Fali konzol Berettyóújfalura

A HDPlanet.eu a fali konzolok széles választékával várja a berettyóújfalui vásárlókat is, s a vásárlás mellé rögtön 3 előnyt is kínál:

       1.       A máshol megszokottól eltérően nem 1 év, hanem 3 év garanciát kínálunk a termékeinkre!

       2.       Webshopunkban a bolti árak töredékéért juthat minőségi fali konzolokhoz!

       3.       Akár már másnap házhoz szállítjuk a megrendelt terméket, egész Berettyóújfalu területén!

De miért érdemes fali konzolt vásárolni?

A fali konzol használatával modernebb lesz a nappali, s rengeteg hely szabadul fel, amit ezután más célokra lehet használni.

A fali konzolok széles választéka elérhető, így segítségükkel a legideálisabb módon lehet beállítani a televízió elhelyezését, láthatóságát. Felejtse el, hogy nem látja rendesen a televízióját, hiszen a fali konzollal ezentúl a tévé mindig arra fog nézni, amerre Ön szeretné!

Nem elhanyagolható szempont a biztonság sem, hiszen a modern laposképernyős televíziók komoly veszélyt jelenthetnek a legkisebbekre is! Tudta, hogy évente csak az USÁ-ban 17000 gyerek sérül meg a rájuk dőlő televíziók miatt (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)?

A televíziót fali konzolra helyezve többé nem kell aggódnia, hogy szerettei magukra ránthatják a televíziót!

Melyik a megfelelő fali konzol a számomra?

A különböző tévétípusokhoz különböző fali konzolok illeszkednek. A könnyebb tájékozódás kedvéért választékunkat csoportosítottuk az Ön számára:

        -          LCD TV fali konzoljaink ide kattintva érhetőek el

        -          LED TV fali konzoljaink itt találhatóak

        -          Plazma TV fali konzoljaink itt érhetőek el

A vásárláshoz Önnek szüksége lesz még a VESA méretre is. Ez a méret az Ön televíziójának hátulján található furatok közötti távolság. Például, ha a furatok közötti vízszintes távolság 200 mm, a függőleges pedig 100 mm, akkor Önnek VESA 200x100mm-es fali konzolokra van szüksége. Ez az adat megtalálható a konzol adatlapján.

Fontos még a televízió képernyőjének átmérője, és a tévé tömege is. Minden konzol adatlapon feltüntetésre kerül, hogy milyen képernyőmérethez való (pl. 25,4-102 cm), illetve, hogy az adott konzol maximum milyen nehéz televíziót bír el (pl. max. terhelhetőség 20 kg).

Nagyon ajánlott, hogy a konzol maximális terhelhetőségénél nehezebb televíziót ne használjon a konzollal, mert ez visszavonhatatlanul károsíthatja mind a tévét, mint a konzolt!

Nézzen körül a fali konzol kínálatunkban most, válassza az Önnek megfelelő konzolt, s használja már akár holnap! A 13 óráig leadott rendeléseket már a következő munkanap házhoz szállítjuk egész Berettyóújfalu területén!