Fali konzol a békéscsabai lakosok otthonába

Fali konzol a békéscsabai lakosok otthonába

Mi, a HDPlanet.eu-nál mindig ügyelünk arra, hogy az általunk kínált fali konzolok bárki számára elérhetőek legyenek. Már Békéscsabán is elérhetőek konzoljaink. Akár másnap házhoz szállítjuk Békéscsaba teljes területén a megrendelés leadási idejének függvényében.

További előnyöket is kínálunk békéscsabai ügyfeleinknek:

-       webshopunkban a megszokott áraknál jóval alacsonyabban érhetőek el a fali konzolok laposképernyős televíziókhoz

-       nálunk a garanciális szolgáltatás nem 1 éves időtartamú, hanem 3!

Milyen előnyökkel jár a fali konzol vásárlás?

Sokan talán nem is gondolnák, hogy a jól pozícionálható tévénél nincs is praktikusabb. Amíg nem próbálják ki, nem is fogják tudni, mennyi előnnyel kecsegtet ez a praktikus megoldás. A fali karok segítségével a televíziók sokkal jobban pozícionálhatóak és nem kell 5 percenként a helyzetváltoztatásunktól függően a beállításokkal bajlódni.

A fali konzol megvásárlása után rengeteg hely szabadul fel otthonában és sokkal esztétikusabb képet fog nyújtani a nappalija vagy hálószobája is. A fali tartók így már nem egy asztalon vagy komódon fognak imbolyogni, hanem a falra kerülnek fel.

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy biztonsági szempontból is nagyon fontos a tartók beszerzése. Ha kisgyermek van a családban, akkor most érdemes figyelni. Az USA területén minden évben 17000 kisgyermek esik áldozatul a laposképernyős tévéknek. A tévék egészen egyszerűen rájuk zuhannak, ha nekimennek, vagy ha ráugranak.

A gyerekek erre főleg 5 éves kor előtt hajlamosak. Erről a Today magazinban jelent meg egy cikk, amelyet nem árt, ha elolvas: (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996).

Miről ismerni fel a megfelelő fali konzolt?

Leginkább a méretéről, a teherbírásáról és arról, hogy éppen milyen típusú televízióhoz gyártották. A HDPlanet.eu-nál első a vásárló, ezért a jobb átláthatóság érdekében oldalunkon kategorizáltuk a fali karokat:

-       LED tévékhez való fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: LED tévé fali konzolok

-       LCD tévékhez való fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: LCD tévé fali konzolok

-       Plazma tévékhez való fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: Plazma tévé fali konzolok

Amennyiben rálelt a megfelelő típusra nézzük tovább, hogy miként szűrheti a találatokat. Minden karnak van egy adatlapja, amelyen minden fontosabb adatot feltüntettünk a tökéletes és pontos választás érdekében. Nagyon fontos, hogy a konzol VESA mérete megegyezzen a televízió VESA méretével.

Miért fontos a VESA méret?

A VESA méret nélkül képtelenség lesz a megfelelő fali tartót kiválasztani. Ez egy szabvány, amelyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) dolgozott ki. Segítségükkel a szórakoztató elektronikai termékek szabványosítása valósult meg.

A helyes VESA méret meghatározásához a televízió hátulján kell a méréseket elvégeznie. A VESA jelzés a következőképpen néz ki a konzolok adatlapján: VESA 200x100 mm. Az azonosítás érdekében a hátoldalon található furatok közötti távolságokat kell lemérnie.

Az első szám a vízszintes távolságot mutatja a furatok között milliméterben megadva. A második szám pedig a függőleges távolságot. Mérésnél nagyon ügyeljen arra, hogy mindig pontosan a furatok középpontjától indítsa el a mérést!

A kiválasztási folyamat fontos része a televízió súlya és a képernyőátmérő

A megfelelő konzol kiválasztásához még a televízió pontos súlyára is szükség lesz. Ezt legtöbbször jelzik a felhasználói kézikönyvben vagy a különféle televíziókhoz adott használati útmutatókban. Ha semmiképpen nem boldogul így, akkor mérje le a televíziót. Nagyon fontos lépés ez, hiszen információ hiányában nem tud majd konzolt választani.

Minden konzolnál meg van határozva, hogy maximálisan mekkora súllyal terhelhető. A másik, a képernyőátmérő, ez is megtalálható a papírokban, de le is tudja mérni. Fontos tudni, hogy a hivatalos papírokon általában colban adják meg, nekünk pedig centiméterben kell. A coll átváltása: 1 coll = 2,54 cm.

Amennyiben átnézte a raktáron lévő fali konzol kínálatot és nem biztos választásában, úgy szakképzett munkatársaink a segítségére sietnek. A fali konzol adatlapján keresztül vagy a feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén megtalál még Békéscsabáról is.

1 év helyett mi 3 év garanciát adunk a békéscsabai lakosoknak

Ne feledje, hogy vásárlása mellé 3 év garanciát is kínálunk, amely bizonyítja, hogy mennyire bízunk termékeink minőségében.

A HDPlanet.eu a 13 óráig leadott konzol megrendeléseket munkanapokon már másnap házhoz szállítja Békéscsaba egész területén. A később, azaz 13 óra után leadott rendelések esetében, másnapi házhozszállítást nem tudunk garantálni, de a rákövetkező munkanapon Önnél lesz a kiválasztott fali tartó.