A fali konzolok már Érden is elérhetőek

A fali konzolok már Érden is elérhetőek

Az egyik legszélesebb fali konzol kínálat cégünknél, a HDPlanet.eu-nál kapható az érdi lakosok számára. 

3 nagyon fontos előny az érdiek részére:

         -          azonnal és a bolti ár töredékéért vásárolhat

         -          az időben leadott megrendeléseket Érd egész területén, munkanapokon már másnap házhoz szállítjuk

         -          a HDPlanet.eu a fali konzol teljes kínálatára nem csak a megszokott bolti 1 év, hanem 3 év garanciát biztosít

Miért szükséges a fali konzol megvásárlása a tévékhez?

Talán kevesen tudják, de a lapos képernyős televíziók tekintetében nagyon fontos a tökéletes elhelyezés. A fali konzolok ebben nyújtanak hathatós segítséget. Elegáns és nagyon modern külsőt kölcsönöznek a praktikus fali konzolok akár egy nappalinak is.

Amennyiben kicsit túllépünk a kényelmi szempontokon, előtérbe kerül a biztonság. E fellett sajnos nem lehet elsiklani, hiszen Amerikában évente 17000 gyermek sérül meg amiatt, hogy rájuk esik televízió, vagy magukra rántják, vagy ráugranak. Az amerikai Today cikkezett erről: (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996). 2001 és 2011 között mintegy 215 haláleset következett be ilyen típusú balesetek miatt.

A fenti balesetek megelőzhetőek a praktikus fali konzolok segítségével, hiszen ezek nem mozognak, nem billegnek és a gyermekek sem érik el olyan könnyen a tévéket. Az amerikai Fogyasztási Cikkek Biztonsági Tanácsa ajánlásában a fali konzolt is megemlítette, mint hatékony és praktikus megoldást, a balesetek elkerülésére.

Mi az a VESA méret és vajon melyik a legmegfelelőbb fali konzol az Ön tévéjéhez?

A szórakoztató elektronikai szabványokkal foglalkozó szövetség, rövidebb néven a VESA (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA). A lapos tévék hátulján elhelyezkedő furatok erről kapták nevüket, ezek a VESA furatok. A fali konzolok hátulján található meg az a rész, amelynek segítségével rá lehet csavarozni a televíziót, ez a VESA lap vagy VESA tartó nevet kapta.

Fali konzol megrendelése előtt a televízió hátulján a furatok közötti távolságot le kell mérni úgy, hogy a furatok középpontjából indítsuk el a mérést. Ez a méret fogja kiadni azt, hogy az adott televízió milyen VESA felfogatással rögzíthető.

A VESA szabvány így néz ki pl: VESA 200x100 mm. Az első szám a televízión fellelhető furatok közötti vízszintes távolság, míg a második szám a függőleges távolságot jelöli. A nálunk kapható fali konzolok adatlapján a VESA felfogatási méret is feltüntetésre került a könnyebb választás érdekében.

Érdi lakosok számára a 13 óráig leadott rendeléseket munkanapokon már másnap házhoz is tudjuk szállítani, ha viszont 13 óra után érkezik be az Ön által leadott megrendelés, akkor azt a rákövetkező munkanapon biztosítjuk.

Melyek azok a televízió típusok, amelyekhez fali konzol választható?

Plazma televízió, LCD televízió, LED televízió mellé is tökéletesen választható a HDPlanet.eu kínálatában fellelhető fali konzol. Nagyon fontos tudni, hogy a különféle típusokhoz más és más fali konzol illik. Weboldalunkon a könnyebb kereshetőség érdekében a következő kategóriákba soroltuk:

         -          ide kattintson, ha a plazma televízióhoz keresi a fali konzolt

         -          ezt a linket nyissa meg, ha az LCD fali konzol érdekli

         -          itt pedig a LED tévékhez illő fali konzolokat találja meg

Vásárláskor fontos a televízió súlya és képátmérője is

A televíziók képernyő átmérője általában colban vannak feltüntetve. 1 col = 2,54 cm. Konzoloknál centimétert fog találni, így ha colban tudja a számot, akkor váltsa át centiméterbe. Nagyon fontos, hogy ez alapján válassza ki a fali konzolt!

Következő fontos információ, amire szüksége lesz a fali konzol kiválasztásakor, a televízió tömege. A fali konzolok megadott teherbírással rendelkeznek, ezért azt tovább terhelni nem lehet. Minden, a HDPlanet.eu által forgalmazott fali konzol adatlapján megtalálható, hogy milyen súlyú és mekkora képernyő átmérőjű tévéhez ajánljuk. Soha ne terhelje túl a konzolt, mert leszakadhat!

Mozgathatóság tekintetében fix, dönthető és karral rendelkező fali konzolokat kínálunk. A fix fali konzol akkor jó, ha mindig megadott szögből nézzük a televíziót. A dönthető fali konzol segítségével jobbra-balra, fel és le dönthetjük a televíziót. A karos fali konzolok még nagyobb rugalmasságot kínálnak, hiszen ilyenkor egészen addig lehet mozgatni és olyan szögben amennyire a kar engedi.

A fali konzolok már másnap érdi otthonában lehetnek 3 év garanciával

A fali konzolokra a HDPlanet.eu 3 éves meghosszabbított garanciát kínál, amely szinte egyedülálló a webshopok és az üzletek kínálatában. A házhozszállítás területén is úttörőnek számítunk, hiszen ha még ma leadja megrendelését (munkanapon) 13 óráig, akkor másnap (munkanapon) le is szállítjuk Önnek Érd teljes területén. Ha viszont 13 óra után fut be rendelése, akkor azt a rákövetkező munkanapra tudjuk kiszállítani.