A fali konzolok már Egerben is megvásárolhatók

A fali konzolok már Egerben is megvásárolhatók

Cégünknél, a HDPlanet.eu-nál érhető el az egyik legszélesebb fali konzol kínálat egri lakosok számára. 

3 nagyon fontos előny fali konzol vásárláshoz egriek részére:

        -          most azonnal, akár a bolti ár töredékéért is vásárolhat

        -          ha időben adja le megrendelését munkanapokon már másnap házhoz szállítjuk Eger teljes területén,

        -          mi már nem a megszokott 1 év garanciát, hanem egyenesen 3 év garanciát adunk minden a HDPlanet.eu kínálatából megrendelt fali konzolra

Miért lehet jó egy fali konzol a tévékhez?

A lapos televízióknál nagyon fontos a helyes elhelyezés, hiszen a rosszul kihelyezett televíziók akár balesetet is okozhatnak. A fali konzolok pontosan ebben nyújtanak segítséget, a praktikus és balesetmentes kihelyezésben. Elegáns és modern fali konzolok, amelyek akár a nappali díszeivé is válhatnak.

Mint már említettük, fontos a biztonság is, efelett nem érdemes elsiklanunk. Amerikában évente közel 17 000 kisgyermek kerül veszélybe amiatt, hogy falikonzol hiányában a televízió rájuk zuhan. Az amerikai Today cikke itt olvasható: ( http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 ). Összesen mintegy 215 haláleset is bekövetkezett 2001 és 2011 között.

Praktikus fali konzolokkal ezek a balesetek mind megelőzhetők, hiszen a konzolok nem engedik a laposképernyős televíziók elbillenését, leesését. A gyermekek sem érik el, ha megfelelő magasságban kerülnek felszerelésre. Az amerikai Fogyasztási Cikkek Biztonsági Tanácsa már ajánlásában is közzétette, hogy a fali konzolok megelőzik az ilyen típusú lakásokban bekövetkező baleseteket.

Kevesen tudják mi az a VESA méret és melyik a legmegfelelőbb fali konzol az meglévő televízióhoz

A VESA ( https://en.wikipedia.org/wiki/VESA)egy szórakoztató elektronikai szabványokkal foglalkozó szövetség. A szövetségről kapta nevét a lapos tévék hátulján elhelyezkedő furat, azaz a VESA furat.

A VESA lap és VESA tartó a fali konzolok hátulján található meg. Ez az a rész, amely segít a televíziókat a falikarhoz rögzíteni.  A fali konzol megrendelése előtt a televíziók hátulján látható furatok távolságát mindenképpen érdemes lemérni, hiszen csak így lehet a megfelelő falikonzolt megrendelni.

A méréseket mindig úgy kell elvégezni, hogy a furatok középpontjából kell elindítani a méréseket. A mérés megadja, hogy milyen VESA felfogatási mérete van az adott televíziónak.

Egy átlagos VESA szabvány így néz ki: VESA 200x100 mm. Ez a következőt jelenti: 200 mm a vízszintes távolságot jelöli a két furat között, a 100 mm pedig a függőleges távolságot. A VESA felfogatási méretet a nálunk kapható összes konzol adatlapján feltüntetjük, hogy a választás hibamentes legyen. Minden 13 óráig leadott rendelést munkanapokon már másnap kiszállítunk az egri lakosok részére. A 13 óra után befutó rendeléseket a rákövetkező napon szállítjuk ki Eger teljes területén.

Milyen televízió típusokhoz választhatók fali konzolok?

LED, LCD és Plazma televíziókhoz is tökéletesen illik a HDPlanet.eu kínálatában fellelhető fali konzol. Minden egyes típushoz más és más fali konzol illik. Annak érdekében, hogy vásárlóink vásárlását megkönnyítsük weboldalunkon kategóriákba soroltuk a fali tartó kínálatot:

        -          itt összegyűjtöttük a LED tévék fali konzoljait

        -          itt összegyűjtöttük az LCD tévék fali konzoljait

        -          itt összegyűjtöttük a plazma televíziók fali konzoljait

Fali konzol kiválasztásakor fontos a televízió súlya és képátmérője is

Általában a televíziók képernyő átmérője colban kerül meghatározásra. Ezt minden esetben érdemes centiméterre átszámítani. 1 col = 2,54 cm. A fali tartók adatlapján centimétert fog találni, amely fontos információ a kiválasztáshoz.

Most a televízió tömege következik, hiszen minden fali konzol egy bizonyos teher megtartására képes. A HDPlanet.eu által forgalmazott fali konzol adatlapján minden esetben feltüntetésre kerül az adott konzol teherbírása. Figyeljen oda, hogy még véletlenül se akarja túlterhelni a konzolt, hiszen az akár a leszakadásához is vezethet.

Kínálatunkban a fali tartók többféle kivitelben is megtalálhatóak. Fix, dönthető vagy karos kivitelek közül válogathat. A fix fali konzol, ahogy a nevéből is kikövetkeztetheti fix és nem mozgatható. Amennyiben mindig egy helyről nézi a televíziót, úgy ez tökéletes választás lesz. A dönthető konzolt balra és jobbra, fel és le mozgathatja. A karos kivitelezésű konzolok a legnagyobb rugalmasságot biztosítják többféle szögben, amíg a kar engedi.

A fali konzolokra 3 év garancia jár és már másnap egri otthonában lehetnek

Más webshopokkal ellentétben a HDPlanet.eu 3 éves meghosszabbított garanciát kínál teljes fali konzol kínálatára. Házhozszállítási szolgáltatásaink is a legjobbak közé tartozik, hiszen munkanapokon minden 13 óráig leadott rendelését már másnap házhoz szállítjuk. Ha lekéste a 13 órás időpontot, akkor a rákövetkező napon szállítjuk ki Eger teljes területén a fali tartókat.