Már Fóton is elérhető fali tartó kínálatunk

Már Fóton is elérhető fali tartó kínálatunk

A HDPlanet.eu fóti lakosok számára is elérhetővé tette fali konzol kínálatát, meghosszabbított 3 év garanciával. Fali tartóinkat a megszokott bolti árak alatt kínáljuk, ezért mindenképpen érdemes most élnie a vásárlás lehetőségével. Ráadásul a megvásárolt termék már a következő munkanap az Ön kezében lehet!

A fali tartók előnyei

Ma már egyre többen teszik le a voksukat a fali tartók mellett. Ennek két oka is van: biztonság és esztétika.

Amerikában éves szinten 17000 gyerek sérül meg amiatt, hogy rájuk esik a nagyképernyős televízió. A Today egy cikket is megjelentetett ezzel kapcsolatban, amelyet ide kattintva érhet el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A különféle biztonsági szervezetek ajánlásai szerint a fali konzol ideális megoldás a rádőléses balesetek megelőzése érdekében. Védje szeretteit Ön is!

A biztonság mellett egy fali konzollal az Ön otthona is sokkal esztétikusabb, rendezettebb látványt fog nyújtani. A modern, nagy képernyővel rendelkező tévé egy fali konzolon néz ki valóban jól, így lesz teljes a tévézés élménye!

Mi segítünk a fali tartó kiválasztásában                    

Annak érdekében, hogy gyorsan ki tudja választani a televíziója típusához illő tartót, különböző kategóriákat hoztunk létre. Kattintson az Ön televíziójához illő tartó linkjére:

         -          LCD tévé tulajdonosok ezen a linken választhatnak fali tartót

         -          LED tévé tulajdonosok ezen a linken választhatnak fali tartót

         -          Plazma tévé tulajdonosok ezen a linken választhatnak fali tartót

A vásárláshoz még szüksége lesz 3 fontos adatra, ez:

         1.       a tévé VESA felfogatási méretére

         2.       a tévé tömegére

         3.       a tévé képernyőjének átmérőjére

VESA méret: A televízió hátulján elhelyezett furatok távolsága fogja megmutatni, hogy mekkora az Ön televíziójának VESA mérete milliméterben, pl: VESA 100x100 mm (vízszintes illetve függőleges furattávolság).

Maximális terhelhetőség: Az adatlapokon még a maximális terhelhetőséget fogja megtalálni. Ezt fontos betartani, hogy a konzol ne szakadjon le.

Ajánlott képernyőátmérő: A konzolok adatlapján megadásra került még az a képernyő átmérő, amely azt jelzi, mekkora tévékhez ideális az adott tartó, pl. 25,4-102 cm. Ez érdemes figyelembe venni, hogy teljes legyen a tévézés élménye.

Ezeknek az adatoknak a birtokában könnyen ki tudja majd választani a tartót.

Házhoz szállítás Fóton

Megrendelését juttassa el hozzánk 13 óráig, így már a következő munkanap Önnél lehet a fali konzol. A később beérkező rendeléseket a rákövetkező munkanap szállítjuk házhoz.

Rendelje meg Ön is fali konzolját még ma!