Fali konzol Ceglédre

A HDPlanet.eu a fali konzolok széles választékát kínálja a ceglédi lakosok számára is, melyhez rögtön 3 kihagyhatatlan előny is társul:

        ·         a nálunk kapható fali konzolok ára töredéke a hagyományos bolti árakénak

        ·         nálunk nem 1 év, hanem 3 éve garancia jár a termékekhez

        ·         a megrendelt fali konzolokat akár már másnap házhoz szállítjuk Cegléd területén

Miért érdemes fali konzolt választani?

A fali konzolok használatával sokkal modernebbé válik a szoba, s a felszabaduló helyet bármire fel lehet használni. A változatos konzolok segítségével a tévét a megfelelő magasságban és szögben lehet pozícionálni, így a tévézés élménye minden korábbinál teljesebbé válik!

Szintén fontos ok a fali konzol vásárlására, hogy a televízió biztonságos rögzítésével megszűnik a balesetveszély, ami főleg a kisgyermekeket érinti. Tudta, hogy évente csak az USÁ-ban 17000 gyerek szenved balesetet a rájuk dőlő televízió miatt? A jelenleg kapható televíziók átmérője gyakran meghaladja az 1 métert, így azok már csak méretük és súlyuk miatt is nagy veszélyt jelentenek a gyermekek számára!

Mit kell tudni fali konzol vásárlásához?

Fali konzol vásárlásakor fontos tudni, hogy nem minden konzol alkalmazható minden tévétípushoz. Az olyan konzolszakértők, mint a HDPlanet.eu csapata, képes tanácsot adni, hogy melyik konzol alkalmazható egy-egy tévétípushoz. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért azonban csoportosítottuk is a fali konzoljainkat:

        ·         LCD tévék fali konzoljai itt találhatóak: LCD televízió fali konzol

        ·         LED tévék fali konzoljait itt gyűjtöttük össze: LED televízió fali konzol

        ·         Plazma tévék fali konzoljai erre találhatóak: Plazma televízió fali konzol

A megfelelő fali konzol termék kiválasztásához még érdemes azonban további három dolgot is figyelembe venni, ezek pedig a televízió hátulján lévő rögzítési pontok közötti távolság (VESA méret), a televízió képernyőjének átmérője, illetve a tévékészülék tömege.

VESA méret: szabványosított méretek, a televízió hátulján lévő furatok közötti vízszintes távolság adja a méret első elemét (pl. 200 mm), a furatok közötti függőleges távolság pedig a méret második elemét (pl. 100 mm). Ezeket összeolvasva kapjuk meg a VESA méretet, pl. VESA 200x100 mm. A méréskor a furatok középpontjától kell mérni!

Televízió tömege: minden konzol rendelkezik egy Maximális terhelhetőségi értékkel, ami azt jelenti, hogy ennél nehezebb televíziókat a konzol nem képes biztonságosan megtartani. A gyártó által megadott maximális terhelhetőség túllépése esetén visszavonhatatlanul tönkre mehet mind a fali konzol, mind a televízió (leeshet, összetörhet, stb.)!

Képernyő átmérője: minden konzolnál meg van adva egy –tól –ig intervallum, mely megmutatja, milyen átmérőjű televízió képernyőkhöz használható az. Az ennél az intervallumnál kisebb vagy nagyobb tévék nem használhatóak megfelelően a konzollal. Az átmérő inch-ben kerül megadásra, a jele a ” jel, 1 inch = 2,54 cm. Pl. 38” = 96,52 cm.

A HDPlanet.eu kínálatában található mindegyik fali konzol adatlapján megtalálható, hogy milyen VESA méretekkel kompatibilisek, ahogy a konzol maximális terhelhetősége és az alkalmazható tévékészülékek kijelzőjének mérete is feltüntetésre kerül.

Másnapi házhozszállítás Cegléden

A HDPlanet.eu oldalon megrendelt fali konzolokat akár már másnap házhoz szállítjuk egész Cegléd területén! Amennyiben Ön 13 óráig leadja a rendelését, a kiválasztott fali konzolt már a következő munkanap kézhez kaphatja. A 13 óra után megrendelt konzolokat a rákövetkező napon szállítjuk ki.

Rendelje meg Ön is saját fali konzolját, s kapja kézhez a terméket már másnap!