Már Csongrádon is elérhetőek a fali konzolok

Már Csongrádon is elérhetőek a fali konzolok

A HDPlanet.eu a csongrádi lakosok számára is a lehető legkörültekintőbb kiszolgálást nyújtja, hiszen a megrendelt fali tartókat munkanapokon már másnap házhoz szállítja! Ha ez nem lenne elég, akkor további 2 érvünk is van termékeink és szolgáltatásaink mellett a Csongrádon élők számára:

         -          nálunk a bolti árak töredékéért vásárolhat fali tartót!

         -          nálunk nem 1, hanem 3 év meghosszabbított garancia jár minden termékre!

Miért jó a fali tartó?

Egy fali konzol modernebbé teszi a lakást, s a televíziózás is sokkal szórakoztatóbbá válik. A konzolok számos méretben és típusban érhetőek el, így minden féle tévéhez megtalálható az ideális modell. A fali konzolok fixen rögzíthető, dönthető és karos változatban is rendelkezésre állnak, ezzel sokkal jobban beállíthatóvá válik a tévé készülék.

A fali konzol vitathatatlan előnyei közé tartozik az is, hogy használatával nincs szükség tévéállványra vagy asztalra, így a szoba tágasabb és kevésbé zsúfolt lesz.

Érdemes szót ejteni a biztonságról is, hiszen csupán az Amerikai Egyesült Államokban évente 17000 kisgyermek sérül meg a tévékkel kapcsolatos balesetek miatt. (Forrás: Today Magazin: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)

A gyermekek biztonságával foglalkozó szervezetek ajánlásai alapján a fali konzol az egyik legolcsóbb és legbiztonságosabb megoldás, amikor a gyerekek biztonságáról van szó. Ne habozzon, nézzen körül kínálatunkban!

Hogyan válassza ki a legtökéletesebb fali tartót?

Érdemes tisztában lennie azzal, hogy nem minden típusú tévéhez illeszkedik minden fali tartó. Kínálatunkat kategóriákba rendeztük, kérjük, válasszon az alábbi linkek segítségével a tartók közül:

          -          Ha Önnek LCD tévéje van, itt tudja folytatni a választást  

          -          Ha Önnek LED tévéje van, itt tudja folytatni a választást

          -          Ha Önnek plazma tévéje van, itt tudja folytatni a választást

A vásárláshoz még szüksége lesz 3 kiegészítő adatra, amelyet vagy Ön mér le, vagy kikeresi a televízió leírásából:

         1.       a tévéjének VESA felfogatási mérete

         2.       a tévé súlya

         3.       a tévé képernyőátmérője

VESA méret: A VESA felfogatási méret a televíziók hátulján lévő furatok lemérésével határozható meg. Vízszintesen és függőlegesen is mérje le a furattávolságot, például így néz ki egy VESA méret: VESA 100x100 mm. Az első szám a vízszintes távolságot, a második a függőleges távolságot mutatja.

Maximális terhelhetőség: A konzolok teherbírása is maximalizálva van, így kérjük, válasszon olyan fali konzolt, mely elbírja az Ön televízióját. A nem megfelelő erősségű konzol károsodhat a túlterhelés miatt.

Ajánlott képernyőátmérő: Minden konzol adatlapján feltüntetésre került az is, hogy a konzol milyen átmérőjű tévékhez ajánlott, pl. 25,4-102 cm. Ha Ön az ajánlottnál kisebb vagy nagyobb tévékhez használja a konzolt, a tévézés élménye nem lesz tökéletes.

Házhoz szállítás Csongrádon

Ön kérheti a házhozszállítást is kiszállítási módként, ha rendelése 13 óráig beér, a futár már a következő munkanap házhoz viszi a terméket. A 13 óra után beérkező rendeléseket a rákövetkező munkanap teljesítjük.

Amennyiben segítségre van szüksége a rendelés során, vagy nem biztos, melyik fali konzol felel meg az Ön tévéjéhez, kérje munkatársaink segítségét! Több éves tapasztalattal rendelkezve meg tudják mondani, hogy mely konzol típusok illeszkednek legjobban az Ön készülékéhez. Kérdéseit a konzolok adatlapjain is felteheti, hozzászólás formájában.

Ne habozzon, rendeljen most!