Dabas területére is megrendelheti fali konzoljainkat

A HDPlanet.eu a dabasi lakosokhoz is eljuttatja minőségi fali konzol kínálatát. Már Dabas egész területére vállaljuk a házhozszállítást, emellett pedig minden termékünkre 3 év garanciát vállalunk a megszokott 1 év helyett. A konzolok árait jóval a hagyományos bolti árak alatt alakítottuk ki!

A fali konzolok előnyei dabasi lakosoknak

Ma már egyre több városban vásárolnak fali konzolokat, hiszen előtérbe került a biztonság. Amerikában évente 17 000 gyerekbaleset következik be, mert a gyerekek nekiszaladnak a széles képernyőknek és magukra rántják a súlyos tévéket. A Today magazin egy cikket is megjelentetett nemrégiben, érdemes ide kattintva elolvasni:  http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A biztonságon felül pedig szintén fontos a kinézet, hiszen azt mindenki elismerheti, nincs csodálatosabb dolog egy fali konzolra akasztott nagyképernyős tévénél! Ha egy ilyen fali tartón helyet a televízió, akkor nappalija sokkal barátságosabb és talán még kényelmesebb is lesz.

Hogyan válassza ki televíziójához a fali konzolt?

Nálunk ezt nagyon egyszerűen megteheti, hiszen konzol kínálatunk a televízió típusok szerint kategorizáltuk. Kattintson a megfelelő linkre:

-          Ha Önnek LCD tévéje van, ide kattinthat!

-          Ha Önnek LED tévéje van, ide kattinthat!

-          Ha Önnek plazma tévéje van, ide kattinthat!

A további szűkítéshez pár adatra van szükség: a tévé súlyára, képernyő átmérőjére, VESA méretére

A VESA felfogatási méretet úgy tudja meghatározni, hogy a tévé hátulján lévő furatok között a vízszintes és függőleges távolságokat is leméri. Ez így néz majd ki pl. VESA 100x100 mm.

Fontos tovább, hogy a konzol mekkora terhet bír el, tehát most következhet a terhelhetőség kiválasztása. Kérjük, tartsa be a maximális terhelhetőséggel kapcsolatos ajánlásunkat! Csak olyan fali konzolt válasszon, amely a maximális terhelhetőségi értéke szerint elbírja az ön tévéjét!

A konzolok adatlapján megadásra került a képernyő átméret, pl. 25,4-102 cm, ez azt jelenti, hogy a konzol azokkal a tévékkel használható kényelmesen, melyek képátmérője a megadott határon belül van.

Az adatok ellenőrzése és a fali konzol kiválasztása után már következhet a megrendelés. 13 óráig beérkező rendelések esetén, munkanapokon expressz gyorsasággal, már másnap dabasi otthonában lehet a fali konzol. Később leadott rendeléseket a rákövetkező munkanapokon tudjuk teljesíteni.

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakképzett kollégáink szívesen válaszolnak az Ön kérdéseire is, ehhez tekintse meg elérhetőségeinket! Ne habozzon, rendeljen ma és legyen Önnél a fali konzol már holnap!