Fali tartó a Dunaújvárosi lakosoknak

Fali tartó a Dunaújvárosi lakosoknak

A HDPlanet.eu folyamatosan ügyel arra, hogy Magyarországon minél szélesebb körben elérhetővé tegye fali konzol kínálatát. Így van ez a Dunaújvárosi lakosokkal is, hiszen egész Dunaújváros területén elérhetőek a konzolok!

Felsorolunk még további jelentős előnyt, ami megkönnyíti a döntését:

         -          webshopunkban minden egyes fali konzol más bolti árak töredékéért vásárolhatók meg

         -          a fali tartókra nem a szokásos 1 év, hanem 3 év garanciát adunk!

De miért érdemes megvásárolni a fali tartót a televízókhoz?

A fali konzolok számtalan típusban érhetőek el, így van dönthető, forgatható, fali karral rendelkező változat. A televíziók a konzolok segítségével minden eddigi megoldásnál jobban pozícionálhatóvá válnak. A rosszul belátható képernyők ideje lejárt, a modern konzolok segítségével minden megoldható!

A televíziók nagyon sokszor egy komódon vagy egy asztalon állnak a nappalikban, vagy egy fehérnemű tartó tetején a hálószobákban. A fali konzolok segítségével még a különböző szobák is sokkal esztétikusabbá válnak.

Roppant fontos és említésre méltó az a tény, hogy az USA területén évente 17 000 gyerek sérül meg a különféle ráeséses balesetekben. A nagyképernyős televízióknak sokszor nekirohannak játék közben vagy egyszerűen belekapaszkodnak és rájuk zuhan a súlyos tévé. Az erről szóló cikk itt érhető el: (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996).

A fali tartókkal balesetmentessé teheti otthonát!

A megfelelő fali konzol kiválasztása nagyon fontos!

A fali konzolok megvásárlásakor fontos tudni, hogy nem mindegyik konzol kompatibilis a különféle televíziókkal. Annak érdekében, hogy Ön gyorsan és könnyedén eligazodhasson kínálatunkban, a fali tartókat csoportosítottuk televízió típusok szerint:

        -          Itt találhatóak LED tévékhez való tartóink: fali tartó LED televízióhoz

        -          Itt találhatóak LCD tévékhez való tartóink: fali tartó LCD televízióhoz

        -          Itt találhatóak plazma tévékhez való tartóink: fali tartó plazma televízióhoz

A konzol kiválasztása után a további eligazodást az adatlapok fogják segíteni. Kiválasztásnál fontos a VESA mérete és a televízió tömege valamint képernyőátlója.

Miért fontos tudni a VESA méretet? Hogyan kell lemérni?

A VESA egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association dolgozot ki (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA). Mint ahogy a nevéből is látni lehet, a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkozó cégről van szó.

A VESA méret meghatározásához meg kell mérnie a tévé hátulján található furatok közötti távolságot, hiszen erre méretre lesz szükség ahhoz, hogy a megfelelő fali konzolt kiválaszthassa. A VESA méretet így jelölik (VESA 200x100 mm), ehhez kell a mérést elvégezni.

       -          az első szám a furatok közötti vízszintes mérés eredménye lesz

       -          a második szám pedig a függőleges mérésé

       -          nagyon fontos, hogy mindig a furatok középpontjától mérje a távolságot!

A konzol kiválasztásához szükség lesz a televízió súlyára és képátmérőjére

A kiválasztott fali konzol adatlapján áttekintve láthatja, meg van adva egy képméret is, pl. 25,4-102 cm. A következőt jelenti: az adott fali tartó nem ajánlott 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérőjű televíziók számára. Ez nagyon fontos ajánlás, hiszen a rosszul megválasztott fali konzol nem képes olyan élményt nyújtani a tévénézéshez, mint amilyent Ön elvár!

A laposképernyős televízió súlya a fali konzol terhelhetősége miatt fontos. Minden egyes tartónál meg van adva a maximális terhelhetőség. A mutatószámot ne lépje túl, mert a konzol leszakadhat a túlterhelés következtében. Ilyenkor maga a televízió is károsodhat!

Amennyiben Ön nem boldogul a kiválasztásban, ilyenkor bátran kérje szakképzett kollégáink segítségét telefonon, vagy az adatlapon keresztül tegye fel kérdéseit. A beérkező válaszokra a legrövidebb időn belül reagálunk. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehet abban, hogy kérdéseire pontos választ fog kapni.

A másnapi házhozszállítást és a 3 éves garanciát Dunaújvárosban is elérhetővé tettük

Minden dunaújvárosi lakos bátran vásároljon fali konzol kínálatunkból, hiszen egész Dunaújváros területén vállaljuk azok házhozszállítását. Adja le még ma 13 óráig megrendelését, hogy munkanapokon már másnap kiszállíthassuk, a kiszemelt fali tartót.

A konzolokhoz 3 év garanciát is biztosítunk minden kedves vásárlónak! A HDPlanet.eu biztos a forgalmazott konzolok minőségében, ahogy a megfizethető árakban és a meghosszabbított garanciában is! Éljen még ma a lehetőséggel és vásároljon jóval más boltok által kínált árak alatt fali konzolt!