Rendeljen még ma dombóvári otthonába fali tartót

Rendeljen még ma dombóvári otthonába fali tartót

A HDPlanet.eu Dombóvár egész területére kiszállítja a megvásárolt minőségi fali tartókat. Vásároljon most nagyképernyős televíziójához 3 év meghosszabbított garanciával rendelkező tartót! Termékeink megfizethetők, hiszen a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk a tartókat.

Ha ma rendel, akár már a következő munkanap az Ön otthonában lehet a futár a választott fali konzollal!

A fali tartóink előnyei

Magyarországon egyre többen vásárolnak fali tartót a tévékhez, ennek pedig két oka is van. Egyik a biztonság, a másik az otthonosság és a kényelem.

A fali konzolok segítenek abban, hogy otthona barátságos és rendezett legyen. Fali tartóink három típusban is elérhetőek, karos, dönthető és fix kivitelben. Használatukkal minden korábbinál tökéletesebben beállítható a készülék, így Önnek ezentúl nem kell majd kompromisszumokat kötnie a televíziózás terén!

Kisgyerekes családoknál a biztonság kérdése is nagyon fontos. Tudta, hogy csupán Amerikában évente 17000 gyermek sérül meg a televíziókkal kapcsolatos balesetek miatt? A Today cikke ír erről, melyet ide kattintva olvashat el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Válasszon Ön is fali konzolt, így otthona sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá válik!

Mi alapján válasszon fali tartót?            

Minden televízióhoz más tartó illik. Televízió kategóriák szerint csoportosítottuk Önnek a választékunkat, így első lépésben az alábbi linkek közül válasszon:

         -          LCD tévéhez keresek fali tartót

         -          LED tévéhez keresek fali tartót

         -          Plazma tévéhez keresek fali tartót

A vásárláshoz 3 további adat is szükséges, ez a VESA felfogatási méret, a tévé súlya és képernyőátmérője.

VESA méret, maximális terhelhetőség és képernyő átmérő

VESA méret: A VESA felfogatási méret fogja megmutatni, hogy az Ön televíziójának hátulján lévő furatok között mekkora a távolság. Ezekre a furatokra kerül felcsavarozásra a fali konzol. Önnek meg kell tudnia a furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot is, pl. VESA 100x100 mm.

Maximális terhelhetőség: Tartóink terhelhetősége nem végtelen, ezt jelzi a maximális terhelhetőség. Kérjük, ne lépje túl a konzolok maximális terhelhetőségét, így az Ön konzolja mindig biztonságos körülmények között tarthatja meg a nagyképernyős tévét.

Ajánlott képernyő átmérő: A fali konzolok adatlapja egy intervallummal adja meg, hogy milyen képernyő átmérőhöz ajánlott az adott konzol, pl. 25,4-102 cm. Tartsa be ezt az ajánlást, így a tévézés élménye nem sérül.

Kiszállítás Dombóvár teljes területén

A 13 óráig beérkező rendeléseket már a következő munkanap házhoz viheti a futár, a később beérkező rendelések 1 munkanappal később kerülnek teljesítésre.

Segítségre van szüksége? Keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken, akik segíteni tudnak abban, mely fali konzolok a legjobbak az Ön televíziójához.

Ne habozzon! Tekintse át kínálatunkat, s rendelje meg a saját fali konzolját még ma!