Fali konzolok Dunakeszire

A HDPlanet.eu büszkén mutatja be fali konzol kínálatát, mely minden Dunakeszin lakó vásárló számára 3 előnnyel érkezik:

          1.       a webshopunkban található fali konzolok ára töredéke a dunakeszi boltokban található áraknak.

          2.       minden megvásárolt fali konzolra 3 éves garanciát vállalunk.

          3.       akár már másnap házhoz szállítjuk a vásárolt terméket bármilyen dunakeszi címre.

Fali konzolok az Ön kényelmére, Dunakeszi egész területén!

Ön gondolt már arra, mennyire megváltoztatja már a nappali kinézetét a vásárolni kívánt fali konzol? Egy modern nagyképernyős televízió csak akkor érvényesül rendesen, ha nincs bezsúfolva a környezetébe, s ennek elkerülésére kiváló a fali konzol alkalmazása!

A felfüggesztett tévének helyt adó korábbi tartó, szekrény feleslegessé válik, azt eltávolítva sokkal több hely lesz a szobában! A látogatók is mind látni fogják, hogy a modern tévét egy igazán modern fali tartó tartja majd!

Ha Ön kisgyermekes, akkor gondolnia kell a gyermekére, hiszen valószínűleg nap, mint nap ezt teszi. De tudja-e Ön, hogy évente világszerte sok tízezer gyermek sérül meg a tévék miatt? Csak az USÁ-ban 17000 gyerek évente (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996), akik magukra rántják a tévét, ráugranak vagy hozzávágnak valamit a készülékhez. A gyermekek biztonságával foglalkozó szervezetek L-vasak, tépőzárak, biztonsági kötelek és fali konzolok használatát szorgalmazzák, mely közül az utóbbi az egyik leginkább hozzáférhető és könnyen szerelhető megoldás!

Fali konzol rendelése néhány lépésben

A HDPlanet.eu weboldala úgy lett kialakítva, hogy végig kísérje a vásárlás minden részletét, s hogy a vásárlók megkapjanak minden szükséges információt a vásárláshoz.

Első lépésként kérjük, válassza ki, hogy Ön milyen típusú tévével rendelkezik:

          -          Ha Önnek plazma tévéje van, akkor a plazma tévékhez való fali konzolokat itt szedtük össze.

          -          Ha Önnek LCD tévéje van, akkor itt találja az LCD tévékhez való fali konzolokat.

          -          Ha Önnek LED tévéje van, akkor pedig itt folytassa, itt láthatóak a LED tévékhez való fali konzolok.

Miután elnavigált a megfelelő fali konzol-csoportba, szükséges lesz még 3 további adatra a tökéletes konzol kiválasztásához.

Az első fontos adat az Ön tévéjének súlya. Tekintse meg a tévé használati útmutatójában, vagy mérje le, mennyit nyom a tévé! Minden fali konzol adatlapon feltüntetésre kerül ugyanis egy maximális terhelhetőség érték, mely azt mutatja meg, maximum milyen súlyú tévét tud a konzol tartani. Figyelem! Fontos, hogy ezt az értéket ne lépje túl! Ha az Ön tévéje ennél nehezebb és mégis egy gyengébb teherbírású konzolt választ, úgy végérvényesen károsodhat mind a tévé, mind a konzol (leeshet, eltörhet, elhajolhat, stb)!

A második adat, amire szüksége lesz, a televízió képernyőjének átmérője. Ezt az adatot is a tévé leírásánál találja. A konzolok adatlapján egy –tól –ig érték jelzi, mi az a képernyőméret-tartomány, amihez illeszkedik a konzol, pl. 23,4-110 cm. Az ajánlott méretnél kisebb és nagyobb tévék használatakor sem lesz maradéktalanul teljes a tévézés élménye, így érdemes ezt figyelembe venni!

A harmadik fontos adat pedig a VESA méret. A fali konzolon található VESA lap az, ami felcsavarozásra kerül a tévére. A tévé hátulján gyári furatok találhatóak, ezeknek egymástól való távolsága változó. Önnek le kell mérnie a TV hátulján található furatok közötti vízszintes, illetve függőleges távolságot is. Ha például, a vízszintes távolság 200 mm, a függőleges pedig 100 mm, akkor olyan fali konzolt keressen, ahol a VESA méret 200x100 mm. Ez az adat is szerepel minden fali konzol adatlapján!

Másnapi házhozszállítás Dunakeszi

A HDPlanet.eu tudja, hogy mennyire frusztráló napokig, sőt, hetekig várni a kiválasztott fali konzolra. Az ilyen várakozás a mai, rohanó világunkba már egyszerűen nem fér bele! Éppen ezért, az olcsó árak és a hosszabb garancia mellett 1 napos házhoz szállítást is kínálunk, egész Dunakeszi területén.

Mit kell Önnek tennie a másnapi házhoz szállításhoz? Csak rendelje meg az Önnek tetsző fali konzolt 13 óráig, adja meg dunakeszi címét, majd a következő munkanap várja a futárt az érkező fali konzollal!

Ha Ön 13 óráig nem tudja leadni rendelését, akkor se keseredjen el, hiszen ilyen esetekben 1 munkanappal később ugyanúgy házhoz szállítjuk Önnek a kívánt konzolt!

Amennyiben a rendelés során bármilyen kérdése adódna, vagy segítségre van szüksége az Ön televíziójának VESA méretének meghatározásához, kérjük, kérje munkatársaink segítségét! A HDPlanet.eu mára szakértőnek számít a hazai szórakoztató elektronikai piacon, ide értve a fali konzolokat is! Több éves szakértelmünk, a hűséges és visszatérő vásárlók nagy száma mind azt igazolja, hogy jó úton járunk!

Rendelje meg fali konzolját még ma, s szerelje fel tévéjét a vadiúj konzolra akár már holnap!


Dunakeszin található PostaPontok:

Dunakeszi 1 posta 2121 Dunakeszi Verseny utca 4.    

Dunakeszi 2 posta 2122 Dunakeszi Barátság út 27.   

Dunakeszi 3 posta 2123 Dunakeszi Szent István utca 52.   

Dunakeszi Auchan posta 2124 Dunakeszi Nádas utca 6.