Éljen a lehetőséggel, és rendeljen még ma fali konzolt esztergomi otthonába

Esztergomi vásárlóink részére a teljes HDPlanet.eu fali konzol kínálatát biztosítjuk, másnapi házhozszállítás mellett. Esztergom bármely területére vállaljuk a kiszállítást.

Két előny, ami miatt érdemes a HDPlanet.eu mellett letennie voksát:

-          a hagyományos bolti árak alatt juthat minőségi konzolhoz extra gyors kiszállítással

-          esztergomi vásárlóinknak 3 év garanciát kínálunk konzoljainkra

Mire tudja nagyon jól hasznosítani a konzolt?

Konzoljaink a nagyképernyős televíziók biztonságos kihelyezésére és a televíziózás élményének növelésére kínálnak megoldást. A jobban pozícionálható televízió és a felszabaduló hely, rengeteg előnnyel jár. A régi bútort kiteheti nappalijából és a kisgyermekek is nagyobb biztonságban lesznek. Több típusban érhetőek el a konzolok az Ön igényeinek megfelelően.

Sok családban fontos a kisgyermekek biztonsága, amin persze nem is csodálkozunk. Amerikában évente sajnos 17 000 gyermek szenved akár halálos balesetet is a televíziók leesése miatt. A Today című lapban megjelent egy cikk, amely ezt a témát taglalja: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, nehogy gyermeke is balesetet szenvedjen!  

Melyik fali tartó a megfelelő az Ön televíziójához?

A gyors választás érdekében a televíziókhoz megfelelő konzolokat csoportosítottuk, így a keresgéléssel nem fog sok időt elvesztegetni. Minden televízió típus más konzolt igényel:

-          a LED televíziókhoz tartozó fali tartók itt érhetőek el: LED fali tartó  

-          a LCD televíziókhoz tartozó fali tartók itt érhetőek el: LED fali tartó 

-          a plazma televíziókhoz tartozó fali tartók itt érhetőek el: plazma televíziók fali tartó 

Önnek szüksége lesz még egy pár mérésre ahhoz, hogy a megfelelő konzol kerüljön kiválasztásra. Kiválasztáskor tudnia kell a televízió súlyát, képernyő átmérőjét és azt, hogy mekkora a megfelelő VESA méret.

Talán nem tudja mi az a VESA méret? Mi segítünk!

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság által került kialakításra a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításának érdekében.

A VESA méretet a televízió hátulján tudja megnézni, és lemérni. Fontos, hogy a méréseket mindig a furatok középpontjától mérje. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A nagyképernyős televíziók súlya és képátmérője

A fali konzolok adatlapjain a képméreteket jelöltük. A képméret így néz ki: 25,4-102 cm, ami azt jelenti, hogy a fali konzol 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A webshopunk kínálatában fellelhető fali konzolok mindegyike egy megadott maximum határig terhelhető, ezek az információk az adatlapokon megtalálhatóak. Nagyon fontos, hogy ez alapján válassza ki a megfelelő lapos képernyős televízió tartót, mert a túlsúlytól akár le is szakadhat.

Esztergomi ügyfeleinknek másnap házhoz szállítjuk a konzolokat, és mellé biztosítjuk a 3 év garanciát

Minőségi konzol kínálatunk, a hagyományos bolti áraktól jóval olcsóbb árfekvés, a 3 év garancia mind mellettünk szól. Válasszon minket, és adja le még ma 13 óráig aktuális rendelését.

Mi munkanapokon már másnap kiszállítjuk a futárszolgálattal csomagját. Ha ezután fut be rendelése, akkor Esztergom egész területén rákövetkező nap szállítunk.