Dunaharaszti lakosainak a megrendelt fali konzolt extra gyorsasággal kiszállítjuk

Dunaharaszti lakosainak a megrendelt fali konzolt extra gyorsasággal kiszállítjuk

A HDPlanet.eu-nál most extra gyors kiszállítással rendelheti meg a fali konzolokat Dunaharaszti egész területére. Már 3 éves garanciával kínáljuk termékeinket, ne dőljön be a más üzleteknél megszokott 1 éves garanciának! Az is egy plusz előny, hogy a fali konzolok jóval a megszokott bolti árak alatt érhetők el webshopunk kínálatában.

Vásároljon Ön is konzolt, hogy ne csupán álom legyen a biztonságos televízió kihelyezés

Örömmel tudatjuk Önnel is, hogy nálunk több típusban is elérhetőek a konzolok. A biztonság főleg azokban az otthonokban fontos, ahol kisgyermekek vagy idős emberek élnek. Vigyázzon Ön is családtagjaira. Íme, a Today cikke a tévékkel kapcsolatos balesetekről, amely Amerikában évente 17 000 kisgyermeket érint: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

A megfelelő konzol kiválasztásában segítünk

Munkatársaink is segítenek Önnek az adatlapjainkon, vagy elérhetőségeinken keresztül, de webshopunkat is úgy hoztuk létre, hogy televízió típusonként csoportosítottuk a konzolokat. Mivel a fali konzolok nem mindegyike illik az Ön televíziójához, ezért a döntést Önnek kell meghoznia. Íme, a kategóriák, amelyek közül választhat:

        -          itt gyűjtöttük össze a LED televíziók fali konzoljait: fali konzolok LED televíziókhoz

        -          itt gyűjtöttük össze a LCD televíziók fali konzoljait: fali konzolok LCD televíziókhoz

        -          itt gyűjtöttük össze a plazma televíziók fali konzoljait: fali konzolok plazma televíziókhoz

Pár mérés szükséges csupán, és Ön máris ki tudja választani a megfelelő konzolt: a VESA méretre, képernyőátlóra és a tévé súlyára lesz még szüksége.

Mi az a VESA méret, miért van szükség a mérésre?

A VESA egy szabvány, amelyről részletesebben itt olvashat: https://en.wikipedia.org/wiki/VESA

A VESA méret azért fontos, mert ez segíti majd Önt a helyes konzol kiválasztásában. A televízió hátulján megtalálható furatok segítségével tudja majd rögzíteni a megfelelő konzolt. A VESA méret a furatok közötti távolság lemérésével határozható meg, úgy, hogy mindig a furatok középpontjától mérünk. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Miért szükséges a televízió képátmérője és súlya?

A képernyőátmérő azért szükséges, mert így tudja kiválasztani a konzolt annak érdekében, hogy a televíziózás élmény legyen. Így néz ki a képméret egy konzol adatlapján: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

Terhelhetőség szempontjából fontos a súly, hiszen a konzolokat nem lehet nagyobb súllyal megterhelni, mint amennyit elbírnak. Szintén az adatlapokon fogja a szükséges információkat megtalálni.

Munkatársaink mindig rendelkezésére állnak, ha kérdés merülne fel. Az adatlapokon keresztül egyszerűen kapcsolatba tud lépni velünk, kérdéseket tehet fel vagy a megadott elérhetőségeinken is megtalál!

Dunaharaszti lakosoknak a város egész területén kiszállítjuk a megrendelt konzolokat

Sikeres választást követően minél előbb adja le megrendelését, hiszen ha 13 óráig befut a rendelés, akkor munkanapokon már másnap Önnél a csomag.

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálata már 3 éves garanciával, megfizethető árakkal és extra gyors kiszállítással várja az ügyfeleket! Ha Ön Dunaharasztin él, rendeljen most, s kapja kézhez a kiválasztott fali konzolt már holnap!