tárolnia közel 100 cm képátmérőjű lapos televízióját. Sokkal otthonosabb és barátságosabb lesz lakása a tartó segítségével. Megszűnnek a beláthatatlan képernyők, élvezetesebb lesz a televíziózás.

Következő nagy előnye a konzolnak a biztonság. Kisgyermekes családok esetében nagyon fontos, hogy a gyerekek játék közben ne verjék le a televíziókat. Az USA területén, a Today cikke szerint, évente 17 000 gyerek sérül meg. A cikk ezen a linken érhető el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Ne bízzon semmit a véletlenre, válassza inkább a fali tartót!

Mi alapján tudja kiválasztani a megfelelő fali tartót?

Minden televízióhoz más fali konzol illik. A megfelelő fali konzolt ezeken a linkeken keresztül érheti el:

       -          Ha Ön LCD televízióhoz keres tartót, ide kattintson!

       -          Ha Ön LED televízióhoz keres tartót, ide kattintson!

       -          Ha Ön plazma televízióhoz keres tartót, ide kattintson!

A tökéletes választáshoz még 3 méretre lesz szükség, ezek a következők:

       1.       a tévé VESA felfogatási méretére

       2.       a tévé súlyára kg-ban

       3.       a tévé képernyő átmérőjére

A VESA felfogatási méret azt mutatja meg, hogy az Ön televíziójának hátulján lévő furatok között mekkora a távolság mm-ben. Ezek a furatok illeszkednek ugyanis a fali tartók végén található VESA lapokra. Így néz ki egy VESA méret: pl. VESA 100x100 mm.

A fali tartók mindegyike egy bizonyos terhelhetőséggel rendelkezik, ezt túllépni nem szabad. Ha nehezebb televíziót helyez ki rá, akkor a tartó leszakadhat! Figyelje a maximális terhelhetőség értékét, s hasonlítja össze tévéje súlyával!

A konzolok adatlapján a következő információ a képméret, ehhez a televízió képernyő átmérőjét kell tudnia. Ezt így jelezzük: pl. 25,4-102 cm-es képméret. Megfelelő választás esetén a televíziózás végre élmény lesz!

Másnapi kiszállítás Békésen                                          

Békési lakosoknak a 13 óráig leadott rendeléseit már a következő munkanap házhoz szállítjuk. A 13 óra után leadott rendelések esetén a rákövetkező munkanapon szállítunk.

Éljen a lehetőséggel, hiszen 3 év garanciával, megfizethető árakkal és békési kiszállítással várjuk szíves megrendelését. Munkatársainkkal elérhetőségeinken keresztül tudja felvenni a kapcsolatot! Rendeljen még ma!