Fali tartó kínálatunk lapos képernyős televíziókhoz Budaörsön élőknek

Cégünk, a HDPlanet.eu kiemelt figyelmet fordít a minőségre és a gyors házhozszállításra. A fali tartók tekintetében webshopunk kínálata egyedülálló, így ha Ön Budaörsre szeretné a fali tartót megvásárolni, éljen minél előbb a felkínált lehetőséggel.

Konzol vásárlásakor Ön előnyt élvez, hiszen

-          Budaörsre akár már másnap kiszállítjuk a konzolt, jóval a hagyományos bolt árak alatt

-          meghosszabbított 3 év garanciát kínálunk a konzolokra

Miért érdemes kínálatunkból a konzolokat megvásárolni?

A fali konzolok segítségével a tévénézés végre élményekkel teli lesz. Nincsen több beláthatatlan képernyő, nincsen bútortologatás és a nappali is szebben fog kinézni. A gyerekek biztonsága pedig bizonyára Önnek is fontos. 3 féle konzol kínálunk: fali karral, dönthető és fix kivitelben.

Vigyázzon Ön is gyermekére, hiszen Amerikában minden évben 17 000 gyermek sérül meg azért, mert rájuk esnek a nagyképernyős televíziók. Ezzel kapcsolatban egy cikk is megjelent, amelyet itt olvashat:  http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

A fali tartó segít a balesetek megelőzésében!

Melyik fali tartót válassza?

Minden televízió más és más fali tartót kíván. Hogy Önnek is könnyű legyen a választás csoportosítottuk televízió típusok szerint webshopunk fali konzol kínálatát.

-          fali tartóink LED televíziókhoz: LED fali tartó  

-          fali tartóink LCD televíziókhoz: LCD fali tartó 

-          fali tartóink plazma televíziókhoz: plazma televízió fali tartó 

Megrendeléshez még további adatokra lesz szüksége, ezek a VESA méret, tömeg és képernyőátló. Méréseket kell végeznie és az adatlapokon ezek alapján az adatok alapján ki kell választani a megfelelő konzolt.    

Mit jelent a VESA méret és hogyan tudja meghatározni melyik fali tartó szükséges televíziójához?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association nevű társaság (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) alakított ki.

A VESA méretet a televízió hátulján elhelyezkedő furatok lemérésével lehet meghatározni. Minden mérést a furatok középpontjától kezdjen el. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A lapos képernyős televízió képátmérője és súlya

A fali tartók adatlapján elhelyeztük a szükséges adatokat. A képméretet is feltüntettük, ami így néz ki: pl. 25,4-102 cm. Például ez a konzol 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem való.

Továbbiakban fontos tudnia, hogy mekkora tömegű a televíziója, hiszen a fali tartók terhelhetősége adott, az adatlapokon ezt is megtalálja. Ne válasszon olyan konzolt, mely az adatlap szerint nem tudja biztonságosan megtartani az ön tévéjét!

Budaörs teljes területén vállaljuk a kiszállítást 3 év garanciával

A budaörsi lakosoknak fali tartó kínálatunkra házhozszállítást biztosítunk akár már a megrendelés leadását követő munkanapon. Adja le még ma a megrendelést 13 óráig, és másnap már az Ön otthonában használhatja a fali tartót.

Ha nincsen ideje most rendelni, később is elindíthatja a megrendelést, ekkor a rákövetkező munkanap szállítjuk ki. Ne feledje, Budaörsre mindenhova kiszállítunk, a hagyományos bolti árak alatt és 3 év garanciát is biztosítunk! A HDPlanet.eu a nap 24 órájában fogadja az Ön megrendelését!